am1985ra 24.10.10, 11:44 hotelu Aladdin Beach Resort ??? Był ktoś ostatnio?, pozmieniało się coś :)? (proszę o powstrzymywanie się od chamskich i nikomu niepotrzebnych komentarzy;) ) Z góry dziękuję. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golem1963 Re: co nowego w.... 01.11.10, 00:36 proszę o powstrzymywanie się od chamskich i nikomu niepotrzebnych komentarzy nie ma żadnych jak chciałaś . Odpowiedz Link Zgłoś
am1985ra Re: co nowego w.... 10.11.10, 19:17 to tylko i wyłącznie świadczy o tym jak jest na tym forum. Głównym celem jest dokopanie i tak już leżącej osoby :]. Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: co nowego w.... 10.11.10, 21:21 Lezysz i jeszcze z usmiechem pytasz sie co slychac w Alladynie???....No i jak tu takiej nie dokopac... Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Aktualnosci z Hurghady 10.11.10, 21:49 Witaj, Od Twojego pobytu troche sie zmienilo. Pogoda jednak bez zmian fantastyczna. Dzisiaj bylo 28 C a na jutro zapowiadaja wzrost temperatury do 30 C bez nadzei na najmniejsze opady deszczu. Temperatura morza akurat taka jaka lubisz. Hotel ma w tym tygodniu 76% oblozenia. Zamalowalismy ostatnio ta brzydka plame na suficie przy recepcji. W hotelu glownie turysci z Europy. Amerykanie trzymaja sie z daleka. Wczoraj Rosjanie obchodzac hucznie urodziny Tatiany zaproszyli ogien w apartamencie 619. Zanim przyjechala straz caly apartament i oba przylegajace pokoje spalily sie zupelnie. Przenieslismy ich do innych pokoi na trzecim pietrze. W tym spalonym apartamencie mamy teraz palarnie. Nasz Towel Department rozrosl sie i obecnie zatrudniamy 27 towel-boys. Zwolnilismy tych mniej przystojnych na ktorych narzekaly turystki z Polski i zatrudnilismy nowych. Wszyscy obecnie wygladaja tak jak Omar Sharif. Ja awansowalem i obecnie jestem senior towel manager. Niestety z powodu kryzysu moje uposazenie zostalo to same:(. Bieda z nedza. Licze, ze byc moze uda mi sie zaciagnac pare bezwrotnych pozyczek u zamoznych polskich turystek. Odlozylem dla Ciebie najbardziej miekki recznik frotte w czerwone serduszka. Kiedy przyjezdzasz? Sloneczne pozdrowienia z Hurghady Senior Towel Manager Amir Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: Aktualnosci z Hurghady 11.11.10, 10:30 No i jak am1985 jestes zadowolona za newsy z ulubionego hotelu?:) Boski z Ciebie habibi recznik.frotte;) Odpowiedz Link Zgłoś
am1985ra Re: co nowego w.... 11.11.10, 10:32 Haha, nie chodzi mi w tym momencie o mnie ! tylko o inne, poważne sytuacje, a nie na temat tego co zmieniło się w jakimś tam hotelu... to chyba logiczne !?!?. A z resztą co ja się będę wysilać i tak to sensu nie ma ;)) miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 12:59 am1985ra napisała: > tylko o inne, poważne sytuacje, a nie na temat tego co zmieniło się w jakimś tam hotelu... to chyba logiczne !?!?. A z resztą co ja się będę wysilać...< Logiczne to co piszesz nie jest. Jest glownie mgielne i pokryte oparami. Logika i jezyk polski nie sa Twoimi mocnymi stronami. Na szczescie geografia jest:) Do Egiptu trafilas. Prosze, nie wysilaj sie przy dzisiejszym swiecie. Wysilek ponad mozliwosci moze byc niezdrowy. Dbaj o siebie. Odkladam dla Ciebie jeszcze jeden recznik. Z egipskiej bawelny. Na pewno wiesz, ze egipska bawelna jest doskonala. Czasami pisza o tym w gazetach. Ten odlozony przeze mnie recznik jest "najmiekciejszy". Ma motyw malych wielbladzikow idacych w egipski zachod slonca. Bedzie sie Tobie podobal. Przylecisz sama czy z kolezanka? Cieplutko (31 C pod palma) pozdrawiam Twoj recznik (frotte) Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 19:16 habibku reczniku frotte! - jej nie chodzilo o wystroj hotelu tylko co slychac u hotelowych chlopow!!! Ktory ktora posuwa i czy sie zalapie;) Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Re: Egipskie ciemnosci i blond logika 11.11.10, 20:31 Dijonko, Doskonale wiewm o co chodzi literkom numerowanym. Co sie dzieje w hotelu wie wiecej ode mnie tylko zapchlony materac. Dziwie sie, ze zadaje takie niedyskretnie naiwne pytania. Zycie nie naczyly jej jeszcze dyskrecji. Jest przykladem "kiss-and-tell" opowiescie. Kto z kim, gdzie i w jakiej pozycji to nie jest jej broszka. Nie sadze aby sie zalapala pod zadnego z moich kolegow. Pracuja na trzy zmiany i grafik maja wypelniony do konca roku. Jest ogromna podaz z Niemiec. A Niemcy jak powszechnie statystycznie wiadomo sa bogatszym krajem. Niemki jako bakszysz laptop moga kupic animatorowi. Oferta darmowego seksu to juz passe. Business is business. Odpowiedz Link Zgłoś