agaaga11-1 16.06.10, 23:16 Szukam osób, ktore byly w Sharm, w hotelu Grand Plaza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaaga11-1 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 17.06.10, 19:07 Hej! chodzi mi konkretnie o jednego faceta ze stafu. Moze go kojarzysz? Pracuje w restauracji palmera i grill hause. Na imie ma Aly Radwan... Taki wysoki, szczuply, piekne oczy, rzesy jak wachlarze i oczywiscie piekny usmiech. Moge Ci przyslac jego zdj. na maila. Bardzo mi na tym zalezy. chce sie dowiedziec, czy faktycznie mowi mi prawde, czy sciemna jak wszyscy inni... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra555 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 18.06.10, 16:08 prześlij mi zdjęcie na maila gazetowego, jeśli będę mogła to pomogę, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 18.06.10, 16:25 Ja takze bylam w tym hotelu w kwietniu.Wiesz aga chyba kojarze twojego habisia ale zeby byc pewna na 100 procent to moze przeslij mi jego fotke na meila gazetowego.Nie naciskam zrobisz jak bedziesz chciala.We wrzesniu ponownie wybiaram sie do egiptu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga11-1 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 19.06.10, 16:21 katrysia napisała: > Ja takze bylam w tym hotelu w kwietniu.Wiesz aga chyba kojarze twojego habisia > ale zeby byc pewna na 100 procent to moze przeslij mi jego fotke na meila > gazetowego.Nie naciskam zrobisz jak bedziesz chciala.We wrzesniu ponownie > wybiaram sie do egiptu. > Pozdrawiam A bedziesz w tym samym hotelu?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah_35 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 20.06.10, 14:49 agaaga11-1 napisała: > Szukam osób, ktore byly w Sharm, w hotelu Grand Plaza. wiem że to nie jest stricte forum turystyczne, ale mam pytanie, które nie jest związane z habibkiem, a dotyczącym Grand Plaza Jak naprawę jest z tym hotelem ??? bo opinie są podzielone Daleko jest od centrum Naama Bay ??? czy oprócz hotelu jest tam coś jeszcze w okolicy / chodzi mi o rozrywkę / ....czy tylko piasek pustyni ;) ? Rozważam ten hotel na wrześniowy urlop, ale cały czas mam wiele wątpliwości. Widzę byłyście w tym hotelu, proszę napiszcie coś więcej CHUKRAN :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga11-1 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 21.06.10, 17:50 > wiem że to nie jest stricte forum turystyczne, ale mam pytanie, które nie jest > związane z habibkiem, a dotyczącym Grand Plaza > > Jak naprawę jest z tym hotelem ??? bo opinie są podzielone > Daleko jest od centrum Naama Bay ??? czy oprócz hotelu jest tam coś jeszcze w > okolicy / chodzi mi o rozrywkę / ....czy tylko piasek pustyni ;) ? > Rozważam ten hotel na wrześniowy urlop, ale cały czas mam wiele wątpliwości. > Widzę byłyście w tym hotelu, proszę napiszcie coś więcej > CHUKRAN :) Do centrum polecam!! koniecznie! jestem tam masa turystow, jest barzdo bezpiecznie. Dostac sie tam mozna lokalnymi busami. 1$do, 2 $spowrotem,ktore jezdza na okraglo. wystarczy wyjsc przed hotel. (kierunek lewo). Polecam rowniez 5min.pieszko od hotelu kierunek prawo, po lewej str. ulicy- taniec orientalny. Super pokaz. Chetnie odp. na wszelkie pyt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga11-1 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 21.06.10, 17:57 > > > > Jak naprawę jest z tym hotelem ??? bo opinie są podzielone > > Daleko jest od centrum Naama Bay ??? czy oprócz hotelu jest tam > coś jeszcze w > > okolicy / chodzi mi o rozrywkę / ....czy tylko piasek pustyni ;) ? > > Rozważam ten hotel na wrześniowy urlop, ale cały czas mam wiele > wątpliwości. > > Widzę byłyście w tym hotelu, proszę napiszcie coś więcej > > CHUKRAN :) Co do hotelu, to zdecydowanie polecam. Wrocilabym w to samo miejsce. Warto pamietac o napiwku(1$ lub euro), ktory czyni cuda:) Mysle, ze lepiej nie jadac w restauracjach potraw z sosami,ciast z kremem,woda tylko butelkowana, ktora mozna kupic w sklepie na przeciw hotelu. Wody z duzych baniakow tez nie polecam. Mowi sie trudno.Koniecznie po 50tce wodki przed kazdym posilkiem. Zamknac oczy i wypic. wtedy zemsta nie powinna dopasc:)) pozd Odpowiedz Link Zgłoś
dinah_35 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 21.06.10, 20:07 agaaga11-1 napisała: Co do hotelu, to zdecydowanie polecam. Wrocilabym w to samo miejsce. Warto pamietac o napiwku(1$ lub euro), ktory czyni cuda:) Mysle, ze lepiej nie jadac w restauracjach potraw z sosami,ciast z kremem,woda tylko butelkowana, ktora mozna kupic w sklepie na przeciw hotelu. Wody z duzych baniakow tez nie polecam. Mowi sie trudno.Koniecznie po 50tce wodki przed kazdym posilkiem. Zamknac oczy i wypic. wtedy zemsta nie powinna dopasc:)) pozd Dzięki o "zemstę" się nie boję, mam na nią swoje sposoby :) A czy w hotelu się coś dzieje / jakaś muzyka na żywo? dyskoteka? / czy to raczej hotel dla emerytów ....spokój i relax ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga11-1 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 23.06.10, 19:23 To podziel sie z nami tymi sposobami! Moze sa lepsze od naszych :) Co do rozrywki, to oczywiscie jakas jest. Nigdy nie skorzystalam, bo bawilam sie w centrum :)) Polecam Hard Rock,(przed nia stoi rozowy kadilak) i Pacha(tak sie chyba pisze). Pozdrawiam > Dzięki > o "zemstę" się nie boję, mam na nią swoje sposoby :) > A czy w hotelu się coś dzieje / jakaś muzyka na żywo? dyskoteka? / czy to racze > j > hotel dla emerytów ....spokój i relax ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dinah_35 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 24.06.10, 16:54 agaaga11-1 napisała: To podziel sie z nami tymi sposobami! Moze sa lepsze od naszych :) Co do rozrywki, to oczywiscie jakas jest. Nigdy nie skorzystalam, bo bawilam sie w centrum :)) Polecam Hard Rock,(przed nia stoi rozowy kadilak) i Pacha(tak sie chyba pisze). Pozdrawiam ten sposób... to też alkohol, ale nasza polska żubróweczka odpowiednio schłodzona i odpowiednio podana ;)lub ewentualnie findlandia żurawionowa z świeżym sokiem pomarańczowym ... dziękuję za namiary na lokale :) Odpowiedz Link Zgłoś
dinah_35 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 24.06.10, 16:55 dinah_35 napisała: > agaaga11-1 napisała: > > To podziel sie z nami tymi sposobami! Moze sa lepsze od naszych :) > Co do rozrywki, to oczywiscie jakas jest. Nigdy nie skorzystalam, bo > bawilam sie w centrum :)) Polecam Hard Rock,(przed nia stoi rozowy > kadilak) i Pacha(tak sie chyba pisze). > Pozdrawiam > > > ten sposób... to też alkohol, ale nasza polska żubróweczka odpowiednio > schłodzona i odpowiednio podana ;)lub ewentualnie findlandia żurawionowa z > świeżym sokiem pomarańczowym ... > > dziękuję za namiary na lokale :) FINLANDIA ŻURAWINOWA miało być oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomii71 Re: czy ktoś był GRAND PLAZA 25.06.10, 23:22 agaaga11-1 napisała: > Szukam osób, ktore byly w Sharm, w hotelu Grand Plaza. Byłem. W/g mnie godny polecenia. Blisko male centrum handlowe, a do nama .. busiki. Obsluga mila, nie nachalna, a dolar dziennie zostawiony w pokoju czyni cuda .. z reczników ) to tylko ok 3 zet... . Wszystko jak zawsze zależy po co jedziesz do Egptkowa, jesli wypoczać, ponurkować, wybrać sie na wycieczki do Jerozolimy i Kairu, i inne, to dobre miejsce wypadowe.... aabba sharm (biuro polskie) na zawolanie. Wieczorami animacje z polskimi animatorami, miła zabawa, i dyskoteki, na ktorych jesli sami stworzymy atmosfere to mniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś