aan-ia 18.11.09, 00:50 Bardzo proszę Was o info, jaka pogoda jest w Petrze w lutym? Jakie zabrać ubranie? Czy jest tam bardzo zimno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aan-ia Re: Petra w lutym 20.11.09, 07:20 Czy nikt nie był zimą w Petrze??? Nie wierzę. Odpowiedzcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aisza5 Re: Petra w lutym 20.11.09, 09:36 Byłam w lutym- w siku śniegu do kolan, więc odsyłali grupy już od bramy....Biało, wszystko zasypane.... widoki jak w Dolinie Koscieliskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Petra w lutym 20.11.09, 10:05 Petra w lutym?? To wielkie nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aan-ia Re: Petra w lutym 20.11.09, 21:16 Wielkie dzięki, właściwie takiej odpowiedzi mogłam się spodziewać. Jesteście bardzo "pomocni", posłużycie radą, pomożecie. Naprawdę super forumowicze. Właściwie czego to mi się zachciało? Jechać na wycieczkę w lutym? Powinnam tak jak wszyscy tylko latem, a w lutym to śnieg odgarniać i nigdzie się nie ruszać. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: Petra w lutym 20.11.09, 22:19 Też lecę w lutym, i też mam zamiar zwiedzić Petrę. Po tych enigmatycznych wpisach poguglałam tu i ówdzie i wygląda na to, że faktycznie może być różnie - na forum Odyssei jest info, że zimą ubiegłego roku spadł tam śnieg i Petrę po prostu zamknięto na kilka dni: www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=92198 Ponoć zdarza się to raz na 10 lat, no ale się zdarza qrde:-/ Ja w każdym bądź razie odliczam do wyjazdu z mocnym postanowieniem zwiedzenia Petry bez względu na warunki pogodowe. Byleby wpuszczali;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aisza5 Re: Petra w lutym 21.11.09, 11:57 A jakiej odpowiedzi się spodziewałas? Przecież lepiej znac prawdę, niż byc zaskoczonym. Naszą grupę odesłali od bramy wejściowej, bo sik był nie do przebycia i prawie żadnych zwrotów kasy nie było... więc nie lepiej wczesniej się zastanowić, czy warto podjeżdzać pod zamkniete bramy? Odpowiedz Link Zgłoś