Dodaj do ulubionych

MAKABI BAY- EGIPT- PROSZĘ O INFORMACJE

09.01.04, 15:13
planuję pobyt z dzieckiem 6 lat w egipcie makabi bay - hotel iberhotel makabi
oasis. czy ktoś może mi coś doradzić? biuro tui
Obserwuj wątek
    • Gość: wwww Re: MAKABI BAY- EGIPT- PROSZĘ O INFORMACJE IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 18:36
      hotel o ktorym piszesz Makadi Oasis jest dobrym hotelem,jedeyny minus to to ze
      do plazy idzie sie okolo 4 minut.hotel nie lezy bezposrednio przy plazy,ale z
      tego co piszesz dziecko jest juz duze wiec nie powinno byc problemu.na plazy
      jest bar ktory jest w opcji allinclusive, takze po napoje nie bedziecie musieli
      biegac do hotelu:).basen jest duzy,dla dzieci sa organizowane programy
      animacyjne.dokladnie nie pamietam ,moze na plazy sa dwa bary dla tego
      hotelu.tam gdzie masz zamiar pojechac do zatoki makadi,goraco namawiam (mam 24
      lata) i jezeli kiedys bede mial rodzine to sa to pierwsze hotele do ktorych bym
      jechal.znajduje sie tam male centrum handlowe: sklep
      spoz,fryzjer,apteka,fotograf i duzo sklepow z pamiatkami,oraz bary, dwie
      dyskoteki w sumie nie ma po co jechac do hurghady na miejscu masz wszystko co w
      hurgadzie tylko tam tego wszystkiego jest 10 razy wiecej,glownie sklepowz
      pamiatkami.nie polecam hotelu la meridien makadi w sumie jest to najdrozszy
      hotel 5 gwiazdkowy ale jest to wielki hotel.osobiscie wole miejsze takie jak
      Makadi Club jest to hotel 4 gwiazdkowy ale ma same plusy.jest rozlokowany tak
      ze wszedzie jest blisko na basen czy plaze ten bym najbardziej polecal.na
      drugim miejscu makadi beach te same plusy co w poprzednim troszeczke ciekawsza
      architektura ale to juz maly szczegol.na trzecim miejscu jest wlasnie makadi
      oasis tak jak pisalem wczesniej jedyny minus do plazy 4 minuty ,ale czy to jest
      minus:)konczac hotele w makadi dla mnie sa najlepsze,a w hurgadzie znam 95%
      hoteli .jak bedziesz miala jeszcze jakies pytanka zapraszam.postaram sie w
      miare szybko odpowiedziec
      p.s.
      ciekaw jestem czy osoba pracujaca w tak renomowanym biurze udzieli konkretnych
      informacji, jak nie to napisz moze sie tam zatrudnie:). zapytaj sie o plaze
      hotelu makadi oasis ciekawe czy powie ze trzeba na nia isc okolo 4 minut.jestem
      tego ciekaw.poszukaj ofeert w inych biurach owinno byc troszke taniej niz w tui
      • skaza10 Re: MAKABI BAY- EGIPT- PROSZĘ O INFORMACJE 10.01.04, 14:33
        dziekuję za informacje. jest tylko jeden problem wyjazd mam już zrezerwowany
        do tego hotelu na lato, ofert na mkadi club,beach z innych biur(exim,alfa)
        jeszcze nie ma- bedą jak mi przekazano w lutym? tui- no cóż drogie ale pewne,
        pozostałe w/w opinii o nich tyle co wczasowiczów, ceny tylko troche niższe -
        co robić? rezerwacja moja do 12.01. co doradzasz?
        dzieki za odpowiedź.
        • Gość: wwww Re: MAKABI BAY- EGIPT- PROSZĘ O INFORMACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:32
          nie wiem jak wyglada umowa ktora podpisalas tzn: do kiedy mozna wycofac kaske
          tak by nie zabrali za duzo.
          wiesz spokojnie makadi oasis tez jest bardzo w porzadku,napewno beda to
          niezapomniane wakacje w sumie hotel nie jest taki wazny tam sie tylko odpoczywa
          miedzy wycieczkami.polecam zebys sie wybrala do kairu i luxoru,oraz na
          pierwszym miejscu wycieczka na rafy.milych wakacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka