dolnoslazaczka 07.11.09, 12:00 Jak spisuje się to biuro, czy są rożnice między zakwaterowaniem w hotelu z innymi biurami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasiakp Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 13:00 nie martw sie. wiele razy bylem w sea gull, w tym tez z sun, i zawsze zakwaterowanie bylo bardzo przyzwoite. nastaw sie pozytywnie i odpoczywaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiakp Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 13:09 hmm, zapomnialem o jednym. nastaw sie, ze bedziesz zakwaterowana w starym sea gull (nazywaja go resort lub blue lub white) ale bedziesz mogla korzystac z atrakcji obu. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 14:01 Niby dlaczego ? nic nie jest pewne ....ja z nimi byłem i byłem zakwaterowany w nowej części !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiakp Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 15:09 wow, jestem pod wrazeniem. bylem tam razy kilka i z wielu biur i zawsze byla stara czesc, ktora bardziej lubie. mozna wiedziec kiedy to bylo i z jakiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 15:32 Alfa Star- czerwiec 08- nowa cześć Sun - kwiecień 09 - nowa nigdy nie było problemów , jakoś nie trafiłem do starszej części... Odpowiedz Link Zgłoś
stasiakp Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 15:41 hmm, zastanawiajace. ja zawsze tam jezdzilem generalnie w pazdzierniku. miedzy innymi alfa star 2004,2005,2006, sun 2008 i zawsze bylem w starszej, co nie znaczy, ze w gorszej, bo jestem zadowolony. to tak dla obserwujacych watek. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Sea Gull z Sun Fun 07.11.09, 21:30 No nie wiem ostatnio cała nasza grupa wylądowała w nowej części a było nas ze 20 osób... Odpowiedz Link Zgłoś
gargutel Re: Sea Gull z Sun Fun 09.11.09, 13:35 Byłem w maju z Sun&Fun i mieszkałem w "nowym sigalu" ale stary bardziej mi się podobał. Mam na myśli lobby, bary, baseny, co do pokoi nie wiem nie byłem. Stary Sea Gull jest chyba bardziej "klimatyczny" Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Sea Gull z Sun Fun 09.11.09, 14:58 mi bardziej pasował nowa część .. ale zresztą tak na prawdę niema za bardzo różnicy ...korzystasz ze wszystkich atrakcji obu cześć ...tylko śpisz w rożnych częściach resortu .... Odpowiedz Link Zgłoś
elika12345 Re: Sea Gull z Sun Fun 17.11.09, 11:42 A mam takie pytanko ... wybieramy się tam większa grupką początkiem lipca ... Czy to prawda że mają tam oddać do użytku jakies nowe zjeżdżalnie...? ... Czy macie jakies rady dla rodzin z dziećmi / bo nas będzie niemała gromadka /? I jak to jest z tą plażą??? bo nie bardzo ją chwalą ... czy obok prywatnej plazy nie ma lepszej plaży na która bez problemu można iść? Z góry dziękuje za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Sea Gull z Sun Fun 17.11.09, 11:59 w starej cześci są lepsze pokoje również z widokiem na morze, który to był chyba jednym z najlepszych elementów tego hotelu. wyjazd organizowany przez Orbis jeden z najlepszych pokoi dostaliśmy od razu. plaże są 2 polecam ta przy nowej cześć resortu bo przy starej jest przystań dla statków. ogólnie hotel sredni i ponizej oczekiwan moim zdaniem za duży/ moloch. w starej czesci we wrzesniu byla budowa i wygladalo to jak dodatkowy kompleks basenow byc moze ze zjezdzalniami. Odpowiedz Link Zgłoś
elika12345 Re: Sea Gull z Sun Fun 17.11.09, 21:00 Serdecznie dziękuję za informacje.. POZdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Sea Gull 18.11.09, 10:40 hotele.oceniacz.pl/wyjazdy/621/sea_gull.html Odpowiedz Link Zgłoś