Dodaj do ulubionych

co nowego w....

24.10.10, 11:44
hotelu Aladdin Beach Resort ???
Był ktoś ostatnio?, pozmieniało się coś :)?
(proszę o powstrzymywanie się od chamskich i nikomu niepotrzebnych komentarzy;) )
Z góry dziękuję.

Pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • golem1963 Re: co nowego w.... 01.11.10, 00:36
      proszę o powstrzymywanie się od chamskich i nikomu niepotrzebnych komentarzy nie ma żadnych jak chciałaś .
      • am1985ra Re: co nowego w.... 10.11.10, 19:17
        to tylko i wyłącznie świadczy o tym jak jest na tym forum. Głównym celem jest dokopanie i tak już leżącej osoby :].
        • dijonka Re: co nowego w.... 10.11.10, 21:21
          Lezysz i jeszcze z usmiechem pytasz sie co slychac w Alladynie???....No i jak tu takiej nie dokopac...
          • recznik.frotte Aktualnosci z Hurghady 10.11.10, 21:49
            Witaj,

Od Twojego pobytu troche sie zmienilo. Pogoda jednak bez zmian fantastyczna.
            Dzisiaj bylo 28 C a na jutro zapowiadaja wzrost temperatury do 30 C bez nadzei
            na najmniejsze opady deszczu. Temperatura morza akurat taka jaka lubisz.

Hotel ma w tym tygodniu 76% oblozenia. Zamalowalismy ostatnio ta brzydka
            plame na suficie przy recepcji. W hotelu glownie turysci z Europy. Amerykanie
            trzymaja sie z daleka. Wczoraj Rosjanie obchodzac hucznie urodziny Tatiany
            zaproszyli ogien w apartamencie 619. Zanim przyjechala straz caly apartament
            i oba przylegajace pokoje spalily sie zupelnie. Przenieslismy ich do innych pokoi
            na trzecim pietrze. W tym spalonym apartamencie mamy teraz palarnie.

Nasz Towel Department rozrosl sie i obecnie zatrudniamy 27 towel-boys.
            Zwolnilismy tych mniej przystojnych na ktorych narzekaly turystki z Polski
            i zatrudnilismy nowych. Wszyscy obecnie wygladaja tak jak Omar Sharif.
            Ja awansowalem i obecnie jestem senior towel manager. Niestety z powodu
            kryzysu moje uposazenie zostalo to same:(. Bieda z nedza. Licze, ze byc moze
            uda mi sie zaciagnac pare bezwrotnych pozyczek u zamoznych polskich turystek.
            Odlozylem dla Ciebie najbardziej miekki recznik frotte w czerwone serduszka.
            Kiedy przyjezdzasz?

Sloneczne pozdrowienia z Hurghady

Senior Towel Manager
            Amir

• dijonka Re: Aktualnosci z Hurghady 11.11.10, 10:30
              No i jak am1985 jestes zadowolona za newsy z ulubionego hotelu?:)
              Boski z Ciebie habibi recznik.frotte;)
          • am1985ra Re: co nowego w.... 11.11.10, 10:32
            Haha, nie chodzi mi w tym momencie o mnie ! tylko o inne, poważne sytuacje, a nie na temat tego co zmieniło się w jakimś tam hotelu... to chyba logiczne !?!?.
            A z resztą co ja się będę wysilać i tak to sensu nie ma ;))
            miłego dnia.
            • recznik.frotte Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 12:59
              am1985ra napisała:

> tylko o inne, poważne sytuacje, a nie na temat tego co zmieniło się w jakimś
              tam hotelu... to chyba logiczne !?!?. A z resztą co ja się będę wysilać...<

Logiczne to co piszesz nie jest. Jest glownie mgielne i pokryte oparami.
              Logika i jezyk polski nie sa Twoimi mocnymi stronami. Na szczescie
              geografia jest:) Do Egiptu trafilas. Prosze, nie wysilaj sie przy dzisiejszym
              swiecie. Wysilek ponad mozliwosci moze byc niezdrowy. Dbaj o siebie.

Odkladam dla Ciebie jeszcze jeden recznik. Z egipskiej bawelny. Na pewno
              wiesz, ze egipska bawelna jest doskonala. Czasami pisza o tym w gazetach.
              Ten odlozony przeze mnie recznik jest "najmiekciejszy". Ma motyw malych
              wielbladzikow idacych w egipski zachod slonca. Bedzie sie Tobie podobal.
              Przylecisz sama czy z kolezanka?

Cieplutko (31 C pod palma) pozdrawiam

Twoj recznik (frotte)
              • dijonka Re: Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 19:16
                habibku reczniku frotte! - jej nie chodzilo o wystroj hotelu tylko co slychac u hotelowych chlopow!!! Ktory ktora posuwa i czy sie zalapie;)
                • recznik.frotte Re: Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 20:31
                  Dijonko,

Doskonale wiewm o co chodzi literkom numerowanym. Co sie dzieje w hotelu
                  wie wiecej ode mnie tylko zapchlony materac. Dziwie sie, ze zadaje takie
                  niedyskretnie naiwne pytania. Zycie nie naczyly jej jeszcze dyskrecji.
                  Jest przykladem "kiss-and-tell" opowiescie. Kto z kim, gdzie i w jakiej pozycji
                  to nie jest jej broszka. Nie sadze aby sie zalapala pod zadnego z moich kolegow.
                  Pracuja na trzy zmiany i grafik maja wypelniony do konca roku. Jest ogromna
                  podaz z Niemiec. A Niemcy jak powszechnie statystycznie wiadomo sa bogatszym krajem.
                  Niemki jako bakszysz laptop moga kupic animatorowi. Oferta darmowego seksu to
                  juz passe. Business is business.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka