Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Hurghady

IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 20:46
Właśnie wróciłęm i byłem w hotelu Sun Rise El Palacio z Eximu.
Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało
Obserwuj wątek
    • Gość: megi Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.pl / 212.244.43.* 17.03.04, 21:27
      Jadę w sierpniu do hotelu Palma de Mirette, proszę opisz jak wygląda rafa, czy
      trzeba dobrze pływać aby coś ciekawego zobaczyć. Czy byłeś na wycieczkach i
      jeśli tak to z kim. I wogóle jak Ci się podobało. Pozdrawiam.
      • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 21:48
        Palma de Mirette jest tuż obok Palacio w którym byłem. A propo raf to ci nic
        nie powiem bo nie nurkuje. A na wycieczkach byłem: Kair (1 dzień), podziwianie
        raf na katamaranie i safari na kładach które bardzo polecam (wykupiłem pakiet w
        eximie).
        Było super nie chciałem wracać źle zrobiłem że tylko wykupiłem 1 tydzień, a nie
        2.
        Polecam bardziej Palacio niż Palme
        Pozdrawiam

Ps
        Jak coś to wal na maila vvincent@o2.pl
    • Gość: isis Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.derbynet.pl / *.crowley.pl 17.03.04, 22:51
      Mozesz opisac hotel? Lece w niedziele i bede wlasnie w tym hotelu. Jak z
      oblozeniem, czy jest tłoczno, jak jedzenie itp.?

isis
      • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 17.03.04, 23:55
        Hotel jest super leży na lagunie. jedzienie jest ok, ludzi jest sporo w tym
        dużo polaków
        pozdrawiam
    • Gość: Machoni Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 12:29
      Hej Vincent,
      Jak było ? Przydały się moje informacje i zdjęcia ?
      Pozdrawiam
      M
      • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 19.03.04, 15:54
        Było superowo tylko krótko troszke:)
        Oczywiście że się przydały
        Jeszcze raz dzięki
        • Gość: Iner Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 23:34
          Wrocilam 11 marca Hurghady i tez bylam w Sunrise Palacio. Ciekawe czy sie
          spotkalismy Vincent ? Poznalam tam fajna grupe z Polski (Wwa i Katowice). Moze
          byles jednym z nich ? :-)

A hotel goraca polecam. Wybieram sie tam ponownie na weekend majowy.
          Jesli ktos poszukuje informacji sluze pomoca.
          • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 21.03.04, 11:05
            Ja przyjechałem w nocy z 10 na 11 marca to raczej się nie spotkaliśmy
    • Gość: Iwonka Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.artcom.pl / *.a.jawnet.pl 21.03.04, 11:05
      A jak sie spisal EXIM? nie bylo wpadek ze zmiana hotelu czy lotow?
      Pozdrawiam cieplutko :)
      Iwonuś
      • Gość: Iner Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.03.04, 14:37
        Ja bylam z Necermanna i tu wszystko gralo. Za 2 tygonie all incl plus wszystkie
        oplaty za osobe w dwojce placilam 3300 PLN.
        A jak to wygladalo u Was ?
        Jestem ciekawa, jakie ceny oferuja inne biura do tego hotelu.
        • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 21.03.04, 20:54
          O ile dobrze pamiętam to było coś koło 2900 za osobe za 2 tygodnie
          I jestem bardzo pozytywnie zdziwiony a propo biura, było naprawde wszystko
          super zorganizowane, rezydenci konkretni i współpracujący
          Nie było zamiana hoteli ani lotów
          Pozdrawiam
        • Gość: dorota Re: Wróciłem z Hurghady IP: 213.212.203.* 21.03.04, 21:07
          wrocilam tydzien temu ,bylam w hotelu hilton jednak wszystkie wycieczki
          wykupilam w egipskim biorze turystycznym orbit tour ktore ma swoja siedzibe po
          przeciwnej stronie ulicy hotelu sultan . goraco polecam to biuro, pracuje tam
          polka bardzo sympatyczna dziewczyna. z tym biurem poznawalam egipt, wszystko
          dopiete bylo na ostatni guzik a przedewszystkim ceny o polowe mniejsze.
    • Gość: Iwona Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.ls.net.pl 21.03.04, 22:02
      Lecę za tydzień z dzieckiem. Czy słońce mocno przygrzewa? chodzi mi o to czy i
      z jakim filtrem zabierac olejki. wróciłeś opalony?
      • Gość: cukierek Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:43
        Śnieg topnieje a w nocy nie ma juz przymrozków, opalić się raczej nie da, bo
        jest zima. Za butelke wódki wszystko załatwisz z Arabami.
        Jaki masz kolor włosów na głowie?
        I tacy debile pracują w ubezpieczeniach...
    • Gość: Iwona Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.allianz.pl 22.03.04, 08:29
      Czy rezydent biura EXIM nie chcial Cie pobic? Bo nam sie to zdarzylo dwa lata
      temu.
      • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 15:30
        Oczywiście że się da opalić ja się opaliłem.
        A co do rezydentów to mieliśmy dwie super dziewczyny:)
    • Gość: milkacream Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.04, 19:12
      W czerwcu wybieram sie do Hurghady, do hotelu Sea Gull. Pytanko moje dotyczy
      wiatru. Wiem,że może występować istotna różnica w sile wiatru między marcem a
      czerwcem, ale mimo to ciekawa jestem czy wiatr był uciążliwy?
      • Gość: Vincent Re: Wróciłem z Hurghady IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 23:24
        wiaterki są cały czas ale faktycznie największe w I kwartale roku potem troche
        mniejsze, ale do przeżycia:)
    • Gość: Ania Temperatura wody IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 20:09
      Powiedz proszę, ile woda ma stopni, tak mniej więcej, tzn. czy da sie wejść do
      basenu i do morza z brzegu. Jadę z dzieckiem i martwię się, że bedzie siedzieć
      na brzegu i umierać z nudów. Jadę na początku kwietnia.Wiem, że na nurkowaniu
      jest ok, bo na srodku cieplej, ale jak jest przy hotelach. Nikt mi nie chce na
      to pytanie odpowiedzieć. proszę.
      • Gość: Vincent Re: Temperatura wody IP: *.miechow.com / *.miechow.com 22.03.04, 23:17
        Woda za ciepła nie jest chyba około 22 stopni
    • Gość: bosman24@interia.p Re: Wróciłem z Hurghady IP: 80.51.255.* 12.04.04, 23:51
      PROSZĘ O GARŚĆ INFORMACJI. DZIADOSTWO I OSZUSTWO JAK ZYKLE? CZY MOŻE POZYTYWNE
      ROZCZAROWANIE. JAK Z PŁYWANIEM I POSIŁKAMI? WYBIERAM SIE TAM W NAJBLIŻSZYCH
      DNIACH. POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka