Dodaj do ulubionych

Oferta Traf w Egipcie z Triadą

IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 15.02.04, 17:51
Witam wszystkich forowiczów serdecznie.Wybieram się z mężem do Egiptu od 15
maja na 7+7.Wybrałam ofertę Traf i nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam.
Podczas 7 dniowego zwiedzania na trasie objazdu noclegi będą w hotelach ***
natomiast na pobycie w Hurghadzie w ****lecz niestety niepodana jest nazwa
hotelu.Czy w tej ofercie można trafić na dobry hotel? Może ktoś z państwa
korzystał z podobnej oferty? Wdzięczna będę za wszelkiego rodzaju informacje
na temat tej oferty. Byłam już z Triadą na objeździe w Turcji i na pobycie w
Tunezji. Jak do tej pory się nie zawiodłam i mam cichą nadzieję,że i tym
razem będzie podobnie.Za odpowiedzi z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.chello.pl 15.02.04, 19:35
      Witam, dzisiaj rano własnie wróciłam z wycieczki w Egipcie z Triadą 7+7. Jestem
      zachwycona, choć brzmi to banalnie było wprost cudownie. To na pewno nie
      ostatnio moja wizyta w Egipcie a sama Triada spisała się bardzo dobrze. Jesli
      masz bardziej szczegółowe pytania podaję mój numer GG 1135223.
      Chętnie podzielę się wrażeniami.
      W Assuanie spaliśmy w hotelu "Kleopatra" w Luksorze w hotelu "Tutotel" w Minii
      równiez w hotelu "Kleopatra" a w Kairze hotelu "Europa".w hotelach było czysto
      a to jest dla mnie najwazniejsze. Miła obsługa, dobre jedzenie. Wystrój to
      często cięzkie, stare meble lub typowe dla egipcjan zamiłowanie do złoceń,
      zdobień i.t.p. Oczywiście w Hurghadzie standard hoteli jest znacznie wyższy.
      Zaznaczam jednak, że nie jestem osobą zbyt wymagającą.
      Pozdrawiam serdecznie i już Ci zazdroszczę :)
      • Gość: Nela Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 15.02.04, 20:02
        • Gość: Agnieszka Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.chello.pl 18.02.04, 10:07
          Chciałam jeszcze dodać zinteresowanym, że opinie o wszystkich hotelach z mojej
          objazdówki umieściłam na stronie pc_maniaka. Proponuję zajrzeć, odpowiem
          chetnie na dodatkowe pytania.
      • Gość: Nela Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 15.02.04, 20:05
        Dzięki Agnieszko za odpowiedź.Bardzo się ucieszyłam z twojej odpowiedzi.Napewno
        się odezwę do Ciebie przez GG.Pozdrowionka dla Ciebi.
        • Gość: deo Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 16.02.04, 11:47
          Ja bylem z Triadą w systemie 7 + 7 w lecie i jak teraz czytam poprzedni post
          to na trasie objazdu były chyba ta same hotele !!
          Miały klimę baseny też - czasem trzeba zapytać o basen w recepcji i go troche
          poszukać !
          program kapitalny dla tych co chca zobaczyc Egipt w pigułce / ze wszystkimi
          jego najwazniejszymi zabytkami / a nie tylko opalac sie w hotelu w Hurghadzie
          Natomiast co do pobytu w Hurghadzie to hotele są 4 gwiazdkowe
          Ja akurat miałem hotel ROMA w centrum Hurghady
          ale inni byli chyba w Zahabiji ? oraz oraz w takim hotelu na M -ale nie
          pamietam nazwy poza Hurghada . Moze ktos inny napisze jakie hotele ma jeszcze
          Triada ?
          I na koniec Uwaga o tym pisalem wczesniej :
          Realne dodatkowe koszty 7 +7 tp nie 92 $ jak podaje biuro tylko po wliczeniu
          wycieczek fakultatywnych i róznych takich oplat np za sale Mumii w Kairze czy
          za aparat wynoszą ok 160 $ / + - / !!!! Chyba że masz Miedzynarodową
          Legitymację Studencka to wtedy ok 40 % mniej .
          Pozdrawiam
          Życze miłej podróży . deo
    • Gość: maksik Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.polkomtel.com.pl 16.02.04, 11:56
      Byłem, widziałem i bardzo polecam! Noclegi na objeździe są w bardzo porządnych
      hotelach, więc nie masz się co martwić. Hotel **** w Hurgadzie to zbędny
      wydatek, Ambasador (w którym zwykle są lokowani goście z Polski) to bardzo
      przyjemny hotelik, który co prawda nie ma plaży, ale za to co 30 minut masz
      busika do cudownej plaży w Royal Palace (za darmo).

Zazdroszczę Ci wycieczki :-) DOBRY WYBÓR!
      • Gość: Agnieszka Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.chello.pl 16.02.04, 12:03
        Popieram. Mnie również standard Ambassadora całkowicie odpowiadał. Osoby, które
        wybrały 4* po objazdówce zostały umieszczone w Magawish.Kolejnym
        hotelem "Triady" jest sultan Beach, tam również jest mnóstwo Polaków.
    • nysio Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą 16.02.04, 14:32
      Witam serdecznie, my również z mężem wybieramy się do Egiptu od 15 maja z
      Triadą 7+7 .Wybraliśmy ofertę Starter w hotelach***. Do zobaczenia może
      spotkamy się na tej samej wycieczce. My już nie możemy się doczekać.....
      • Gość: Nela Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 16.02.04, 21:25
        Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Widzę że wszyscy jesteście z Egiptu bardzo
        zadowoleni z czego niezmiernie się cieszę. Nysio my lecimy z Katowic i również
        mam nadzieję że się spotkamy na wycieczce. Ja z mężem jesteśmy na etapie
        czytania wszystkiego co związane z Egiptem i to powoduje że jeszcze bardziej
        nie możemy się doczekać wyjazdu. Pozdrawiam i do zobaczenia w Egipcie.
    • Gość: aga Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.02.04, 13:04
      Ja bylam w zeszlym roku na takiej wycieczce.Hotel na pobycie-
      "Magawisch".Triada ma super pilotow,ktorzy posiadaj olbrzymia wiedze.Zycze Ci
      aby Waszym pilotem byl Marcin(super gosc).
      • Gość: Nela Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: 62.89.80.* 24.02.04, 09:42
        Dzięki Aga mam nadzieję że właśnie na niego trafimy. Co do hotelu Megawisch to
        różne opinie na jego temat słyszałam ale mam nadzieję że będzie
        fajnie.Pozdrowionka dla ciebie.
        • Gość: Agnieszka Re: Oferta Traf w Egipcie z Triadą IP: *.chello.pl 24.02.04, 09:47
          Ja byłam z pilotką p. Magdą Hałas i również byłam bardzo zadowolona.Inni
          furmowicze również nie narzekali na swoich pilotów z Triady.
          Ale Ci zazdroszczę.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka