morelka_11 29.10.09, 23:54 Czy ktoś coś o nim wie? Będę wdzięczna za wszelkie informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 13:40 Ludziki, pomocy proszę! Wróciłam z Prima Life Makadi 29.10, Abdul jest tam teraz animatorem, pochodzi z Tunezji, jest chyba szefem teamu. Czy ktoś był ostatnio w Prima Life Makadi lub się tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 13:53 A tu czasem nie jet mowa o Abdulu: egypt.orbion.cz/diskuse/prima-life-makadi-resort-261/ egypt.orbion.cz/diskuse/prima-life-makadi-resort-412/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 14:53 Dzięki! Rozeznam temat, chociaż z tym językiem idzie mi słabo... Bardzo dziękuję za linki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 15:00 Czasami Habisia mozna namierzyc tym programem: www.tineye.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 15:18 WOW! Dzięki, niestety nie mam jego fotki :-( Jestem tu zupełnie nowa, byłam w Egipcie po raz pierwszy i oczywiście jestem świadoma, że na wakacjach ludzie się poznają, ale napewno nie byłam świadoma skali, zasięgu i siły oddziaływania facetów z Egiptu. Jestem ogłuszona zjawiskiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 15:41 Dzialanie Habisow jest znane na calym swiecie: chestrano.blogosfere.it/2009/07/mia-figlia-e-incinta-di-una-piscina.html www.express-news.it/?p=7809 Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 16:03 Aha! Mają moc... Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 16:18 morelka_11 napisała: > Aha! Mają moc... Nawet filmy o Habisiach powstaja: www.hbo.pl/TitleDetail.aspx?TitleId=-66566 Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 16:45 Fascynujące zjawisko. To chyba te ich miodowo-złote oczy. Nie wiem do końca, czy Abdul jest Habisiem, nie polował za bardzo na dziewczyny. Generalnie przemawiał ludzkim głosem bez względu na to, czy rozmawiał z babkami, czy facetami, ale było w nim coś fascynującego. Chętnie bym go znów spotkała, kiedy wrócę do Egiptu, ale nie wiem, jak go namierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 16:47 Egzotyka nic po za tym Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 31.10.09, 21:27 Wiem, wiem...ale trudno temu odmówić uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 02.11.09, 20:53 A znasz takie okreslenie Akromotofilia - dewiacja w którym bodźcem seksualnym jest odmienny kolor skóry partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 03.11.09, 12:59 A to nie "heterochromofilia"? Ale że my to mamy, czy oni? Bo w moim przypadku kolor skóry nie ma specjalnego znaczenia, raczej "ogólny przekaz artystyczny". Facet, który mnie interesuje, jest po prostu intrygujący. Na poczatku myslałam, że jest wesołym Romkiem z plaży o ilorazie inteligencji równemu faktorowi mojego kremu do opalania, suszącym zęby do każdej dziewczyny, faceta, dziecka i rośliny doniczkowej. Jego praca w końcu wymaga, żeby był przyjacielem dla wszystkich. W zwiazku z tym mnie nie interesował, mimo że niewątpliwie jest dekoracyjny. Jednak w takim kraju, jak Egipt, gdzie właściwie większość ludzi jest atrakcyjna uroda trochę traci na sile oddziaływania, nie można byc Supermanem na Kryptonie. Później jednak mieliśmy kilka małych starć słownych, w których okazało się, że miś wcale nie jest misiem, tylko niezłym fighterem, głowa nie służy mu tylko do noszenia okularów przeciwsłonecznych a na uśmiech trzeba zapracować. Jest bystry, inteligentny i nie łasi się do kobiet. Może jest gejem ;-) I w tym momencie uroda już też nabiera znaczenia :-) Ciekawe, czy to tylko moje odczucie, czy inne dziewczyny też go tak widzą? Kurczę, chyba się nie dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 04.11.09, 09:34 to jakis wyjatek. znam biegle wloski i arabski i nie moge roszyfrowac ich smasow typu: .e rspunnl ro...ci ha messo tanto per scrivere 5 righe...STU PAIR...hahahahahahaha". Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 04.11.09, 22:04 Może i wyjątek, za mało znam temat, żeby polemizować, nie mam doświadczenia w sferze "habibi". Myślę jednak, że uogólnienia nas ograniczają. Trzeba dać ludziom szansę ;) Ja znam nieźle angielski, ale na pewno też robię błędy...wiem, że robię. Ale zgadzam się, czytałam na tej stronie przykłady sms-ów i muszę przyznać, że wymiatają... Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 04.11.09, 22:41 Stereotypy, przeważnie nie biorą się z niczego i w każdym jest ziarenko prawdy. Stereotypy są również pożyteczne - nie tylko pozwalają nam objąć świat rozumem, ale i czasem ratują życie. Jeśli w zaciemnionej uliczce spotkasz pana o stereotypowo groźnym wyglądzie, to pewnie wiele nie zastanawiając się nad tym, jak bardzo krzywdzące mogą być dla niego Twoje myśli, będziesz sie ratować się ucieczką Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_11 Re: Animator Abdul z Prima Life Makadi 04.11.09, 23:05 Wiem, masz rację. Nie rozstrzygniemy tego dylematu, ale spróbujmy chociaż wypośrodkować. Odpowiedz Link Zgłoś