Dodaj do ulubionych

wycieczki fakultatywne z sonia-nigdy wiecej.

IP: 62.135.62.* 08.03.04, 18:39
ja jeszcze jestem w egipcie i bardzo chetnie powiem wam jak zostalam ostatnio
nabrana na wycieczke do kairu i luxoru z sonia. wycieczki byly niewiele
tansze niz u rezydenta (jestem tu z eximem), ale skuszona przez oferte z
internetu nie chcialam przeplacac. po pierwsze za dojazd z mojego hotelu do
miejsca zbiorki musialam doplacic cene ok. 5 - cio krotnie wyzsza niz to
zazwyczaj kosztuje (kasa oczywiscie poszla dla soni-stad ta tansza
wycieczka,nieprawdaz??). w luxorze za swiatynie hatszepsut trzeba bylo
doplacac. mimo zapewnien soni ze doplacaja wszyscy, ci co pojechali na
wycieczke kupiona od rezydenta nie doplacali , poza tym, od soni dowiedzialam
sie ze niema wycieczki do kairu na 2 dni z polskim przewodnikiem w drugim
dniu. i nikt nie organizuje polskiego przewodnika na drugi dzien. poniewaz
slabo znam jezyki obce, a zalezalo mi jednak na zwiedzeniu dokladnie kairu-
wybralam 1 dzien. okazalo sie ze inni pojechali od rezydenta i mieli
polskiego przewodnika w 2 dniu i bardzo urozmaicony program. dlaczego wiec
sonia oszukuje????NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rp Coś ten tekst za bardzo "pachnie" Haraldem 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 18:54
      Ten sam prymitywny styl, podobny typ argumentowania, nowy wątek akurat kiedy
      ktoś "podrzucił" stary o Soni.... Brzydko sie bawisz ewo vel Haraldzie 5, nie
      boisz się, że Bozia cię kiedyś pokarze za te małe draństwa?
      • Gość: ewa Re: Coś ten tekst za bardzo "pachnie" Haraldem 5 IP: *.ask / *.ask-klan.net.pl 12.03.04, 21:30
        jaka konkurencja z hurgady? o co chodzi? pisalam swoja opinie o wycieczkach z
        sonia.chyba kazdy moze? (jak chcecie sprawdzic to teraz juz wrocilam z wczasow
        w hurgadzie i pisze juz ze swojego komputera w warszawie, sprawdz IP...). poza
        tym nie sadzicie ze wszyscy chwalacy Sonie to jedna i ta sama osoba, czyli
        inaczej Sonia? siedzi przy komputerze, szuka i wypisuje na siebie listy
        pochwalne..uwazam ze kto ma dobre uslugi nie musi wypisywac na siebie takich
        pochwal pod roznymi PSEUDONIMAMI.
    • Gość: Stefcio Podaj swoje nazwisko i datę wycieczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:39
      Kłamstwa piszesz oczywiście
    • agnieszka_44 Re: wycieczki fakultatywne z sonia-nigdy wiecej. 08.03.04, 19:50
      Wybieram sie w sierpniu do El Gouny i zamierzam wybrac sie na wycieczki z
      Hurgady. Napisz wiecej o swoich "przezyciach" z Sonią. Zaplacilas 5 x wiecej,
      czyli za kair i Luksor kilkaset dolarów??? Jak wyglada zawarcie umowy z Sonią?
      Przeciez ma chyba biuro, gdzie mozna dokladnie omowic warunki dowozu do
      miejsca zbiórki. jak to zalatwialas, ze czujesz sie nabita w butelkę?
      Pozdrawiam
    • derduch wycieczki fakultatywne z sonia- ZAWSZE SUPER 08.03.04, 19:51
      Co za głupty piszesz? Jakie dopłaty do wycieczek u Soni? Twoje IP Egipskie
      wszystko wyjaśnia... Gwarantuje ci tylko że w ten sposób robisz Soni świetną
      reklamę: Musi być faktycznie super skoro konkurencja się takich durnych metod
      chwyta.
    • Gość: observer Re: wycieczki fakultatywne z sonia-nigdy wiecej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 20:51
      Słuchaj Ewa.Najlepiej jak zostaniesz tam i to Ty będziesz załatwiała różne
      atrakcje po fajnych cenach,bo czytam że jesteś bardzo zorientowana w tamtych
      układach.Zostań i podaj kontakt-będziesz miała masę klientów z tego forum i
      naszych znajomych.Zbijesz fortunę.Na Sonie nikt już wtedy nawet nie
      spojrzy.Wierze w Ciebie.Błagam- bądź tam.
    • Gość: cs Niesamowite IP: *.k241.webspeed.dk 08.03.04, 21:44
      dziwnym trafem twoj link pokrywa sie z innym z tego forum:
      "Autor: Gość: nija IP: 62.135.62.* "

Pewnie piszesz z kompa z tej samej sieci, w ktorej jest biuro niji, prawda ?
      A moze i z tego samego ?
      Kto tu kogo robi w ch***
      • Gość: cs co ja gadam IP: *.k241.webspeed.dk 08.03.04, 22:04
        jakie "biuro niji"
        przeciez nija z Poznania poleciala tam tylko na rok do pracy
        ciekawe, u kogo pracuje
      • Gość: Maryla Re: Niesamowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:05
        Faktycznie. Oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=622&w=10953820&a=11153997
        • Gość: nija do cs i Maryli IP: 213.212.203.* 09.03.04, 02:02
          Witam
          Po pierwsze tlumaczy sie winny
          Po drugie nie podszywam sie pod ewe ani inne osoby
          Po trzecie o Soni zlego slowa nie powiem, bo razem pracujemy
          Po czwarte nie jestem panna z Poznania, co przyjechala na rok do pracy
          Po piate dziwie sie Ewie, gdzyz zarowno Sonia jak i ja, zawsze informujemy o
          dodatkowych oplatach (Hatszepsut), a nawet jak doplacila te 5$, to i tak cena
          powinna byc nizsza niz w biurze podrozy, z ktorym przyjechala, poza tym w
          Kairze na 2 dzien grupy sa laczone, wiec tylko 1 dnia jest polski przewodnik...
          Poza tym, mimo wszystko, pozdrawiam Sonie, cs i Maryle i szkoda, ze komus az
          tak sie nudzi, ze wypisuje takie glupoty, dla mnie liczy sie to, ze mimo takich
          postow, nadal sa zadowoleni klienci i naprawde nie musze sie pod nich
          podszywac...

Dobranoc

nija
          • Gość: nija Re: do cs i Maryli IP: 213.212.203.* 09.03.04, 02:11
            Dodam tylko, ze kafejka (First net), z ktorej zostalo to napisane, miesci sie
            20 m wglab Cherry Street, jakas 1 minutke od Spaghetti, czyli jest golonie
            dostepna dla turytow, a jak juz mowilam nie jestem na tyle nienormalna czy
            niepoczytalna by szkodzic komus, z kim pracuje.

Pozdrawiam

nija
            • Gość: Maryla Re: do cs i Maryli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 07:22
              Prosze nie zarzucać mi zarzucania. Zauwazyłam tylko, że faktycznie "Ewa" pisala
              z tego samego komputera, czyli probuje "zalatwić" Sonie z Egiptu, wbrew pozorom
              dość skutecznie - nowi forumowicze, nieozorientowani w sytuacji nie beda
              wiedzieli kim jest Sonia, ale na wszelki wypadek wybiora inne biuro, najlepiej
              dla bezpieczeństwa to, z którym przyjechali do Egiptu. Z treści "Ewy" postu
              wynika raczej jednoznacznie, że to jakis zawistnik pracujący w którymś z
              oficjalnych polskich biur podróży, który nagania sobie w ten sposob
              zdezorientowanych turystów, czyz nie?
              • Gość: Maryla Przepraszam Nije IP: *.ae.krakow.pl 09.03.04, 11:45
                Sorry, Nija, przeczytałam wszytkie posty jeszcze raz i faktycznie zabrzmialo
                jakbym sie z cs indentyfikowala, a wcale nie mialam zamiaru niczego takiego
                sugerowac. Po prostu wkurzyłam się, że siedzi taka męska lub żeńska kreatura
                czy to w jakimś biurze, czy w kafejce, w każdym razie gdzies w HURGHADZIE i bez
                ceregieli obrzuca uczciwych ludzi gnojem. Byłam na wycieczkach z Sonia i wiem,
                ze jest OK. Ale tak jak napisalam wczesniej, wydaje mi się oczywiste, że to
                chyba ktos z konkurencji "oficjalnej" - były tez podobne teksty o innych
                biurach lokalnych... Jeszcze raz przepraszam, nieintencjonalnie glupio wyszlo.
                • Gość: nija Re: Przepraszam Nije IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:34
                  Nie ma za co, przysiegam, ze to nie ja wypisuje te brednie i naprawde mnie
                  boli, jak niektorzy tak pisza i mysla. Z Sonia pracujemy wspolnie. Wiem, ze
                  odwala nielatwo robote, naprawde nie mam zadnego celu, a nawet bym sobie
                  zaszkodzila, gdybym pisala o niej zle, zadnych brudow tez nie wyciagalam na
                  forum, bo z niego sie dopiero o nich dowiedzialam, nie wierze i nie wiem, jaki
                  ludzie maja w tym sens, jedno jest pewne: nie cieszymy sie sypmatia wsrod
                  rezydentow polskich biur podrozy, nie ma wiec lekko, proponuje na takie posty
                  przymykac oko.

Pozdrawiam z Hurghady :)
            • Gość: cs A skad wiesz, z jakiej kafejki to napisano ? IP: 195.215.5.* 09.03.04, 10:58
              Przeciez IP 62.135.62.* nie posiada ostatniego numeru, to moglo byc napisane
              na 256 roznych kompach, niekoniecznie na Cherry Street.

Ale Ci powiem, skad wiesz - to jest kafejka, w ktorej Ty sama pisalas wszystkie
              poprzednie posty, stad wiesz, gdzie to bylo napisane.
              Pamietasz ?

---------------------------------------------------------------
              NEWSY Z HURGHADY
              Autor: Gość: nija IP: 62.135.62.*
              Data: 04.03.2004 05:10
              ...
              ...
              Pozdrawiam i powoli wynurzam sie z kafejki na Cherry Street...
              Salem....

nija@poczta.onet.pl
              ---------------------------------------------------------------
              • Gość: agnieszka p. Re: A skad wiesz, z jakiej kafejki to napisano ? IP: 62.114.154.* 09.03.04, 11:06
                Ja piszę zawsze z domowego komputera, łączę się przez zwykłą linię telefoniczną
                (sieć link.net, mam możliwość wybierania kilku numerów tel. - każdy ma jeden
                adres IP). Zauważyłam, że osoby piszące z Egiptu często mają taki sam IP jak
                ja. Myślę, że to nawet nie musi być ta sama kafejka internetowa, po prostu nija
                może łączyć się przez tego samego operatora jak wiele innych osób z różnych
                miejsc w Hurghadzie.
                Potwierdzam, że nija współpracuje z Sonią i robiąc jej antyreklamę
                automatycznie zrobiłaby ją sobie:)
                • Gość: cs Re: A skad wiesz, z jakiej kafejki to napisano ? IP: 195.215.5.* 09.03.04, 11:16
                  wlasnie o tym mowilem, taki numer IP bez ostaniego segmentu okresla 256
                  komputerow w sieci, tak wiec zdziwilem sie, skad nija mogla wiedziec, ze ten
                  post napisano akurat z tej kafejki, bo nikt tego nie moze wiedziec, tylko ten
                  co sam napisal.
                  Ale skoro mowisz, ze mylimy sie i to nie jest nija, to wycofuje sie, widocznie
                  ktos inny robi tu brudna robote.
                  na razie
                  • Gość: nija cs wybacz moja nieznajomosc informatyki IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:51
                    Z tego, co pamietam bylam dobra z informy, ale chyba musialm to przeoczyc.
                    Pomyslalam, ze skoro adres IP "ewy" jest taki sam, jak post, ktory przytoczyla
                    Maryla, pisala z tego samego kompa, a ja pamietam, z ktorego pisalam.
                    Ok, nie wiem, kto to ewa, nie wiem, z ktorego kompa pisala, ale wiem, ze
                    narobila zamieszania.

Pozdrawiam
                • Gość: nija dzieki Aga IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:47
                  Wielkie dzieki, moze w koncu ludzie przestana robic ze mnie potwora i to w
                  dodatku na tyle glupiego, by sobie szkodzic.

Pozdrawiam
              • Gość: nija Re: A skad wiesz, z jakiej kafejki to napisano ? IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:44
                Korzystalam z kafejki First Net na Cherry Street dosc czesto, poniewaz jako
                staly bywalec mialam tam rabat i pamietam dzien, w ktorym odpisywalam ludziom,
                ktorzy mieli przyjechac do palma de mirette odnosnie cen, gdyz kolega tam
                pracujacy uczy sie polskiego i tlumaczylam mu, co pisze.
                Teraz bywam tam rzadko, bo kolega juz tam nie pracuje :)

Pozdrawiam i mam nadzieje, ze tak jak Maryla, moze w koncu inni uwierza, ze to
                nie JA i nie bede musiala sie kolejny raz tlumaczyc...

Zreszta dzis naprawde nie jestem w nastroju :(
            • bonia01 do niji 09.03.04, 13:45
              Witaj.
              Do kiedy będziesz w Hurghadzie? Wybieramy się we wrześniu lub październiku i
              chcielibyśmy skorzystać z Twoich usług.

Beta
              • Gość: nija Re: do niji IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:55
                Witaj
                Jestem w Hurghadzie caly czas, gdybym miala zamiar na chwile opuscic Egipt, dam
                znac, prosze sie nie sugerowac tym, ze ktos twierdzi, ze przyjechalam na rok,
                nie wiem, skad ta informacja...
                Jestem caly czas
                Pozdrawiam
          • Gość: cs Re: do cs i Maryli IP: 195.215.5.* 09.03.04, 11:02
            "Po czwarte nie jestem panna z Poznania, co przyjechala na rok do pracy"

Co ty opowiadasz, przeciez sama nam mowilas, ze wylatujesz w listopadzie ( w
            zeszlym roku ), bodajze 30 listopada, na "prawie rok" bo znalazlas prace, nawet
            w 2 miejscach.
            Pamiec nie dopisuje ?
            • Gość: Zachary Re: do cs i Maryli IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.03.04, 14:22
              Zwariować można czytając to forum. Niby każdy jest najmądrzejszy, a ktoś
              stojący z boku ( jak ja) , nic z tego nie rozumie. Najlepiej byłoby napisać
              kwoty, bo cyfry do mnie przemawiają jak nic na świecie. Dwudniowy Kair wyszedł
              niewiele taniej niż z Eximem?! :-O Mam przed sobą katalag Eximu i jak byk
              widzę cenę 145 USD . Nija,Sonia ,Hany Alibaba liczą za tę wycieczkę 60 USD. I
              to jest niewiele taniej? Tak wiele zapłaciłaś za dojazd na miejsce zbiórki?!
              Mnie osobiście Nija napisała w E-mailu ,że po mnie przyjadą pod sam hotel ,
              cyt." załatwię to za free" i to do El Gouny !!!
              Coś wyczuwam tu klasyczny "business po polsku". Zamiast samemu oferować jak
              najwyższy standard usług , najlepiej jest oczernić konkurencję. Niektórym
              przypomnę z innej beczki ,że podobnie wyglądała kampania wyborcza na prezydenta
              RP Mańka Krzaklewskiego. Zamiast mówić o swoim programie w przyznanym mu czasie
              antenowym , puszczał spoty pokazujące Kwaśniewskiego z Siwcem,kiedy ten drugi
              udawał papieża,lub wizytę na Ukrainie gdzie prezydent wyglądał jak po wypiciu
              kilku głębszych.O sobie prawie nic. Jakie były skutki tej kampani - wszyscy
              wiedzą. Może powinni wyciągnąć z tego wniski. "Branża" wprawdzie nie ta, ale
              zasady podobne.
              Im bliżej mojegu wyjazdu ,tym większy u mnie niepokój.
              Jak wrócę , obiecuję wszystko opisać . Rzetelnie, bez żadnych niedomówień .
              Zachary.
              • pc_maniac Re: do cs i Maryli 09.03.04, 15:11
                Zachary, nie dziwię Ci się. Niektórzy zaczynają uprawiać tutaj wiochę.
                Wydawać by sie mogło, że rozsądni ludzie już pojęli, że antyreklama prowadzi
                jedynie do usmarowania się samemu błotem. Ale widać, że nie do wszystkich to
                dotarło.

Nie przejmuj się, spisz jeszcze w Polsce kontakty, a na miejscu, po rozmowach
                osobiście sam zdecydujesz. Wczasy w Egipcie są warte wiecej niż debilne posty
                na forum, żeby z tego powodu rezygnować z wyjazdu.
                • Gość: nija do Zacharego IP: 213.212.203.* 09.03.04, 16:06
                  Pc_Maniac ma racje, juz lepiej nie czytac tego forum, bo oszalec mozna. Spisz,
                  co trzeba, na miejscu zadecydujesz. Czy z Sonia, czy ze mna, czy z Ania, czy z
                  Eximem itd, korona z glowy mi nie spadnie, bylebys mial dobre wspomnienia z
                  Egiptu.

PS. Zazdroszcze tej El Gouny. Wiesz, dzis rano spedzilam tam troche czasu,
                  zjadlam pyszne sniadanko, posiedzialam na plazy, podziwialam przystan, naprawde
                  nie bedziesz zalowal!!!

Goraco pozdrawiam z Hurghady

nija
            • Gość: nija Re: do cs i Maryli IP: 213.212.203.* 09.03.04, 15:58
              Co do tej panny, to powinienies najpierw sprawdzic...
              Po drugie: to, co zakladalam, a to, co postanowilam, to duza roznica, wiec,
              jesli nie wiesz, jak dlugo tu bede, nie musisz mowic, ze na rok, zycie przeciez
              sie zmienia...
              Po trzecie: zadnej z tych 2 ofert pracy nie przyjelam...

Mimo wszystko pozdrawiam i zycze Tobie milych wrazen podczas wypoczynku w
              Egipcie :)
              • Gość: cs Re: do cs i Maryli IP: 195.215.5.* 09.03.04, 16:01
                coz, powtarzam tylko to, co sama publicznie powiedzialas w zeszlym roku, mam
                nadzieje, ze nie zdradzilem zadnych prywatnych spraw.
                A co do wakacji... to moze sie zobaczymy w tym roku, kto wie :)

• Gość: nija Re: do cs i Maryli IP: 213.212.203.* 09.03.04, 16:00
              Tak na marginesie: TY piszemy z duzej, no chyba, ze nie darzysz mnie zadnym
              szacunkiem, a to troche trudne o tym zdecydowac, skoro sie nie znamy :P
              • Gość: cs Re: do cs i Maryli IP: 195.215.5.* 09.03.04, 16:03
                wypadlem z formy, w koncu nie pisze po polsku zbyt czesto, po angielsku "ty"
                pisze sie z malej, za to "JA" z duzej litery :o)
    • Gość: cs nija IP: 195.215.5.* 09.03.04, 16:08
      npodsumowujac, to po prostu od dluzszego czasu sa tu na forum mniejsze czy
      wieksze nieporozumienia i zdazylem sie zorientowac , ze wiekszosc piszacych
      podejrzewa wlasnie ciebie, ok, niech bedzie "Ciebie".
      Moze pora wreszcie wyjasnic to wszystko i zakonczyc rzucanie podejrzen raz na
      zawsze.
      • Gość: piotr Re: nija IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 16:52
        Wybieram się do Hurgady 01 kwietnia. Nawiązałem kontakt z Sonią e-mail i
        otrzymałem jej nr komórki. Zaufałem jej i będąc na miejscu chyba się nie
        zawiodę. Te wszystkie 'negatywne" komentarze są chyba zwykłą zawiścią.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Krystian Re: nija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:47
          Do Piotra,
          Wróciłem z Hurgady jakoś tydzień temu. Wycieczkami z Hurgady (część jest w
          programie Tutanhamon III)kupiliśmy od Sonii. Na początek wzieliśmy Quady,
          nurkowanie i snurkowanie. Ceny były bardzo konkurencyjne w porównaniu z
          rezydentką z Exima. Wszystkie wycieczki były bardzo udane. Na wszystkie
          odebrano nas z hotelu i odwieziono z powrotem (co prawda Egipcjanie mają lekko
          przesadzone dopuszczalne normy spóźnienia :)). W przeddzień wyjazdu
          poprawiliśmy jeszcze snurkowaniem na 4 rafach - polecam z całego serca. Żadnych
          poważnych wpadek, żadnego dopłacania.
          Pozdr
    • Gość: ewa Re: ODPOWIEDZI IP: *.ask / *.ask-klan.net.pl 12.03.04, 21:42
      Soniu-widzie ze bardzo dbasz o swoja reputacje, tak skrupulatnie odpowiadajac
      na listy i podszywajac sie pod tymi pseldonimami z autoreklama. (jak widzisz
      moje ip z warszawy bo wlasnie wrocilam z wakacji). naprawde NIE WYPADA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka