hermit80 28.09.09, 18:39 witam czy ktos byl w tym hotelu i moglby mi cos powiedziec o nim ? interesuje mnie : jaka plaza? jaka rafa ? jedzenie , czystosc, basen. z gory bardzo dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermit80 Re: hotel AIDA w Sharm el Sheikh 01.10.09, 22:16 naprawde nikt tam nie byl? mam malo czasu na podjecie decyzji wiec bardzo prosze o pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crazyjoana Re: hotel AIDA w Sharm el Sheikh 02.10.09, 13:46 Witam. Ja tez tam jade 10.10.2009r. na 2 tyg. Z tego co slyszalam przede wszystkim ma fajne baseny i bdb lokalizacje, jest bardzo blisko fajnych plaż z piekna rafa, blisko Old Marketu i Naama Bay (centrum rozrywki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aisza5 Re: hotel AIDA w Sharm el Sheikh 02.10.09, 15:11 Byłam w hotelu- leży 6 km od Naama Bay, 3 km do najbliższej plaży przy której nie ma żadnych raf, plusem ładny widok, bo lezy na wzgórzu, a na dole jest OLD Market! Odpowiedz Link Zgłoś
agness_4 Re: hotel AIDA w Sharm el Sheikh 08.10.09, 21:29 Tak właśnie wróciliśmy z tego hotelu.Nie polecam go nikomu.Miejsce jest fajnie ale w hotelu i pokojach brudno.Posiłki bardzo skromne nie takie jak przedstawiają w ofercie.Jak przyjdzie się troszkę póżniej na posiłki to zjada się tylko pozostałości.Brak owoców.Po restauracji spacerują koty.Hotel niby 4*,a tak naprawdę dałabym 2*.Do plaży koralowej i do centrum blisko,ale są tam też inne lepsze hotele i nie polecam tego hotelu.Wróciliśmy bardzo niezadowoleni.A Sharm El Sheikh ogólnie jest piękny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś