bako1971 28.06.10, 17:22 Pytam osoby,które będąc w Egipcie wybrały się na te wycieczki,podpowiedzcie,która wycieczka lepsza czy wypada zaliczyć obie,dodam ,że jadę z 2 dzieci w wieku 13 i 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 16:57 I to i to - strata pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 17:14 Submarine płynie za szybko i nie zawsze dobrze można zobaczeć co by się chciało i do tego na dole strasznie kołysze ,a potem ....... Dzieciom w takim wieku lepiej kupić maske i rurke i same sobie posnurkują przy plaży i będą bardziej zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 16:52 Jakoś nie przypominam sobie żadnego kołysania.moje dzieci były zachwycone,a zadowolone dzieci w Egipcie to rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 19:19 To może pływałaś po jeziorze ?? Bo na morzu zawsze kołysze . -zadowolone dzieci w Egipcie to rzadkość. Po czym tak sądzisz bo ? Bo ja widzę coś innego, że to raj dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:14 No jakoś jeziora nie widziałam,napewno to było morze. Moje dzieci miały po kilku dniach dosyć,my też.Egipt to piekło na ziemi. Byłam,zobaczylam i nigdy wiecej tam nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
dana_n Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:29 Niezadowolone dzieci "biorą się" z niezadowolonych rodziców....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:40 W połowie prawda :)Ja uciekłabym dwa dni po przylocie,mężowi było dwa tygodnie za mało.Ale to chyba bardziej z lenistwa niż z miłości do Egiptu. A dzieci no cóż,gdyby nie aquapark to mielibyśmy przesrane. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 09:22 Moja córka ma 5 lat i była w Egipcie 3 raz z rzędu i jest zachwycona tak samo dzieci znajomych w wieku 4-8 ,którzy z nami latają. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 18:44 No cóż całe szczęście miłość do Egiptu nie jest obowiązkowa.Dla mnie to kraj syfu,brudu i bezczelności.Zaliczylismy Egipt ale nigdy nikomu go nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 20:09 Dla mnie to kraj > syfu,brudu i bezczelności no comment Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 10:14 >Zaliczylismy Egipt i tu już wszystko wiadomo. >ale nigdy nikomu go nie polecę Egipt to nie gabinet stomatologiczny który potrzebuje aby ktoś go polecał. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 22:26 Od roku czytuje to forum dlatego zachęcona wypowiedziami osób które odwiedziły Egipt wykupiliśmy wczasy w tym kraju. no przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale to chyba wolny kraj i można sie wypowiadać jak się chce.Nie pisze tego po złości.bo np.zaliczyliśmy faraona (4 dni w szpitalu)bo oszukało nas biuro i nie było polskiego animatora,bo jedzenie mi nie odpowiadało.Nie nie dlatego. Poprostu Egipt jest okropny,jest brudno,nigdzie nie można pospacerować i egipcjanie są chamscy np.moje 7 letnie dziecko chciało kupic sobie figurke kobry,chodzilismy i szukaliśmy takiej jaka mu sie będzie podaobała i w jednym sklepie facet pokazuje mu jedną figurkę,która sie synowi nie podobała w odwecie fagas pokazał mojemu synowi środkowy palec i nawyzywał go od pierd...Polaków i inne epitety pod naszym kierunkiem. sorry ale dla mnie tam było piekło i wiezienie. Odpowiedz Link Zgłoś
bako1971 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 22:43 Ja nie pytam o wrażenia z Egiptu ,tylko zadałam pytanie dotyczące wycieczek,jeśli na ten temat nie masz nic do powiedzenia nie zaśmiecaj mi mojego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 03.07.10, 21:32 Czytaj uważnie wypowiedziałam sie juz na ten temat.A pisac bede tam gdzie chcę i napewno ty mi tego nie zabronisz. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.666 Re: Submarine czy Katamaran ? 04.07.10, 15:32 marcysia ,cos ty taka naładowana,co do submrine ;znajomi byli i sobie chwalili ja osobiscie byłem na katamaranie czyli łodzi z przeszklonym dnem ;;Katastrofa nie dosc ze trafila nam sie wysoka fala to w srodku smierdzało ropa z silników miało byc 1,5 h było 0,30 minut wszyscy wy........ to przeszklone dno nie oddaje rzeczywistosci .. to jest moje zdanie,,katamaran -NIE nie warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: Submarine czy Katamaran ? 04.07.10, 17:48 jak zawsze kwestia gustu jednemu podoba się to a drugiemu tamto więc trudno doradzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
jocer997 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:01 rowniez stoje przed tym wyborem, prosze o opinie na temat a nie glupie klutnie nie zwiazane z tematem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karinastr Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:33 my byliśmy w tamtym roku - submarine.w biurze nam bardziej to polecili. Widoki świetne, przesiadaliśmy się z jednej strony na drugą, bo nie wiedzieliśmy gdzie patrzeć.. te rybki, roślinki i machający nurkowie... nam się podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:52 ja rowniz polecam submarine.zalezy co sie komu podoba .jak ktos nie snurkuje i nie nurkuje to warto zobaczyc,wycieczka co prawda krotka,ale wrocilismy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
jocer997 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 20:58 a czy ktos plynął katamaranem?? jakie sa widoki na 22m ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.666 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 21:38 przeczytaj moj post wyzej;; my trafilismy fatalnie ;;KATASTROFA Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: Submarine czy Katamaran ? 07.07.10, 23:59 a dlaczego nie spróbować snurkowania czy nurkowania ? moja żona mimo że należy raczej do kiepskich pływaków snurkowała i ..... nurkowała i mimo początkowego strachu przed nurkowaniem bardzo się cieszyła że się zdecydowała na nurkowanie, wspaniałe przeżycie :):):) moim zdaniem bezpieczna przygoda nawet dla nie pływających :) Odpowiedz Link Zgłoś