Dodaj do ulubionych

Ali Baba Place ???

11.01.04, 15:48
Czy naprawdę Ali Baba Place(Club), pomimo tego, iż ma 5* jest tak kiepski
jak opisują niektórzy internauci. Wyjeżdzam tam na zjazd firmowy i nie wiem
czy się cieszyc czy... A moze ci co opisują ten Hotel są Starymi Zrzędami i
nic im nie pasuje? Sam juz nie wiem co mam mysleć. Napiszcie coś o tym
miejscu. Please. Pozdrawiam !!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: nija Re: Ali Baba Place ??? IP: 217.29.140.* 11.01.04, 18:30
      to chyba zrzedy, ja tam zazdroszcze hotelu.... Pozdrawiam z Hurghady :)
    • dagbe Re: Ali Baba Palace ??? 12.01.04, 10:06
      Oj, od razu zrzędy... :) I wcale nie jestem stara!
      Jak na egipskie warunki, hotel bardzo przyzwoity. Niemniej jednak jeśli ktoś
      był w 5* hotelu w Europie (ja nie byłam ;) to się mocno rozczaruje. Są tam
      pewne elementy, które w naszych 3* hotelach się nie zdarzają - ale trzeba wziąć
      pod uwagę różnice kulturalno-klimatyczne.
      Hotel nie jest kiepski! Bardzo się nam tam podobało. Pokój funkcjonalnie miał
      to, co potrzebne. Jedzenie było dobre i nikt z nas się po nim nie pochorował.
      Bardzo ładnie utrzymana zieleń. Obsługa w zasadzie bez zastrzeżeń. Aczkolwiek
      uważam, że dobrze jest znać nie tylko zalety ale i niedociągnięcia miejsca, do
      którego się wybieramy. Fajnie jest pozytywnie się rozczarować, gdy się okaże,
      że niedociągnięcia zostały naprawione (mam nadzieję, że wezmą pod uwagę opinie,
      które im zostawiłam).
      Odpowiadając na Twoje pytanie - cieszyć się ale nie przywiązywać zbytnio do
      tych pięciu gwiazdek.

Pozdrowienia,
      Dagmara
    • Gość: mm Re: Ali Baba Place ??? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 10:30
      zgadzam się. nie licz na europejski standard =5* bo to "egipskie" gwiazdki
      ale ogólnie hotel fajny. trzeba być totalną marudą zeby narzekać! my byliśmy
      obok (niby 4*) i uważam ze było fajnie!
      jest wielki, ma fajny ogród, basen którego część jest podgrzewana więc jest
      szansa ze i teraz wejdziesz do wody :-)
      jak masz wyjazd firmowy to się ciesz a nie myśl jak będzie - skoro ci firma
      funduje taki wyjazd to masz fajną firmę!!!!!!!!!
    • Gość: Grażyna Re: Ali Baba Place ??? IP: *.mech.pg.gda.pl 13.01.04, 16:59
      A ja byłam pewna że Ali Baba Palace ma 4*. Chyba, że to jakiś inny hotel o tej
      samej nazwie.
    • Gość: dolores Re: Ali Baba Place ??? IP: *.icpnet.pl 13.01.04, 17:16
      Aliba naprawde dobry hotel,radzę też zajrzeć do dyskoteki obok "Blackout" Super
      muzyka. We wtorki proponuje dyskotek w pianie, po kilku godzinach zjazdu
      firmowego przyda wam sie trochę szaleństwa w pianie mydlanej. Jeśli chcecie
      kontakt do pracowników dyskoteki aby zalatwic sobie rezerwacje i byc moze
      tansze bilety to prosze o maila dolores75@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka