Dodaj do ulubionych

Wątek plotkarski;)

15.12.09, 13:55
Chciałam wam szepnąć,żebyście zajrzały na blog Alkuda.Ostatni wpis a'propos kursu uwodzenia trochę mnie rozbawił.I jeżeli to nie jest jakaś prowokacja,a fakt,to myślę-że do decyzji o udziale w takim szkoleniu,mogło się przyczynić to forum.I te wszystkie posty,o tym jak uwodzą Arabowie,he,he.Ja bym teraz proponowała taki pojedynek:alkud kontra słynny Bob(legenda tego forum;)).Chyba,że ktoś miałby innego kandydata?!Mam nadzieję,że Alkud mi wybaczy,że tak spiskuję za jego plecami...
Obserwuj wątek
    • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 14:21
      damaris-damaris napisała:

> Chciałam wam szepnąć,żebyście zajrzały na blog Alkuda.Ostatni wpis a'propos kur
      > su uwodzenia trochę mnie rozbawił.

Bądź człowiekiem, daj namiar na tego bloga. Może się na starość czegoś nauczę a
      jak się nie nauczę to może pośmieję.
      • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 14:25
        Damaris taki nastrój zrobiłaś tajne/poufne ,że jak czytałam to się bałam czy
        mnie za to nie zamkną. he he dawaj ten link
        • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 14:31
          Sam znalazłem.

religiapokoju.blox.pl
          • damaris-damaris Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 14:46
            Przepraszam!Alkud już tyle razy się tu reklamował...Ha,ha.Myślałam,że już wszyscy ten adres znają na pamięć;)alefbet!Jaka niespodzianka.Dawno tu nie pisałeś.Chyba,że też masz 2login,którym się posiłkujesz;)
            • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 14:50

> alefbet!Jaka niespodzianka.Dawno tu nie pisałeś.C
              > hyba,że też masz 2login,którym się posiłkujesz;)

Drugi login, czyli drugi ja? Uchowaj Boże, nie. Zarobiony byłem, ale się
              wyrobiłem. Czytam ebooka i wyjść z podziwu nie mogę, że ja sam nie wpadłem żeby
              coś takiego spłodzić. Ale śmierdzi mi to NLP na odległość.
              • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 15:03
                Alkud przed kursem już był, że tak powiem " intrygujący" to co dopiero teraz ,
                strach z domu wychodzić jak Was więcej skorzysta z takich nauk. Pozdrawiam i
                witam Cię Alefbet
                • damaris-damaris Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 15:24
                  No właśnie.Ja też myślałam,że Alkud to typ,który kobiety ma u swych stóp;)zaskoczył mnie!
                  Myślę,że po tym kursie,powinniśmy mu zaproponować wyjazd do Egiptu.Przydałby się na miejscu Nasz Człowiek...;)skoro Egiptowo ma swojego Boba,my możemy mieć swojego Alkuda.;)
                  A tak przy okazji,Rubio widziałaś fotkę Feniksa.Ja go oceniam na 3+(w skali od 0 do 5)ciekawe co by zrobił ów Feniks,żeby dostać 5?!;)ja bym chciała się z nim skonfrontować;)bo ja to jestem z tych do,których podpływa się lodołamaczem;)
                  • rades29 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 15:36
                    Alkud sie troche spoznil z tym kursem. te techniki przerabialem kilka lat temu
                  • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 15:58
                    > A tak przy okazji,Rubio widziałaś fotkę Feniksa.Ja go oceniam na 3+(w skali od
                    > 0 do 5)ciekawe co by zrobił ów Feniks,żeby dostać 5?!;)ja bym chciała się z nim
                    > skonfrontować;)bo ja to jestem z tych do,których podpływa się lodołamaczem;)
                    He he Damaris w mojej skali 2+ za wygląd, 4 za głos , zwyżka oceny mogła by być
                    tylko za osobowość po konfrontacji oczywiście . Ja trochę bardziej dostępna
                    jestem ale kto wytrzyma z moim ciętym językiem. Jestem na przegranej pozycji. On
                    tam w tym jednym filmie mówił, żeby sobie szukać kobiet bardziej doświadczonych
                    więc zaryzykuję : cała męska młodzież do mnie! Buziaki
                    • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 16:15
                      rubio.3 napisała:

> więc zaryzykuję : cała męska młodzież do mnie! Buziaki

A emeryci, co z emerytami?
                      • damaris-damaris Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 16:58
                        W czasach PRL-u tuż przed wyborami,pojawiło się takie znamienne hasło:EMERYCI DO URN! ;)
                        • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 17:20

> W czasach PRL-u tuż przed wyborami,pojawiło się takie znamienne hasło:EMERYCI D
                          > O URN! ;)

To ja się zacznę pakować.

BTW, było jeszcze Żydzi na Madagaskar, ale chyba łatwiej mi będzie załatwić
                          emeryturę niż przejść na judaizm.
                  • alkud Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 17:12
                    > Ja też myślałam,że Alkud to typ, który kobiety ma u swych stóp;)

bo to jest internet i tutaj łatwo o wszelkiego rodzaju złudzenia?

nie jestem najbardziej rozgadana osobą na świecie, 10 razy pomyślę zanim zainicjuję kontakt, za dużo czasu zmarnowałem na randkowanie w internecie, mogę poprawić swoją mowę ciała, poprawić wygląd + ubiór itp. itd. słowem: jestem tylko człowiekiem.

> A tak przy okazji,Rubio widziałaś fotkę Feniksa.

ja widziałem go na żywo, i naprawdę ma specyficzną aurę: spokój, pewność siebie, nie boi się dotykać (i eskalować dotyku od neutralnego do coraz bardziej erotycznego), dodatkowo jest oczywiście przystojny
                    • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 17:34
                      alkud napisał:
                      >mogę popra
                      > wić swoją mowę ciała, poprawić wygląd + ubiór itp. itd. słowem: jestem tylko
                      człowiekiem.

Nie znam Ciebie i nie o Tobie się za chwilę wypowiem, żeby nie było, że jakieś
                      osobiste wycieczki robię. W tego rodzaju "szkoleniach" uderzające jest jedno -
                      kobieta jest sterowana jakąś wajchą typu on/off. Odpowiedni strój, wymowa, mowa
                      ciała, dotyk i już, panie tego, laski gacie przez głowę pościągają. G... prawda,
                      że zacytuję jedną z góralskich prawd. Nie wierzę. Owszem, jako trening pewności
                      siebie, jakaś forma rozrywki to może być umiarkowanie skuteczne.

> , nie boi się dotykać (i eskalować dotyku od neutralnego do coraz bardziej erot
                      > ycznego), dodatkowo jest oczywiście przystojny

No to odkrył Amerykę - kobiety są wrażliwe na dotyk. :D
                      • alkud Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 17:43
                        > Odpowiedni strój, wymowa, mowa ciała, dotyk i już, panie tego, laski gacie przez głowę pościągają. G... prawda

istnienie tego forum jest jednym z wielu dowodów, że jednak prawda, prawda

tyle, że w kurortach dochodzi jeszcze brak konsekwencji socjalnych (wynikających z przygodnego seksu) i oczywiście atrakcyjność tego co egzotyczne
                        • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 17:59
                          alkud napisał:

> > Odpowiedni strój, wymowa, mowa ciała, dotyk i już, panie tego, laski gaci
                          > e przez głowę pościągają. G... prawda
                          >
                          > istnienie tego forum jest jednym z wielu dowodów, że jednak prawda, prawda
                          >
                          > tyle, że w kurortach dochodzi jeszcze brak konsekwencji socjalnych (wynikającyc
                          > h z przygodnego seksu) i oczywiście atrakcyjność tego co egzotyczne

Ja bym postawił na sumę tego. Egzotyka + niezły facet + brak konsekwencji i,
                          last but not least, zaspokojenie ważnej potrzeby. Jakiej? Bycia adorowaną,
                          atrakcyjną, potwierdzenia własnej seksualności i kobiecości. Tylko tyle i aż
                          tyle. I teraz przewrotne pytanie. Co do cholery jet nie tak, że trzeba po to
                          jeździć gdzieś na koniec świata?
                          • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:14
                            alefbet napisał:

I teraz przewrotne pytanie. Co do cholery jet nie tak, że trzeba po to
                            > jeździć gdzieś na koniec świata?

Feniks Ci powie co jest nie tak he he. Ale generalnie myślę, że wszystko z Wami
                            jest ok , tylko jacyś tacy spięci jesteście , podchodzicie do kobiety jak do
                            jeża, a tam wszyscy zaczynają rozmowę prosto z mostu i nie zastanawiają się " co
                            ja jej powiem żebym na buraka nie wyszedł?" . Każdy z Was ma jakąś osobowość
                            tylko dajcie nam szansę tą osobowość poznać i ocenić przy spotkaniu face to face. :)
                            • jasneniebo Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:31
                              Witam moich ulubionych forumowiczów!!
                              No tego jeszcze nie było nawet do dentysty nie można się wybrać, chwila nieuwagi
                              i........
                              Kochana rubio! do Ciebie jedna uwaga- uzależnienie od forum Ci nie grozi przy
                              garach jesteś mistrzynią a ja Cię nawiedzę znowu i wykorzystam.
                              Alefbet jak już się wywinąłeś z tego zarobienia , to witaj bo smutno bez
                              Twojego humoru.
                              Damaris świetny pomysł z wątkiem dla gadatliwych.
                              Alkud już sprawdzałam czy piszesz bloga, bo bałam się czy aby Ci go nie odcięli-
                              jak tam doniesienie do prokuratury?????
                              ie podejrzewałam Cię o udział w takich kursach zaintrygowałeś mnie okrutnie :)
                              Rades mądre odpowiedzi na koniec w wątku lotniczym- dobrze,że nie dałeś się
                              wciągnąć w pyskówki.
                              Pozdrawiam was wszystkich.
                              • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:40
                                jasneniebo napisała:

> Kochana rubio! do Ciebie jedna uwaga- uzależnienie od forum Ci nie grozi przy
                                > garach jesteś mistrzynią a ja Cię nawiedzę znowu i wykorzystam.

Zapraszam serdecznie. Ale dobrze , że zauważyłaś , że gary tez mogą
                                niebezpiecznie uzależnić. Chyba pójdę to terapeuty . Dentysta mam nadzieję , że
                                Ci wielkiej krzywdy nie zrobił :)
                              • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:42
                                jasneniebo napisała:

> Witam moich ulubionych forumowiczów!!
                                > Alefbet jak już się wywinąłeś z tego zarobienia , to witaj bo smutno bez
                                > Twojego humoru.

W stylu Szwejka. Posłusznie melduję, że wróciłem.
                              • alkud Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 19:25
                                > Alkud już sprawdzałam czy piszesz bloga, bo bałam się czy aby Ci go nie odcięli - jak tam doniesienie do prokuratury?????

chyba skończyło się na pogróżkach,
                                zresztą gdyby blog łamał jakiekolwiek prawo, to
                                Agora sama by go skasowała

> nie podejrzewałam Cię o udział w takich kursach zaintrygowałeś mnie okrutnie :)

kiedyś skończyłem 150h kurs masażu,
                                albo chodziłem na taniec bollywood,
                                dla mnie to coś bardzo oczywistego: rozwój

• alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:45
                              rubio.3 napisała:

> alefbet napisał:
                              >
                              > I teraz przewrotne pytanie. Co do cholery jet nie tak, że trzeba po to
                              > > jeździć gdzieś na koniec świata?
                              >
                              > Feniks Ci powie co jest nie tak he he. Ale generalnie myślę, że wszystko z Wami
                              > jest ok , tylko jacyś tacy spięci jesteście , podchodzicie do kobiety jak do
                              > jeża, a tam wszyscy zaczynają rozmowę prosto z mostu i nie zastanawiają się " c
                              > o
                              > ja jej powiem żebym na buraka nie wyszedł?" . Każdy z Was ma jakąś osobowość
                              > tylko dajcie nam szansę tą osobowość poznać i ocenić przy spotkaniu face to fac
                              > e. :)

Eeeeeeee, nie, ja nie mam tego rodzaju problemów. Kontakty z kobietami jakoś
                              nieźle mi wychodzą, może dlatego, że cholernie je lubię?
                              • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:51
                                alefbet napisał:
                                Eeeeeeee, nie, ja nie mam tego rodzaju problemów. Kontakty z kobietami jakoś
                                > nieźle mi wychodzą, może dlatego, że cholernie je lubię?

No to po co pytałeś co jest nie tak? W przeciwieństwie do Ciebie ja nie za
                                bardzo za nimi przepadam , chociaż jest kilka , które uwielbiam ale one mi
                                imponują wiedzą i osobowością a nie wspólnotą jajników
                                • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 19:08
                                  rubio.3 napisała:

> alefbet napisał:
                                  > Eeeeeeee, nie, ja nie mam tego rodzaju problemów. Kontakty z kobietami jakoś
                                  > > nieźle mi wychodzą, może dlatego, że cholernie je lubię?
                                  >
                                  > No to po co pytałeś co jest nie tak? W przeciwieństwie do Ciebie ja nie za
                                  > bardzo za nimi przepadam , chociaż jest kilka , które uwielbiam ale one mi
                                  > imponują wiedzą i osobowością a nie wspólnotą jajników

Ja przewrotnie pytałem ;-)
                        • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:05
                          alkud napisał:

> > Odpowiedni strój, wymowa, mowa ciała, dotyk i już, panie tego, laski gaci
                          > e przez głowę pościągają. G... prawda
                          >
                          > istnienie tego forum jest jednym z wielu dowodów, że jednak prawda, prawda
                          >
                          > tyle, że w kurortach dochodzi jeszcze brak konsekwencji socjalnych (wynikającyc
                          > h z przygodnego seksu) i oczywiście atrakcyjność tego co egzotyczne

To ja Ci teraz napiszę Alkud , że gó..no prawda coś napisał. Istnienie tego
                          forum nie świadczy o takich płyciznach umysłowych i akurat Ty powinieneś umieć
                          ocenić who is who. Jakbym pojechała do Egiptu tylko po to żeby bez konsekwencji
                          socjalnych się puszczać to bankowo by mnie tu nie było bo po cholerę. Bach bach
                          numerek do domciu i jest luzik. A tak siedzę tu jak durnota , prawie się
                          uzależniłam od forum / matko , który to już nałóg/ nie dlatego, że gacie mi
                          spadły na widok najczęściej wychudzonego śniadego camela tylko z całkiem innego
                          powodu. Buziaki
                          • alkud Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 18:18

> To ja Ci teraz napiszę Alkud , że gó..no prawda coś napisał.

ok :)
    • alkud same widzicie :( 15.12.09, 15:48
      muszę startować do innych Polek,
      bo Wy Arabów wolicie ;)
      • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 16:01
        alkud napisał:

> muszę startować do innych Polek,
        > bo Wy Arabów wolicie ;)

A gdzieś to wyczytał że wolimy? Alkud jestem Twoja!
        • alkud Re: same widzicie :( 15.12.09, 17:13
          > Alkud jestem Twoja!

to miło :)
      • damaris-damaris Re: same widzicie :( 15.12.09, 16:05
        Ale Alkud,Ty chyba nie staniesz się drugim Kalibabką vel Tulipanem?!Wspominałeś,że jesteś ubogim przedstawicielem klasy robotniczej,zatem obawiam się,czy Ty nie zechcesz teraz wykorzystać zdobytych umiejętności w celach wzbogacenia swego mienia;)a możesz powiedzieć,czy chodzi Ci bardziej o ilość czy jakość?Bo jakość z ilością,jakoś nie chadza w parze.
        • alkud Re: same widzicie :( 15.12.09, 17:17
          > Ale Alkud,Ty chyba nie staniesz się drugim Kalibabką vel Tulipanem?!

jedynym celem jaki mam to poprawa jakości swojego życia

nie interesuje mnie pie... się w kiblu jakiegoś klubu, ale pozbycie się różnych blokad (samoograniczeń) już tak

>Wspominałeś, że jesteś ubogim przedstawicielem klasy robotniczej

powiedzmy :D

i wolę jakość

co nie zmienia fakty, że miłość, związek to nie moje klimaty (lub nie poznałem odpowiedniej kobiety aby zmienić zdanie)
          • rades29 Re: same widzicie :( 15.12.09, 17:28
            chyba wnikliwiej poczytam ten kurs
          • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 17:54
            alkud napisał:
            co nie zmienia fakty, że miłość, związek to nie moje klimaty (lub nie poznałem
            > odpowiedniej kobiety aby zmienić zdanie)

W takim razie zapraszam Cię emerycie , bo ja się do związku też nie nadaje.
            Tylko mi na serce nie zejdź jak już te nauki zaczniesz stosować . a poza tym to
            pisałeś , że Ty tak właśnie 10 razy pomyślisz, 16 razy się zastanowisz jak cos
            zrobisz albo powiesz do tej kobiety a dlaczego tak?, przecież jak trafisz na
            pustaka to ona Cię i tak nie zrozumie jak już dzióbek otworzysz z pzremyślana
            wypowiedzią a taka do fajnego towarzystwa zapomni jak Ci na imię w międzyczasie
            jak Ty się będziesz zastanawiał. Trzeba od razu wrzucić na lekki luzik. Im
            szybciej to zrobisz tym szybciej się przekonasz czy warto dalej tę kobietę
            uwodzić, bo jak nie to szkoda czasu. A żeby się ładnie wymiksować zawsze możesz
            powiedzieć , że zapomniałeś żelazka wyłączyć i fru do innego klubu. Nie zapomnij
            zabrać legitymacji emeryta, może jakieś zniżki nam w knajpie dadzą. Buziaki
            • alkud Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:11

> W takim razie zapraszam Cię emerycie , bo ja się do związku też nie nadaje.

gdzie zapraszasz?

> Trzeba od razu wrzucić na lekki luzik.

trzeba kilkadziesiąt razy wrzucić na luzik, aby ostatecznie nie robiło to na nas wiekszego wrazenia... dlatego w teorii przez pierwsze 3 miesiące powinno się chodzić 4/5 razy w tygodniu do klubów a poza tym normalnie zagadywać w różnych sytuacjach społecznych, zresztą to co proponuje PUA w tym temacie, to nic innego jak elementy terapii behawioralno-poznawczej

> Nie zapomnij zabrać legitymacji emeryta

przed 30-ką nie dają :)
              • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:16
                alkud napisał:
                > > Nie zapomnij zabrać legitymacji emeryta
                >
                > przed 30-ką nie dają :)

To ja w takim razie zabiorę tę legitymacje
              • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 19:09
                alkud napisał:
                > > W takim razie zapraszam Cię emerycie , bo ja się do związku też nie nadaj
                > e.
                >
                > gdzie zapraszasz?

Ja bym Cię mogła tylko na lets dance tonight zaprosić. Taniec to jest taki
                sport, do którego żadne kurso-konferencje nie są potrzebne. Wystarczy , że
                kompletnie głuchy nie jesteś reszta jakoś pójdzie
                • alefbet Re: same widzicie :( 15.12.09, 19:14
                  rubio.3 napisała:

> alkud napisał:
                  > > > W takim razie zapraszam Cię emerycie , bo ja się do związku też nie
                  > nadaj
                  > > e.
                  > >
                  > > gdzie zapraszasz?
                  >
                  > Ja bym Cię mogła tylko na lets dance tonight zaprosić. Taniec to jest taki
                  > sport, do którego żadne kurso-konferencje nie są potrzebne. Wystarczy , że
                  > kompletnie głuchy nie jesteś reszta jakoś pójdzie

No zobacz. A ja patrząc na tańczących często mam wrażenie, że wystarczy być
                  głuchym jak pień i droga do kariery stoi otworem. :D
                  • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 19:26
                    alefbet napisał:
                    > No zobacz. A ja patrząc na tańczących często mam wrażenie, że wystarczy być
                    > głuchym jak pień i droga do kariery stoi otworem. :D

Być może tak jest. Ale jak nie tańczysz a nie głuchy to nie mam Cię gdzie
                    zaprosić, chyba , że na karkówkę w domowe pielesze ale o Twoim treningu wtedy
                    nie ma mowy :) :)
          • damaris-damaris Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:05
            Ale Alkud,powiedz szczerze,nie chciałbyś stanąć w szranki z Bobem?Albo jakimś bobo-podobnym?Adrenalinka by na pewno podskoczyła;)przed definitywnym starciem,można zorganizować jakiś sparing.O!Może alefbet zgodziłby się być twoim partnerem sparingowym,ha,ha.Przecież mężczyźni uwielbiają rywalizację!
            A'propos uwodzenia,to przypomniał mi się taki lepki banał-ponoć na niektóre kobitki działał
            on:przepraszam,czy ma pani przy sobie mapę?
            Ona:jaką mapę?O czym pan mówi?
            On:tak,mapę.PonieważZguBiłem się w pani oczach
            • alkud Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:16
              > Ale Alkud,powiedz szczerze,nie chciałbyś stanąć w szranki z Bobem?

no i co mogę powiedzieć?

albo: spierdalaj
              albo zignorować

wybierz wedle uznania
              • alefbet Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:27
                alkud napisał:

> > Ale Alkud,powiedz szczerze,nie chciałbyś stanąć w szranki z Bobem?
                >
                > no i co mogę powiedzieć?
                >
                > albo: spierdalaj
                > albo zignorować
                >
                > wybierz wedle uznania

Najlepiej oba, w tej właśnie kolejności. Efekt piorunujący.
              • damaris-damaris Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:32
                Jejku człowieku!Już wiem,gdzie tkwi twój problem z kobietami.Chyba brak ci poczucia humoru i dystansu do siebie.Może więcej autoironii to kursy u Feniksa nie będą potrzebne.
                Jesus,co za ponurak!
                Nie zapominaj,że swoją bytność w tym wątku zawdzięczasz mnie.To ja cię tu wywołałam.Ale chyba niepotrzebnie!
                • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:43
                  > Jesus,co za ponurak!
                  > Nie zapominaj,że swoją bytność w tym wątku zawdzięczasz mnie.To ja cię tu wywoł
                  > ałam.Ale chyba niepotrzebnie!

Potrzebnie Damaris potrzebnie, daj mu czas on dopiero ledwo co po kursie, po co
                  tak nerwowo będzie dobrze :)
                • alkud Re: same widzicie :( 15.12.09, 19:15
                  > Chyba brak ci poczucia humoru i dystansu do siebie

a może nie bawi mnie poczucie humoru na poziomie 5 metrów poniżej dna?
                  to pytanie retoryczne

> Nie zapominaj,że swoją bytność w tym wątku zawdzięczasz mnie.

Ty kpisz czy tak na poważnie? j/w
            • alefbet Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:24

> Ale Alkud,powiedz szczerze,nie chciałbyś stanąć w szranki z Bobem?Albo jakimś b
              > obo-podobnym?Adrenalinka by na pewno podskoczyła;)przed definitywnym starciem,m
              > ożna zorganizować jakiś sparing.O!Może alefbet zgodziłby się być twoim partnere
              > m sparingowym,ha,ha.

Dobra, ale ja wzbieram broń.

> Przecież mężczyźni uwielbiają rywalizację!

Nic lepszego niż pozabijać się o kobiety już nam nie zostało?

> A'propos uwodzenia,to przypomniał mi się taki lepki banał-ponoć na niektóre ko
              > bitki działał
              > on:przepraszam,czy ma pani przy sobie mapę?
              > Ona:jaką mapę?O czym pan mówi?
              > On:tak,mapę.PonieważZguBiłem się w pani oczach

Taaaaa. Niektóre reagują na tekst: Przepraszam, czy prosto to tędy?
              • rubio.3 Re: same widzicie :( 15.12.09, 18:30
                alefbet napisał:
                > Taaaaa. Niektóre reagują na tekst: Przepraszam, czy prosto to tędy?

Alefbet jesteś okrutny .Ale skoro mogą być plusy dodatnie i ujemne to może
                prosto też nie tędy
    • rubio.3 do alefbet,Alkud 15.12.09, 18:35
      Słuchajcie zaczął się wątek od Feniksa skończy się na Bobie . To jakieś fatum
      Egipskie? Dajcie spokój , bo tak fajnie szła rozmowa. alkud poopowiadaj coś
      więcej jak Ci się sprawdza 4 razy w tygodniu trenować zalecenia pokursowe
      • alefbet Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 18:41
        rubio.3 napisała:

> Słuchajcie zaczął się wątek od Feniksa skończy się na Bobie . To jakieś fatum
        > Egipskie? Dajcie spokój , bo tak fajnie szła rozmowa. alkud poopowiadaj coś
        > więcej jak Ci się sprawdza 4 razy w tygodniu trenować zalecenia pokursowe

Przyszedłem i zaraz truchło Boba wypadło z szafy. Takie moje fatum. A że ja
        samiec alfa jestem to i mnie to irytuje i jeży włosy na grzbiecie. Dlatego
        mówię, że to ja wybieram broń i, jak to mówił któryś z bohaterów "Kajka i
        Kokosza", na plasterki, na plasterki.
        • rubio.3 Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 18:46
          alefbet napisał:
          Dlatego
          > mówię, że to ja wybieram broń i, jak to mówił któryś z bohaterów "Kajka i
          > Kokosza", na plasterki, na plasterki.

Broń wybieraj jak najbardziej ale ja będę sekundantem w tej walce . Mogę?
          Najwyżej jak źle ją dobierzesz to ja mu garem po łbie przejadę , temu Bobu
          oczywiście. Ale wtedy o plasterkach nie ma mowy , będzie gorzej zdecydowanie
          • alefbet Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 19:18
            rubio.3 napisała:

> alefbet napisał:
            > Dlatego
            > > mówię, że to ja wybieram broń i, jak to mówił któryś z bohaterów "Kajka i
            > > Kokosza", na plasterki, na plasterki.
            >
            > Broń wybieraj jak najbardziej ale ja będę sekundantem w tej walce . Mogę?
            > Najwyżej jak źle ją dobierzesz to ja mu garem po łbie przejadę , temu Bobu
            > oczywiście. Ale wtedy o plasterkach nie ma mowy , będzie gorzej zdecydowanie

Patelnię bierz, powiadam, patelnię. Bo to i za tarczę w razie potrzeby robić
            może a i adwersarzowi można, chwytając rzeczoną patelnię oburącz,
            przyfastrygować tak, że mu się oranżada z pierwszej komunii odbije a łupież
            gęsto oczy przysypie. Gar zaś w charakterze hełmu będzie robił. Chyba, że duży
            jest to na łódź desantową zdatny będzie.
            • rubio.3 Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 19:28
              alefbet nie mogę popłakałam się ze śmiechu . Taktyka jak na Niemca ale dobrze Ty
              tu dowodzisz. Beczę ze śmiechu
              • yamyam Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 20:14
                to moze tradycyjnie??? dwa nagie miecze???
                • rubio.3 Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 20:17
                  yamyam ja już mam ból brzucha ze śmiechu i Ty Brutusie przeciwko mnie. Dołożyłaś
                  do pieca, teraz to ja chyba zejdę z głupawką
                  • yamyam Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 20:34
                    obys tylko nie zeszla z tymi mieczami na pontonie :/ bo klopot
                    gotowy
                    • rubio.3 Re: do alefbet,Alkud 15.12.09, 20:43
                      yamyam napisała:

> obys tylko nie zeszla z tymi mieczami na pontonie :/ bo klopot
                      > gotowy

zawsze to yamyam za pagaje mogą te miecze posłużyć, zawsze to jakies wyjście z
                      sytuacji
    • damaris-damaris Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 20:29
      Krótko.Postaram się zwięźle.Drogi Panie Alkudzie!Bardzo przepraszam,że poczuł się pan taki zniesmaczony,że ośmieliłam się urazić pana odczucia estetyczne.Po prostu w ramach zadośćuczynienia,potnę się czerstwą bułką.
      Ciekawe,że taki alefbet potrafił się wtopić w ten wątek i pobawić...Nie ma takiego problemu,żeby się wyluzować i nawet zejść poniżej poziomu.I stąd jego popularność wśród forumowiczek.Sam przyznał,że problemu z kobietami nie ma,w przeciwieństwie do pana.Więc zamiast bulić kasę za jakieś pseudo-farmazony Feliksowi,po prostu popatrz sobie jak zdobywa się sympatię kobiet,czytając posty alefbeta.I co ważne jest to za darmo.Pozwoliłeś mi wyrobić sobie zdanie na twój temat-tym co ci w życiu wychodzi jest twój blog,póki co.I może na tym poprzestań.Bo jeśli chodzi o luźną,niezobowiązującą konwersacje-poniosłeś dziś fiasko.Oczywiście wg mnie.I jeśli w odpowiedzi chce pan rzucić parę inwektyw w stylu-spier..laj,to niech pan sobie daruje.
      Starałam się być zwięzła.Choć i tak wyszło nazbyt długaśnie.Przepraszam Rubio i Alefbeta,że przerwałam im dobrą zabawę.
      Starczy na dziś.A może już w ogóle starczy?Wylogowuję się z tego forum.Parę osób się ucieszy(prawda arabichabibi?;)
      no to z Bogiem!
      • rades29 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 20:40
        damaris-damaris , to sa tylko pozory:-)
      • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 20:49
        Starczy na dziś.A może już w ogóle starczy?Wylogowuję się z tego forum.Parę osó
        > b się ucieszy(prawda arabichabibi?;)
        > no to z Bogiem

Co do początku to są chyba Wasze sprawy a Alkudem, nie mam o nich bladego
        pojęcia ale możecie je załatwiać nawet na forum. Co do końca to nawet się nie
        waż tak pisać i nie przywołuj wilka z lasu . Damaris nie rób sobie jaj , kto
        mnie będzie bronił ?
      • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 20:51
        Damaris
        czerstwa bułka też nie zła w parze z patelnia mogą stanowić nie lada oręż.
        Dołączysz do nas?
        • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 20:59
          rubio.3 napisała:

> Damaris
          > czerstwa bułka też nie zła w parze z patelnia mogą stanowić nie lada oręż.
          > Dołączysz do nas?

To będzie dream team, czuję to.
          • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 21:17
            alefbet napisał:

> rubio.3 napisała:
            >
            > > Damaris
            > > czerstwa bułka też nie zła w parze z patelnia mogą stanowić nie lada oręż
            > .
            > > Dołączysz do nas?
            >
            > To będzie dream team, czuję to.

Oby nie wirtualny, teoria musi iść w parze z praktyką
      • alkud tupanie nóżkami 15.12.09, 21:21
        1. Jak wspomniałem - nie bawi mnie poczucie humoru na poziomie "Ale damaris-damaris, powiedz szczerze, nie chciałabyś stanąć w szranki z Houston 620?"

2. W przeciwieństwie do Ciebie nie doradzam Ci, nie wystawiam śmiesznych ocen - bo Ciebie nie znam. Natomiast Ty w swojej ogromnej przenikliwości to robisz. Czym wystawiasz ocenę samej sobie a nie mi.

3. Jeśli nie wiesz kiedy dać na luz - to sama masz problem (lub za dużo wolnego czasu).

pa
        • jasneniebo Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 21:40
          Garnki , patelnie miecze i bułka ----cała kuchnia nam się porobiła- cóż powiem wszystkim żeby nikomu nie mówili -gdzie to gotowanie ma miejsce -zaimponowaliście mi dziś w tym przeokropnym dniu dzięki kochani. Alkud nie dogryzaj damaris bo będę między młotem a kowadłem a znowu gwiazdy będę oglądać jak mi to się zwali na głowę, a nie będzie to trudne bo aktualnie powiększyła wymiaru dzięki mojemu dentyście----" kochany rzeźnik" buziaki dla wszystkich.
          • alkud Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 21:52
            > Alkud nie dogryzaj damaris bo będę między młotem a kowadłem

ja i damaris-damaris mamy po prostu inne mapy poznawcze świata,
            dla niej idea konkurowania z jakąś dziwką/żigolakiem jest całkowicie normalna a nawet zabawna, dla mnie - nie

ot, drobne nieporozumienie

bywa :)

• rubio.3 Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 22:00
              alkud napisał:

> > Alkud nie dogryzaj damaris bo będę między młotem a kowadłem
              >
              > ja i damaris-damaris mamy po prostu inne mapy poznawcze świata,
              > dla niej idea konkurowania z jakąś dziwką/żigolakiem jest całkowicie normalna a
              > nawet zabawna, dla mnie - nie
              >
              > ot, drobne nieporozumienie
              >
              > bywa :)
              >
              Alkud kogo masz na myśli mówiąc, że damaris konkuruje z dziwka/żigolak . O ile
              żigolaka jestem w stanie rozpoznać to dziwki nie.

• alkud Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 22:07
                > Alkud kogo masz na myśli mówiąc, że damaris konkuruje z dziwka/żigolak

przeczytaj raz jeszcze, z naciskiem na słowo "idea"
                • rubio.3 Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 22:27
                  alkud napisał:

> > Alkud kogo masz na myśli mówiąc, że damaris konkuruje z dziwka/żigolak
                  >
                  > przeczytaj raz jeszcze, z naciskiem na słowo "idea"
                  nawet jak przeczytam to jeszcze raz od deski do deski to ni cholery nie wiem o
                  co Wam chodzi. Jedyna nadzieja, że alefbet mi wytłumaczy o co kaman. Sorki ale
                  ja prawie blondynka
              • rubio.3 do alkud 15.12.09, 22:12
                tupanie nóżkami nic nie pomoże , pojechaliście sobie po całości . Ale basta , bo
                jutro się tu zaroi od wpisów nie pozostawiających suchej nitki na nas, był super
                wątek , zabawny jak żaden i po co to psuć. Dajcie spokój , zmieńcie numery
                komórek i będzie dobrze. Chociaż nie ukrywam , że taka wymiana zdań jest
                ciekawa. Buziaki dla Was obu damaris wracaj i Ty mu przyłóż tą bułką ja Ci dam
                patelnię, a Ty alkud nie próbuj się bronić no chyba ,że na ten ponton Damaris
                zabierzesz. Wy jak dzieci jesteście . Słodkie na odległość. Buziaki dla Was obu
                • alkud do rubio.3, damaris-damaris, jasneniebo 15.12.09, 22:32
                  no offence,
                  hughs & kisses
                  • rades29 Re: do rubio.3, damaris-damaris, jasneniebo 15.12.09, 22:39
                    XOXO?
            • jasneniebo Re: tupanie nóżkami 15.12.09, 22:03
              Wiem,że życie to nie bajka, a jednak bardzo bym chciała na malutką chwilkę tam
              się znaleźć w tej bajce- nieporozumienie mówisz - postaram się uwierzyć,jak
              kiedyś powiedziała mi szalonaburza-wypijemy herbatę posłuchamy muzyki,(lubimy
              podobne kawałki) popłaczemy sobie i będzie cudnie,nich tak zostanie. Mapa to coś
              co lubię czytać więc nich wasze mapy poznawcze odnajdą właściwe dla każdego z
              was drogi.Padam za dużo wrażeń bawcie się dobrze.
              Damaris-damaris nie waż się mi wylogowywać, bo z rubio cię znajdziemy!!!!!!
    • alefbet Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 21:03
      Poza protokołem. Forum Gazwyba fatalnie układa wątki na forum. Oczopląs,
      kociokwik i groch z kapustą. Czytanie wątków powyżej kilkunastu wpisów to
      koszmar, cholera wie kto komu odpowiada. Weźcie drogie Panie przenieście ten
      kram gdzieś w jakieś cywilizowane miejsce.
      • rubio.3 Re: Wątek plotkarski;) 15.12.09, 21:16
        alefbet napisał:

> Poza protokołem. Forum Gazwyba fatalnie układa wątki na forum. Oczopląs,
        > kociokwik i groch z kapustą. Czytanie wątków powyżej kilkunastu wpisów to
        > koszmar, cholera wie kto komu odpowiada. Weźcie drogie Panie przenieście ten
        > kram gdzieś w jakieś cywilizowane miejsce

Ja jestem debil informatyczno-elektroniczno-techniczny. Prośba jeśli uzasadniona
        to do Jasnej. A ja się tu odnajduję. Postaraj się nadążyć bo przeniesienie jest
        chyba raczej nie możliwe. Buziaki
    • rubio.3 a było tak fajnie 15.12.09, 21:43
      a skończyło się jak zwykle . Zanim się wojna zaczęła to nam się żołnierze
      skłócili. ani patelnia ani bułka ani nawet Feniks nie pomogli. Kartki sobie na
      szyjach musicie zawiesić kto jest kim bo w knajpie to bankowo dym będzie jakbyś
      Cie się tak przypadkiem spotkali Alkud i damaris
      • rubio.3 Re: a było tak fajnie 15.12.09, 21:46
        ale lepiej w wirtualu załatwić pewne sprawki potem w realu na ślub nas
        zaprosicie , z tańcami oczywiście
        • alefbet Re: a było tak fajnie 15.12.09, 22:04
          rubio.3 napisała:

> ale lepiej w wirtualu załatwić pewne sprawki potem w realu na ślub nas
          > zaprosicie , z tańcami oczywiście

Biorąc pod uwagę to jak Oni na siebie warczą, to można będzie zamknąć cały cykl
          imprez w 3 dni. Wesele, poprawiny i stypa - obowiązkowo czyjś łeb spadnie. A
          miało być jakieś gotowanie w realu czy coś? Ech, świat "zeszedł" na psy.
          • rades29 Re: a było tak fajnie 15.12.09, 22:10
            Kto się czubi, ten się lubi
          • rubio.3 Re: a było tak fajnie 15.12.09, 22:18
            alefbet napisał:

> rubio.3 napisała:
            >
            > > ale lepiej w wirtualu załatwić pewne sprawki potem w realu na ślub nas
            > > zaprosicie , z tańcami oczywiście
            >
            > Biorąc pod uwagę to jak Oni na siebie warczą, to można będzie zamknąć cały cykl
            > imprez w 3 dni. Wesele, poprawiny i stypa - obowiązkowo czyjś łeb spadnie. A
            > miało być jakieś gotowanie w realu czy coś? Ech, świat "zeszedł" na psy.
            Alefbet Tu już mnie nie dobijaj , bo zapaści ze śmiechu dostanę. lepiej mi
            wytłumacz o co co alkudowi z tą ideą chodzi bo nie będę całego wątku czytać od
            początku. Ty tak na skróty zwięźle mi to wytłumaczysz.
            • yamyam Re: a było tak fajnie 15.12.09, 23:49
              domniemam, iz nie kreci go porownywanie z bobem (bo kazde zawody -
              rywalizacja, konkurowanie- to jakies tam porownania) a w mniemaniu
              alkuda damaris by nie przeszkadzalo, gdyby ja "porownywac" z
              dziwka :) ot moje wolne tlumaczenie...moze bledne :)
              • rades29 Re: a było tak fajnie 16.12.09, 00:37
                Ja sie nie dziwie reakcji. Osobiscie wolabym konkurowac z Hamadem niz z Bobem:-)
                • ahmed_salim Re: a było tak fajnie 16.12.09, 05:48
                  To ja stanę do konfrontacji z Bobem w stylu Pudziana "Ta to jest
                  śmierć, a tej się sam boję" hihihihihihi. I niech podniesie rękawicę
                  i zdejmie gacie. :D
                  • ahmed_salim Re: a było tak fajnie 16.12.09, 05:57
                    Będzie tak jak w 3 części Dziadów A. Mickiewicza w widzieniu kś.
                    Piotra. To dziecię rośnie jako obrońca narodu ziemi obcej a imię
                    jego 40 i 4. Także moja konfrontacja z Bobem na ziemii Egipskiej
                    będzie taka sama jak Pudziana z Najmanem - 44 sekundy.
                    • rubio.3 Re: a było tak fajnie 16.12.09, 14:52
                      ahmed_salim napisał:

Także moja konfrontacja z Bobem na ziemii Egipskiej
                      > będzie taka sama jak Pudziana z Najmanem - 44 sekundy.

Ahmed dla Boba ten czas 44 sekund to będzie łącznie z jego pogrzebem.:)
                      • ahmed_salim Re: a było tak fajnie 16.12.09, 15:36
                        Także jakiaś tam karton będzie służyć za sarkofag. A jedyną piramidą
                        na cześć sexfaraona Boba będzie piramida ulepiona z piasku o
                        podsatwie 1m kw. na plaży. :D. Gorące pozdrowienia dla Rubio.3 i
                        Jasneniebo. :):*
    • damaris-damaris Re: Wątek plotkarski;) 16.12.09, 12:52
      Tworząc post pt"wątek plotkarski" miałam nadzieję na duuużą ironię w odniesieniu do wątku,to był wątek z przymrużonym okiem.
      Pisząc o pojedynku,Bob miał być rywalem,miało dojść do starcia dwóch światów.Chyba logiczne zatem jest,że tych 2 panów niejako przeciwstawiłam sobie,a nie ich zrównałam!Że o porównywaniu nie wspomne!Wybrałam Boba bo zależało mi na jak największym kontraście.I tylko Ahmed Salim zdołał to "uchwycić".Także dzięki ahmed!To był mój ostatni wpis.Reaktywacji nie przewiduję.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego!
      • jasneniebo Do Damaris 16.12.09, 13:02
        Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym 2010 Roku i na litość boską nie
        odchodź, bo mi serce pęknie!
        Pozdrawiam buziaki
        P.S.