flightins 11.03.04, 10:57 Jakie opinie o Oasis Tours i ich wyjazdach do Egiptu ? Ktoś ma jakieś doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Egipt z Oasis Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 19:35 wykupiłem wycieczke do sunrise palacio 4* z oasis (byłem tam rok wcześniej z eximem - polecam) dla rodziców, nast. dnia po wylocie dzwonią, że zakwaterowali ich w innym 4* małym hotelu, 18 km. od centrum, pokoje brudne, ogólnie hotel do remontu . Więc dzwonie do oasis, najpierw proszę, później żądam zmiany hotelu - a panienka z biura mówi, że zgodnie z umową jest to dopuszczalne i że hotelu nie zmienią na żaden inny i mogę wystąpić na drogę sądową..... eh, szkoda słów, wnioski wycgnijcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Egipt z Oasis Tours IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.04, 10:21 bylam z oasisem 2 razy w egipcie. bylo w porzadku, nie zmieniono nam hotelu, nie bylo zadnych klopotow z rezydentem. przed wyjazdem radze sprawdzic na stronie oasisu opis hoteli i zobaczyc zdjecia, zeby byc zorientowanym. Odpowiedz Link Zgłoś