Dodaj do ulubionych

Tropicana Grand Azure?

06.09.10, 11:16
Pytanko do osób, które spędziły swój urlop w tym hotelu, powiedzcie proszę coś o pokojach STANDARD. Spotkałam już kilka negatywnych opinii o tych pokojach, a wakacje zakupione więc odwrotu nie ma. Czy to prawda, że wszystkie pokoje tego typu mają kiepski widok z okna?? i czy wszystkie mają nienajlepsze wyposażenie, umeblowanie. Niby nie jest to najważniejszy element wakacji ale przyjemniej wraca się do przyjemnego pokoju.
Obserwuj wątek
    • agi-n4 Re: Tropicana Grand Azure? 07.09.10, 09:56
      My widok mieliśmy na skwerek z zielonymi trawnikami blisko recepcji gdzie zawsze mozna było podejśc po wodę lub po coś do picia zwłaszcza wieczorem kiedy inne bary są już pozamykane wiadomo że niebedzie to widok na morze z wykupionym standard pokojem jak dla mnie bardzo fajny pokój cisza spokój Pokój funkcjonalny czysty tv suszarka czajnik kawka herbata mieliśmy na parterze co bardzo sobie chwaliłam gdyż mieliśmy wyjście z pokoju również przez taras pokoje wyżej mają balkon taras fajniejszy. Nie masz sie czym przejmować pokój naprawde przytulny na pewno nie zasługuje na 5 gwiazdek ale wracałam z przyjemnoscią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka