Gość: Vincent IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 20:46 Właśnie wróciłęm i byłem w hotelu Sun Rise El Palacio z Eximu. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.pl / 212.244.43.* 17.03.04, 21:27 Jadę w sierpniu do hotelu Palma de Mirette, proszę opisz jak wygląda rafa, czy trzeba dobrze pływać aby coś ciekawego zobaczyć. Czy byłeś na wycieczkach i jeśli tak to z kim. I wogóle jak Ci się podobało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 21:48 Palma de Mirette jest tuż obok Palacio w którym byłem. A propo raf to ci nic nie powiem bo nie nurkuje. A na wycieczkach byłem: Kair (1 dzień), podziwianie raf na katamaranie i safari na kładach które bardzo polecam (wykupiłem pakiet w eximie). Było super nie chciałem wracać źle zrobiłem że tylko wykupiłem 1 tydzień, a nie 2. Polecam bardziej Palacio niż Palme Pozdrawiam Ps Jak coś to wal na maila vvincent@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.derbynet.pl / *.crowley.pl 17.03.04, 22:51 Mozesz opisac hotel? Lece w niedziele i bede wlasnie w tym hotelu. Jak z oblozeniem, czy jest tłoczno, jak jedzenie itp.? isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 23:55 Hotel jest super leży na lagunie. jedzienie jest ok, ludzi jest sporo w tym dużo polaków pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Machoni Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:29 Hej Vincent, Jak było ? Przydały się moje informacje i zdjęcia ? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 19.03.04, 15:54 Było superowo tylko krótko troszke:) Oczywiście że się przydały Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iner Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 23:34 Wrocilam 11 marca Hurghady i tez bylam w Sunrise Palacio. Ciekawe czy sie spotkalismy Vincent ? Poznalam tam fajna grupe z Polski (Wwa i Katowice). Moze byles jednym z nich ? :-) A hotel goraca polecam. Wybieram sie tam ponownie na weekend majowy. Jesli ktos poszukuje informacji sluze pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 21.03.04, 11:05 Ja przyjechałem w nocy z 10 na 11 marca to raczej się nie spotkaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.artcom.pl / *.a.jawnet.pl 21.03.04, 11:05 A jak sie spisal EXIM? nie bylo wpadek ze zmiana hotelu czy lotow? Pozdrawiam cieplutko :) Iwonuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iner Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 14:37 Ja bylam z Necermanna i tu wszystko gralo. Za 2 tygonie all incl plus wszystkie oplaty za osobe w dwojce placilam 3300 PLN. A jak to wygladalo u Was ? Jestem ciekawa, jakie ceny oferuja inne biura do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 21.03.04, 20:54 O ile dobrze pamiętam to było coś koło 2900 za osobe za 2 tygodnie I jestem bardzo pozytywnie zdziwiony a propo biura, było naprawde wszystko super zorganizowane, rezydenci konkretni i współpracujący Nie było zamiana hoteli ani lotów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wróciłem z Hurghady IP: 213.212.203.* 21.03.04, 21:07 wrocilam tydzien temu ,bylam w hotelu hilton jednak wszystkie wycieczki wykupilam w egipskim biorze turystycznym orbit tour ktore ma swoja siedzibe po przeciwnej stronie ulicy hotelu sultan . goraco polecam to biuro, pracuje tam polka bardzo sympatyczna dziewczyna. z tym biurem poznawalam egipt, wszystko dopiete bylo na ostatni guzik a przedewszystkim ceny o polowe mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.ls.net.pl 21.03.04, 22:02 Lecę za tydzień z dzieckiem. Czy słońce mocno przygrzewa? chodzi mi o to czy i z jakim filtrem zabierac olejki. wróciłeś opalony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:43 Śnieg topnieje a w nocy nie ma juz przymrozków, opalić się raczej nie da, bo jest zima. Za butelke wódki wszystko załatwisz z Arabami. Jaki masz kolor włosów na głowie? I tacy debile pracują w ubezpieczeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.allianz.pl 22.03.04, 08:29 Czy rezydent biura EXIM nie chcial Cie pobic? Bo nam sie to zdarzylo dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 15:30 Oczywiście że się da opalić ja się opaliłem. A co do rezydentów to mieliśmy dwie super dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkacream Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.04, 19:12 W czerwcu wybieram sie do Hurghady, do hotelu Sea Gull. Pytanko moje dotyczy wiatru. Wiem,że może występować istotna różnica w sile wiatru między marcem a czerwcem, ale mimo to ciekawa jestem czy wiatr był uciążliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 23:24 wiaterki są cały czas ale faktycznie największe w I kwartale roku potem troche mniejsze, ale do przeżycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Temperatura wody IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 20:09 Powiedz proszę, ile woda ma stopni, tak mniej więcej, tzn. czy da sie wejść do basenu i do morza z brzegu. Jadę z dzieckiem i martwię się, że bedzie siedzieć na brzegu i umierać z nudów. Jadę na początku kwietnia.Wiem, że na nurkowaniu jest ok, bo na srodku cieplej, ale jak jest przy hotelach. Nikt mi nie chce na to pytanie odpowiedzieć. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vincent Re: Temperatura wody IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 23:17 Woda za ciepła nie jest chyba około 22 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman24@interia.p Re: Wróciłem z Hurghady IP: 80.51.255.* 12.04.04, 23:51 PROSZĘ O GARŚĆ INFORMACJI. DZIADOSTWO I OSZUSTWO JAK ZYKLE? CZY MOŻE POZYTYWNE ROZCZAROWANIE. JAK Z PŁYWANIEM I POSIŁKAMI? WYBIERAM SIE TAM W NAJBLIŻSZYCH DNIACH. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś