Dodaj do ulubionych

Submarine czy Katamaran ?

28.06.10, 17:22
Pytam osoby,które będąc w Egipcie wybrały się na te
wycieczki,podpowiedzcie,która wycieczka lepsza czy wypada zaliczyć
obie,dodam ,że jadę z 2 dzieci w wieku 13 i 11 lat.
Obserwuj wątek
    • bako1971 Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 15:37
      Nikt nie podpowie ?
      • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 15:48
        Submarine.
        • sebcioo Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 16:57
          I to i to - strata pieniedzy.
          • colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 29.06.10, 17:14
            Submarine płynie za szybko i nie zawsze dobrze można zobaczeć co by
            się chciało i do tego na dole strasznie kołysze ,a potem .......
            Dzieciom w takim wieku lepiej kupić maske i rurke i same sobie
            posnurkują przy plaży i będą bardziej zadowolone.
            • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 16:52
              Jakoś nie przypominam sobie żadnego kołysania.moje dzieci były zachwycone,a
              zadowolone dzieci w Egipcie to rzadkość.
              • colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 19:19
                To może pływałaś po jeziorze ?? Bo na morzu zawsze kołysze .

-zadowolone dzieci w Egipcie to rzadkość.

Po czym tak sądzisz bo ? Bo ja widzę coś innego, że to raj dla
                dzieci.
                • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:14
                  No jakoś jeziora nie widziałam,napewno to było morze.
                  Moje dzieci miały po kilku dniach dosyć,my też.Egipt to piekło na ziemi.
                  Byłam,zobaczylam i nigdy wiecej tam nie pojadę.
                  • dana_n Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:29
                    Niezadowolone dzieci "biorą się" z niezadowolonych rodziców....;-)))
                    • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 30.06.10, 22:40
                      W połowie prawda :)Ja uciekłabym dwa dni po przylocie,mężowi było dwa tygodnie
                      za mało.Ale to chyba bardziej z lenistwa niż z miłości do Egiptu.
                      A dzieci no cóż,gdyby nie aquapark to mielibyśmy przesrane.
                      • colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 09:22
                        Moja córka ma 5 lat i była w Egipcie 3 raz z rzędu i jest zachwycona
                        tak samo dzieci znajomych w wieku 4-8 ,którzy z nami latają.
                        • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 18:44
                          No cóż całe szczęście miłość do Egiptu nie jest obowiązkowa.Dla mnie to kraj
                          syfu,brudu i bezczelności.Zaliczylismy Egipt ale nigdy nikomu go nie polecę.
                          • colin1974 Re: Submarine czy Katamaran ? 01.07.10, 20:09
                            Dla mnie to kraj
                            > syfu,brudu i bezczelności

no comment
                          • kasian00 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 10:14
                            >Zaliczylismy Egipt

i tu już wszystko wiadomo.

>ale nigdy nikomu go nie polecę

Egipt to nie gabinet stomatologiczny który potrzebuje aby ktoś go polecał.
                            • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 22:26
                              Od roku czytuje to forum dlatego zachęcona wypowiedziami osób które odwiedziły
                              Egipt wykupiliśmy wczasy w tym kraju.
                              no przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale to chyba wolny kraj i można sie
                              wypowiadać jak się chce.Nie pisze tego po złości.bo np.zaliczyliśmy faraona (4
                              dni w szpitalu)bo oszukało nas biuro i nie było polskiego animatora,bo jedzenie
                              mi nie odpowiadało.Nie nie dlatego.
                              Poprostu Egipt jest okropny,jest brudno,nigdzie nie można pospacerować i
                              egipcjanie są chamscy np.moje 7 letnie dziecko chciało kupic sobie figurke
                              kobry,chodzilismy i szukaliśmy takiej jaka mu sie będzie podaobała i w jednym
                              sklepie facet pokazuje mu jedną figurkę,która sie synowi nie podobała w odwecie
                              fagas pokazał mojemu synowi środkowy palec i nawyzywał go od pierd...Polaków i
                              inne epitety pod naszym kierunkiem.
                              sorry ale dla mnie tam było piekło i wiezienie.
                              • bako1971 Re: Submarine czy Katamaran ? 02.07.10, 22:43
                                Ja nie pytam o wrażenia z Egiptu ,tylko zadałam pytanie dotyczące
                                wycieczek,jeśli na ten temat nie masz nic do powiedzenia nie zaśmiecaj
                                mi mojego wątku.
                                • marcysia51 Re: Submarine czy Katamaran ? 03.07.10, 21:32
                                  Czytaj uważnie wypowiedziałam sie juz na ten temat.A pisac bede tam gdzie chcę i
                                  napewno ty mi tego nie zabronisz.
                                  • jan.666 Re: Submarine czy Katamaran ? 04.07.10, 15:32
                                    marcysia ,cos ty taka naładowana,co do submrine ;znajomi byli i sobie chwalili
                                    ja osobiscie byłem na katamaranie czyli łodzi z przeszklonym dnem ;;Katastrofa
                                    nie dosc ze trafila nam sie wysoka fala to w srodku smierdzało ropa z silników
                                    miało byc 1,5 h było 0,30 minut wszyscy wy........ to przeszklone dno nie oddaje
                                    rzeczywistosci .. to jest moje zdanie,,katamaran -NIE nie warto!!!
                                    • brrrelok Re: Submarine czy Katamaran ? 04.07.10, 17:48
                                      jak zawsze kwestia gustu jednemu podoba się to a drugiemu tamto więc trudno
                                      doradzić :)
                                      • jocer997 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:01
                                        rowniez stoje przed tym wyborem, prosze o opinie na temat a nie
                                        glupie klutnie nie zwiazane z tematem.
                                        pozdrawiam
                                        • karinastr Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:33
                                          my byliśmy w tamtym roku - submarine.w biurze nam bardziej to polecili.
                                          Widoki świetne, przesiadaliśmy się z jednej strony na drugą, bo nie
                                          wiedzieliśmy gdzie patrzeć.. te rybki, roślinki i machający nurkowie...
                                          nam się podobało...
                                          • brenda123 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 16:52
                                            ja rowniz polecam submarine.zalezy co sie komu podoba .jak ktos nie
                                            snurkuje i nie nurkuje to warto zobaczyc,wycieczka co prawda
                                            krotka,ale wrocilismy zadowoleni.
                                            • jocer997 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 20:58
                                              a czy ktos plynął katamaranem??
                                              jakie sa widoki na 22m ??
                                              • jan.666 Re: Submarine czy Katamaran ? 05.07.10, 21:38
                                                przeczytaj moj post wyzej;; my trafilismy fatalnie ;;KATASTROFA
                                            • brrrelok Re: Submarine czy Katamaran ? 07.07.10, 23:59
                                              a dlaczego nie spróbować snurkowania czy nurkowania ? moja żona mimo że należy
                                              raczej do kiepskich pływaków snurkowała i ..... nurkowała i mimo początkowego
                                              strachu przed nurkowaniem bardzo się cieszyła że się zdecydowała na nurkowanie,
                                              wspaniałe przeżycie :):):) moim zdaniem bezpieczna przygoda nawet dla nie
                                              pływających :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka