Dodaj do ulubionych

Miki aqua fun hurghada

18.09.10, 17:22
Znacie go ? Miałyście z nim jakiś kontakt jak byłyście w Egipcie? Jaki on jest ?
Obserwuj wątek
    • kalisia-is-one Re: Miki aqua fun hurghada 18.09.10, 20:39
      Tak ja go znam i mialam z nim kontakt...fajny,smieszny chlopak :-)
    • werka8787 Re: Miki aqua fun hurghada 18.09.10, 23:13
      babiarz ?
      • veryhapppy Re: Miki aqua fun hurghada 19.09.10, 00:00
        i to jaki ;-)

a znam go od 2006 jak to pierwszy raz z kumplem przyjechal do hurghady , wtedy to spokojny, niesmialy tancerz, a dzisiaj oj dzisiajjjj.... Ahmedek nabrał pewności .... raz sie żyje Jezus Maria :-)
    • papaja.2 Re: Miki aqua fun hurghada 19.09.10, 00:07
      wydaje się być w porządku ale jeśli chodzi o bliższe kontakty to nie radze , co turnus inna dziewczyna :) Podobno ma kogoś
      • werka8787 Re: Miki aqua fun hurghada 19.09.10, 00:37
        acha.. czyli nie wierzyć w jego opowiastki, że jestem pierwszą dziewczyną która tak polubił i tak dalej... :( ?
        • veryhapppy Re: Miki aqua fun hurghada 19.09.10, 11:54
          moze jestes ta pierwsza ktora polubil, nigdy nie wiesz czy ta pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza... ja ahmeda znam bardzo dobrze, on mnie tez wiec kochana nie bierz sobie tak do serca, bo szkoda żebys pewnego dnia rozczarowala sie, ja bywam czesto w hurghadzie wiec widuje sie z nim , jego bratem ... troche wiem i widzialam , a mojemu chlopakowi opowiada o swoich podbojach jak znika na jakis czas np z disco ;-), ale ogolnie to bardzo go lubie, jako kumpla
          • kalisia-is-one Re: Miki aqua fun hurghada 19.09.10, 21:42
            Ja dopiero wrócilam z Hurghady (18.09.2010) i równiez spedzalam sporo czasu z Mikim...ale co wieczór dzwonila do niego pewna Niemka (tylko kolezanka),na dyskotece obracal taka strasznie wychudziala rosjanke a w hotelu byly 3 Polki którym Miki odrazu wpadl w oko i tak jak mi tlumaczyl,byl w stanie sie dla nich poswiecic :-)
            Miki jest naprawde fajnym chlopaczkiem,mozna sie z nim dobrze pobawic,porozmawiac ale jak sam opowiada,on nie chodzi nigdy "glodny"
            Pozdrawiam
            • aquafunfun Re: Miki aqua fun hurghada 01.10.10, 21:20
              Wlasnie wróciłam z Aqua Fun, gdzie miałam okazję poznać Miki'ego. Ogólnie fajny man, przystojny. No i świetnie tańczy. Co do wspomnianych wcześniej podbojów dyskotekowych - wszytko się zgadza. Niestety kłamie jak sto pięćdziesiąt...;p;p Ale oczywiście na krótką metę wszystko można wytrzymać.
              Prośba, jeśli ktoś będzie się tam wybierał dajcie znać na priv.
              Pozdrawiam.
              • werka8787 Re: Miki aqua fun hurghada 18.10.10, 16:40
                a któraś z Was miała z nim bliższy kontakt ?
    • stedo Ten?? 18.10.10, 17:57

il.youtube.com/watch?v=U1FoT7gTuAs&feature=related
      No, no, może być;)) A jaki zalotny, niby hurysa w seraju. Albo jak tancerka na rurze. Tylko rury brak;))
      • stedo Re: Ten?? 18.10.10, 18:01
        Ale tutaj go chyba nie ma?:
        il.youtube.com/watch?v=d7SQT2VFUQ4&feature=related
        Jest za to chyba Mido, ten "blondyn" pierwszy z lewej?
        • czawis Re: Ten?? 18.10.10, 20:11
          od lewej: Jamaica, Said, Joe i Miki xD
          • stedo Re: Ten?? 19.10.10, 13:14
            Chwila moment , bo siem pogubiem;))W innym wątku pisano że ten tleniony blondyn z długimi włosami, pierwszy z lewej to Amr. Jamajka to jego ksywa?
            Widać, że ten Miki na tle swoich kolegów to dryblas. Ale tu ma chyba krótkie włosy a na poprzednim filmie dłuższe. Czyżby międzyczasie fryzjera odwiedził? A ten drugi mały to nie dziecko, a ułomny?
            • czawis Re: Ten?? 19.10.10, 18:05
              ten tleniony blondyn ma na imie Amr a ksywa to Jamaica xD
              ten maly-Said to karzel. a Miki hmmm xD zmienia fryzurki zeby laski podrywac;ppp
        • stedo Re: Ten?? 19.10.10, 21:16
          Pardon, pomyłka, nie Mido tylko Amr.
      • yamyam Re: Ten?? 18.10.10, 18:25
        wrazenie moze mylne, ale wyglada na zniewiescialego Narcyza :) taki troche "malo meski" :)
        • werka8787 Re: Ten?? 18.10.10, 21:05
          takk ten ten ;))
          • mendunia Re: Ten?? 19.10.10, 20:58
            POST KTÓRY NAPISAŁAM W WĄTKU "CO NOWEGO W AQUA FUN [HURGHADA]" ODNOSI SIĘ GŁÓWNIE DO TEGO CHŁOPAKA. SYMPATYCZNY, WESOŁY ALE JAK DLA MNIE TO ŻADNEJ NIE PRZEPUŚCI.
            • parad221 Re: Ten?? 19.10.10, 23:07
              To jednak TEN ?? Mój Boże , to takie straszne. Jak mógł tak strasznie kłamać ? - ha ha ha hya ha I jak WY ( na oko- z 20 polskich naiwnych) to przeżyjecie ? Tak WAS kochał , ale ... żadnej nie przepuścił. Moim zdanie dla WASZEJ współpracy tylko zakładać HAREM !!!
              • aquafunfun Re: Ten?? 22.10.10, 20:48
                Haha, dobre nie powiem ;p;p Dziewczyny wakacje się skończyły... wracamy do rzeczywistości ;p;p
              • alyl Re: Ten?? 24.10.10, 16:42
                parad221 napisała:

> To jednak TEN ?? Mój Boże , to takie straszne. Jak mógł tak strasznie kłamać
                > ? - ha ha ha hya ha I jak WY ( na oko- z 20 polskich naiwnych) to przeżyje
                > cie ? Tak WAS kochał , ale ... żadnej nie przepuścił. Moim zdanie dla WASZEJ w
                > spółpracy tylko zakładać HAREM !!!
                20? to on ma na tydziań
                • milena1.1 Re: Ten?? 12.11.10, 21:14
                  dziewczyny macie słuszna racje:( ja wrociłam 25 bodajze z Awua fun;/ Miki podrywał mnie nie zwracajac uwagi na mojego narzeczonego,dostał nawet zrypke od niego ,ale nie pomoglo ,mimo wszytsko jest sympatyczny ,a my kobiety glupiutkie:) ,jednakze jak ktos szepcze czule mile slowka jest nam milo:) wiadoma sprawa:)
                  • lovemiki Re: Ten?? 23.11.10, 23:28
                    Dziewczyny, wrócilam z Aqua Fun 3 dni temu, i on cały czas mi siedzi w głowie... jest boski.... tez tak uważacie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka