Dodaj do ulubionych

Egipcjanki

12.12.10, 09:29
Dodam jeszcze jeden wątek choć to miało być o facetach z Egiptu. Egipcjanki są fantastycznymi kobietami,przyjaciółkami,moze to będzie dziwne na tym forum i pewnie zostane opluta na chwile ale ....mam jedną wspaniałą przyjaciółke na którą zawsze moge liczyć,piszemy do siebie smsy gdy akurat nie ma mnie w Egipcie,dodam że jestem 100% hetero,jestem jej habibi a ona moją habibi,tam sie tak wyraża uczucia,jak mam problem ona modli sie do Allacha o pomoc dla mnie,to piękne.Potrafimy godzinami siedzieć i gadać,palić papierosy,jeżdzić po Hurghadzie, nieocenione wrażenia.Niestety żaden facet z Polski tego nie doświadczy.
Obserwuj wątek
    • renle Re: Egipcjanki 12.12.10, 11:05
      Ja mam super koleżankę w Tunezji. Dziewczyna jest wykształcona, pracuje, uwielbia się śmiać, chodzić na plażę, wychodzić wieczorem "w miasto" :-) Muzułmanki są takie, jak my. Szkoda ich dla muzułmanów :-(
    • be.du.inka Siedzenie godzinami 12.12.10, 16:52
      sunsun2010 napisała:

>Potrafimy godzinami siedzieć i gadać,palić papierosy...nieocenione wrażenia.
      Niestety żaden facet z Polski tego nie doświadczy.<

Kleopatra nie palila. Egipt jednak sie zmienia. Faceci z Polski tez potrafia siedziec
      godzinami, gadac i palic. Palenie papierosow zagraza zdrowiu i zyciu. Niepalacy beda
      dluzej siedziec godzinami i gadac.
      • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 13.12.10, 18:47
        be.du.inka napisała:

> sunsun2010 napisała:
        >
        > >Potrafimy godzinami siedzieć i gadać,palić papierosy...nieocenione wrażeni
        > a.
        > Niestety żaden facet z Polski tego nie doświadczy.<
        >
        > Kleopatra nie palila. Egipt jednak sie zmienia. Faceci z Polski tez potrafia si
        > edziec
        > godzinami, gadac i palic. Palenie papierosow zagraza zdrowiu i zyciu. Niepalacy
        > beda
        > dluzej siedziec godzinami i gadac.
        Zmieniasz moją wypowiedż wybierając zwroty ze środka zdania. Godzinami mogę gadać z moją przyjaciółką z Egiptu, nie będe tu ujawniała jej problemów ze względu na szacunek do Niej. Niesamowite wrażenia dotyczyły w tym poście jazdy po Hurhgadzie autem,w południe w centum miasta i w nocy po pustyni,jestem w tym coraz lepsza i polecam, prawdziwym wyzwaniem jest Kair ,tez spróbuje.A co do papierosów przyznaje sie czasem z moja habibi zapalimy papierosa. "Habibi" to nie zawsze facet może byc "kumpela" to juz pisze wyraznie drukowanymi literami gdyby ktoś nie zrozumiał.
        • mojamagna Re: Siedzenie godzinami 13.12.10, 20:18
          Fajnie, że teraz napisałaś to" drukowanymi" literami. Te Twoje dotychczasowe" pisane" litery były nieczytelne.
          • renle Re: Siedzenie godzinami 13.12.10, 20:31
            Sunsun, ja Ciebie rozumiem, bo też bardzo miło wspominam wieczorne wyjazdy do Tunisu czy Sidi Bou Side z moją koleżanką Hayet i jej siostrą :) A w ciągu dnia wspólne wyjścia po zakupy, pilnowanie dzieci ich sąsiadki, plaża ... Pamiętam, jak mnie prowadziły pod rękę przez ulice, obie ze strachem w oczach, bo co i rusz zaczepiał nas jakiś Arab. Ja się tylko śmiałam, bo nie miałam pojęcia o co chodzi, dopiero po powrocie powiedziały mi, że ci faceci chcieli mnie kupić ;) To są wspomnienia na całe życie, pełna egzotyka ;-) :-)
            • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 13.12.10, 21:03
              Tak pełna egzotyka,na plaży publicznej jak zostawałyśmy to zawsze Jej narzeczony uprzedził że zostajemy na godzine lub dwie na jego odpowiedzialność.włos z głowy nie mógł nam spaść ani nikt zaczepić. To też Egipt. W razie czego miałam mówić "mój mąż cie zabije" to działało Heheheee Pozdrawiam Egipcjanki i Wszystkich Polaków w Egipcie !!!!Po Nowym Roku jestem znów całuski
              • mojamagna Re: Siedzenie godzinami 14.12.10, 13:05
                Słuchaj, a ta Twoja kumpela co tak ładnie napisałaś drukowanymi" habibi" to nie jest raczej" habibti"?
                Oprócz tego jestem pod ogromnym wrażeniem tych cudownych chwil spędzonych na publicznej plaży przerywanych jedynie groźbami mordu. Super! Jak myślisz, naprawdę by zabił? Kurcze, ale on ją kocha!
                • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 15.12.10, 11:46
                  Habibi oznacza "kochanie", jako zwrot grzecznościowy,u Nich bardzo często używany,jeśli zwraca sie kobieta do kobiety nie powie habibti, tylko habibi, w znaczeniu ogólnym. Tak sie spotkałam i dlatego tak napisałam. Ale jeżeli to takie ważne zapytam znajomych, rozłoże temat na czynniki pierwsze i dam Ci odpowiedź ok? powiem szczerze że nie zastanawiałam sie nad tym wcześniej.
                • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 15.12.10, 13:18
                  Określenie "mój mąż cie zabije" jest bardzo przydatne w Egipcie w odniesieniu do przydrożnych,przybasenowych podrywaczy lowelasów, oczywiście użyte w ostateczności kiedy inne formy perswazji i lekceważenia nie pomagają. A przede wszystkim bardzo skuteczne.Pozdrawiam!
                  • bokertov1947 Re: Siedzenie godzinami 27.12.10, 10:44
                    sunsun2010 napisała:

> Określenie "mój mąż cie zabije" jest bardzo przydatne w Egipcie w odniesieniu d
                    > o przydrożnych,przybasenowych podrywaczy lowelasów, oczywiście użyte w ostatec
                    > zności kiedy inne formy perswazji i lekceważenia nie pomagają. A przede wszystk
                    > im bardzo skuteczne.Pozdrawiam!

No a co ja mam powiedziec, jak na publicznej plazy tak sam sobie siedze?
                    Powiem ...mój mąż cie zabije...to beda wiedziec, ze jestem gejem.
                    Pozdrawiam Cie takze!
                    • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 27.12.10, 12:28
                      bokertov1947 napisał:

> sunsun2010 napisała:
                      >
                      > > Określenie "mój mąż cie zabije" jest bardzo przydatne w Egipcie w odniesi
                      > eniu d
                      > > o przydrożnych,przybasenowych podrywaczy lowelasów, oczywiście użyte w os
                      > tatec
                      > > zności kiedy inne formy perswazji i lekceważenia nie pomagają. A przede w
                      > szystk
                      > > im bardzo skuteczne.Pozdrawiam!
                      >
                      > No a co ja mam powiedziec, jak na publicznej plazy tak sam sobie siedze?
                      > Powiem ...mój mąż cie zabije...to beda wiedziec, ze jestem gejem.
                      > Pozdrawiam Cie takze!

Powiedz wprost" jestem gejem" większość ucieknie a jak jakiś zostanie będziesz miał fun.
                      Ale Egipcjanek nie zaczepiaj bo wtedy to Cie napewno zabiją,
                      Na plaży publicznej dużo jest kobiet z dziećmi ja uwielbiam sie z nimi bawić i pływać ale jestem kobietą to co innego.
                      Pozatym przyciąga je moja uroda.....często tubylcy proszą mnie o wspólną fotografie.
              • recznik.frotte Gledzenie godzinami 15.12.10, 21:23
                sunsun2010 napisała:

> Pozdrawiam Egipcjanki i Wszystkich Polaków w Egipcie !!!!
                Po Nowym Roku jestem znów.

Znow jestes? Rozwazalas moze serie swoich odczytow o Egipcie w kraju?
                Daj znac jezeli ustalisz trase. Chetnie zaplace za bilet wstepu. Tak do 160 PLN
                za odczyt. Wiecej nie moge. My Ciebie tez pozdrawiamy.
          • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 15.12.10, 16:24
            Znasz takie powiedzenie: "Mówić do kogoś dużymi literami"? to była przenośnia,,,jak nie rozumiesz to nie odpowiadaj,zapytaj
            • mojamagna Re: Siedzenie godzinami 16.12.10, 11:17
              Kurcze, nie znam takiego powiedzenia. Dlatego pytam, bo chcę się troszeczkę ogrzać w blasku takiej mądrości! Mnie najbardziej wzrusza Twoje pisanie zaimków dzierżawczych wielką literą! Rany, jakie to jest cool!
              • recznik.frotte Nikiforyczne pisanie 16.12.10, 11:32
                Ja tez jestem pod wrazeniem glebokiej madrosci i sztuki jej wyrazania w pismie
                nie-heroglificznym naszego korespondenta z Egiptu FunFun2010. Byc moze da sie
                namowic na serie swoich nikiforycznych odczytow na temat. Jakikolwiek.
                Chetnie bym sie rozerwal:)
                • mojamagna Re: Nikiforyczne pisanie 16.12.10, 13:14
                  Na mnie np. olbrzymie wrażenie robi też sposób użycia znaków przestankowych w wykonaniu FunFun2010. Wiadomo, tak potrafią pisać tylko ludzie wybitnie piśmienni! Dlatego tak czekam na każdy Jej:) post. Bo mało kto tak zna arabski i jednocześnie tak ładnie oraz zgrabnie pisze drukowanymi literami po polsku.
                • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 16.12.10, 18:31
                  Będąc zapracowaną kobietą poświęcam czas dla forum mając na uwadze dobro, w szerokim pojęciu tego znaczenia.
                  Dlaczego? Wytykacie mi błędy z interpunkcji, posądzając o nikiforyzm? Pisanie dużymi literami bez Caps Lock?
                  To są moje spostrzeżenia tudzież doświadczenia.
                  Dlaczego? Podcinacie mi skrzydła?
                  I tak sie nie obraże, "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi"
                  • recznik.frotte Re: Nikiforyczne pisanie 16.12.10, 20:20
                    Z calym szacunkiem w Twoim pisaniu panuje chaos i niekonsekwentne miotanie sie
                    miedzy faktami. Nie mozesz byc zapracowana kobieta siedzac, palac i gledzac godzinami
                    z egipska psiapsiolka. Jedno wyklucza drugie. Stwierdzenie, ze piszesz tak jak Nikifor
                    Krynicki jest komplementem. Nikifor byl prekursorem polskiego nurtu prymitywizmu
                    i jako taki przeszedl do historii. Ty rowniez robisz postepy w tym prymitywnym kierunku.
                    Byc moze dostaniesz kiedys nagrode Nobla za innowacyjne uzycie znakow interpunkcyjnych
                    i odwazne uzywanie caps lokow.

Twoj wklad w istnienie tego forum jest niekwestionowany. Twoje posty wywoluja
                    wsrod czytajacych rozne uczycia: litosci, zazenowania i szczery smiech.
                    Nie ma mowy o podcinaniu Tobie czegos czego nie masz. Orlem nie jestes. Wygladasz
                    na nielota lub ptaka Dodo.

Nie watpie, ze cnote posiadasz i, ze cnota pozostanie na zawsze z Toba. Nie moge sobie
                    wyobrazic kogokolwiek kto by Ciebie cnoty pozbawil. Nawet niewybredny Egipcjanin.
                    Twoje pisanie okresla dokladnie Twoj profil. I ten profil pomoze Tobie zachowac cnote.
                    Niech Allah pomoze zachowac Tobie cnote na zawsze.
                    • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 16.12.10, 20:50
                      zgasiłeś mnie, już nie będę pisać...nie znając mnie nie widząc .....ale na jeden post masz poemat dobrze ok masz racje
                      • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 26.12.10, 20:10
                        nie musze być specjalistą żeby wypowiadać sie na forum Egiptu, jestem specjalistą z innej dziedziny
                        • recznik.frotte Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 10:57
                          sunsun2010 napisała:

> nie musze być specjalistą żeby wypowiadać sie na forum Egiptu, jestem specjalistą
                          z innej dziedziny<

Absolutnie masz rację. Masz niekwestionowane prawo pisania na forum to co
                          Tobie klawiatura przyniesie pod palce. Wiemy już, że pisanie nie jest Twoja
                          specjalnością. Trochę obawiam się zapytać w czym się specjalizujesz. Zastanowię
                          się i może zapytam... a może nie. Chyba, że sama bez pytania napiszesz.
                          • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 12:18
                            Ręcznik, nie napisze czym sie zajmuje a właściwie specjalizuje bo mi nikt nie uwierzy,ale to ciekawe zajęcie. oj byś sie zdziwił! Co do wykładów na temat Egiptu nie będe w to wchodziła, myślałam raczej na temat warsztatów przygotowujących przyszłych turystów i turystki do wyjazdu. Ale to już trzebaby logistycznie do tego podejść zaczynając nauke w przedszkolu
                            Zajęcia praktyczne z rurką, umiejętność oddychania z kawałkiem gumy w zębach i płynnego ruchu ciałem w trakcie snurkowania.mam już troche pomysłów.
                            • recznik.frotte Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 14:43
                              sunsun2010 napisała:

> mi nikt nie uwierzy...oj byś sie zdziwił!...z kawałkiem gumy w zębach i
                              płynnego ruchu ciałem...mam już troche pomysłów.<

Powinnaś mieć trochę wiary w wyobraznię innych. Jezeli będziesz przekonywująca
                              to uwierzymy. Z tym moim zdziwieniem to też ostroznie. Nie należę do często i łatwo
                              dziwiących się. Pomysł z płynnym ruchem ciała z rurką w ustach też wydaje się
                              interesujący. Może mieć wzięcie wśród turystek egipskich. Sądzę jednak, ze musisz
                              komuś zlecić reklamę swojego przedsięwzięcia i wynająć kogoś do prowadzenia PR.
                              Twój własny trochę kuleje.
                              • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 16:47
                                recznik.frotte napisał:

>Sądzę jednak, ze musisz
                                > komuś zlecić reklamę swojego przedsięwzięcia i wynająć kogoś do prowadzenia PR.

Moje plany co do Egiptu są dużo ambitniejsze ale wszędzie biurokracja, z reklamą nie ma problemu,mam już kontakt z telewizją w Hurghadzie i gazetami.Gorzej z działalnością zarejestrowaniem firmy,adwokat ichni powiedział że musze mieć wspólnika Egipcjanina, albo wyjść za mąż!!!! żeby mieć wize pracowniczą Nie wiem czy aż tak sie poświęce ale czego się nie robi dla nauki i kariery! myśle że moje odkrycia i badania mogą być bardzo cenne dla ludzkości nie mówiąc o zyskach.
                                • recznik.frotte Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 20:32
                                  sunsun2010 napisała:

> Moje plany co do Egiptu są dużo ambitniejsze...ale czego się nie robi dla nauki i kariery! myśle że moje odkrycia i badania mogą być bardzo cenne dla ludzkości...<

Przy odrobinie szczęścia i doskonałym marketingu Twoje odkrycie może przyćmić piramide Cheopsa. Ludzkość będzie Tobie wdzięczna niewyobrażalnie. W historii polskich odkryć
                                  możesz ustawić sie na równi z Marią Curie Skłodowską. A może nawet oczko wyżej...
                                • dijonka Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 21:22
                                  Prosze jaka sunsun jest gwiazda w Hurghadzie;)
                                  Musisz byc taka upadla gwiazda, ze korzystasz z publicznej plazy w Egipcie ...i jeszcze kapac sie z tubylcami...w jakim hostelu Ty tam mieszkasz, nasza gwiazdeczko?;)
                                  A swoja fantazja przebijasz tu wszystkie milosniczki egipskich chlopaczkow...telewizja, gazety... dziewczyno... wez, nie osmieszaj sie! Na poczatek, naucz sie pisac po polsku bo czytajac Twoje wypociny ma sie wrazenie, ze nie skonczylas nawet podstawowki;)
                                  • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 22:20
                                    dijonka napisała:

> Prosze jaka sunsun jest gwiazda w Hurghadzie;)
                                    > Musisz byc taka upadla gwiazda, ze korzystasz z publicznej plazy w Egipcie ...
                                    > i jeszcze kapac sie z tubylcami...w jakim hostelu Ty tam mieszkasz, nasza gwiaz
                                    > deczko?;)
                                    > A swoja fantazja przebijasz tu wszystkie milosniczki egipskich chlopaczkow...te
                                    > lewizja, gazety... dziewczyno... wez, nie osmieszaj sie! Na poczatek, naucz sie
                                    > pisac po polsku bo czytajac Twoje wypociny ma sie wrazenie, ze nie skonczylas
                                    > nawet podstawowki;)
                                    Nie słyszałam o hostelach w Egipcie, nie skorzystam nawet gdyby były. Hotele też mi sie znudziły i tak jak wcześniej napisałam zamierzam kupić mieszkanie....
                                    Na publiczne plaże lubie jeździć bo to folklor! Ostatnio w Lillyland miałam starcie z ręcznikowym zawstydził mnie a nie miał racji.
                                    Będąc na plaży obok ręcznika postawiłam na poręczy kubeczek z czerwonym winem,jak wyszłam z wody cóż zobaczyłam rozlane wino.....na środku ręcznika,poszłam wymienić
                                    Gdy dotarłam do Pana od ręczników i pokazałam spojżał na mnie i brązowym palcem pokazał na plame Co to jest? zbaraniałam...zapytał ostrzej czy to krew? nie odpowiedziałam,,,,powąchał,,,napewno? tak napewno odparłam... to wino ....popatrzył na mnie jeszcze raz przenikliwie i wyrzucił ręcznik do kosza nie uwierzył mi,,,
                                  • sunsun2010 Re: Nikiforyczne pisanie 27.12.10, 22:37
                                    dijonka napisała:

> A swoja fantazja przebijasz tu wszystkie milosniczki egipskich chlopaczkow...te
                                    > lewizja, gazety...
                                    Generalnie fantazji mi nie brakuje, telewizja i gazety.... tu chodziło mi o reklame mojej firmy i to nie były moje pomysły tylko Egipcjan i Polaków którzy tam mieszkają,,,troche sobie też jaja czasami robie ale... wyluzuj sie
      • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 13.12.10, 20:47
        be.du.inka napisała:

> sunsun2010 napisała:
        >
        > a.
        >
        > Kleopatra nie palila. Egipt jednak sie zmienia. Faceci z Polski tez potrafia si
        > edziec
        > godzinami, gadac i palic. Palenie papierosow zagraza zdrowiu i zyciu. Niepalacy
        > beda
        Zmieniasz moją wypowiedż wybierając zwroty ze środka zdania. Godzinami mogę gadać z moją przyjaciółką z Egiptu, nie będe tu ujawniała jej problemów ze względu na szacunek do Niej. Niesamowite wrażenia dotyczyły w tym poście jazdy po Hurhgadzie autem,w południe w centum miasta i w nocy po pustyni,jestem w tym coraz lepsza i polecam, prawdziwym wyzwaniem jest Kair ,tez spróbuje.A co do papierosów przyznaje sie czasem z moja habibi zapalimy papierosa. "Habibi" to nie zawsze facet może byc "kumpela" to juz pisze wyraznie drukowanymi literami gdyby ktoś nie zrozumiał.
      • sunsun2010 Re: Siedzenie godzinami 15.12.10, 16:57
        be.du.inka napisała:

> sunsun2010 napisała:
        >
        > a.
        >
        > Kleopatra nie palila.

Napewno? nie paliła? Jesteś pewien? Tak jak ja jestem pewna co robiła w wolnym czasie Królowa Bona......

Egipt jednak sie zmienia.

Egipt sie zmienia z godziny na godzine, tak jest ustawiona gospodarka i polityka żeby przyciągnąć kapitał, setki czarterów ale dla turystów....bilet do hotelu tańszy niż bez hotelu...jak chcesz firme założyć tanio,ale współudziałowcem musi być Egipcjanin, sprowadzić auto ...porażka....musisz kupić...i tak moge wymieniać.....
        Faceci z Polski tez potrafia si
        > edziec
        > godzinami, gadac i palic.

Oni głównie piją a tu sie nie pije

Palenie papierosow zagraza zdrowiu i zyciu.
        tak to prawda,wszystko z umiarem

Niepalacy
        > beda
        Jak będą mieli coś mądrego do powiedzenia, każdy wysłucha,nie każdy odpowie
    • korinna82 Re: Egipcjanki 14.12.10, 09:26
      Hej fajnie, że takiego posta napisałaś, bo już myślałam, że one wszystkie nienawidzą europejskich kobiet. W krajach arabski byłam zawsze z mężem Polakiem (także o żadnym podrywaniu facetów Arabów nie było mowy). Ubierałam się raczej stosownie, zakryte ramiona dłuższe spodnie mimo to spotykałam się z dużą niechęcią ze strony właśnie kobiet arabskich (i w cale się nie wywyższałam czy coś w tym rodzaju). Z tą niechęcią spotkałam się w sklepach czy też na ulicy, przechodząc obok i niczym nie prowokując. Może one ogólnie nie lubią turystek i mierzą jedna miara, ze wszystkie jesteśmy łatwe itd.
      • sunsun2010 Re: Egipcjanki 15.12.10, 14:49
        korinna82 napisała:

> Hej fajnie, że takiego posta napisałaś, bo już myślałam, że one wszystkie nien
        > awidzą europejskich kobiet. W krajach arabski byłam zawsze z mężem Polakiem (t
        > akże o żadnym podrywaniu facetów Arabów nie było mowy). Ubierałam się raczej st
        > osownie, zakryte ramiona dłuższe spodnie mimo to spotykałam się z dużą niechęci
        > ą ze strony właśnie kobiet arabskich (i w cale się nie wywyższałam czy coś w ty
        > m rodzaju). Z tą niechęcią spotkałam się w sklepach czy też na ulicy, przecho
        > dząc obok i niczym nie prowokując. Może one ogólnie nie lubią turystek i mierzą
        > jedna miara, ze wszystkie jesteśmy łatwe itd.

Nie mam pojęcia z jaką niechęcią sie spotkalaś, napewno nie mierzą wszystkich jedną miarą,kiedyś wybrałam sie do sklepu z hustami na zakupy,byłam sama w slepie a oprócz mnie Egipcjanka sprzedawczyni,jak zaczęłam oglądać ...zamyśliłam sie i nawet nie wiem kiedy zaczęłam coś sobie nucić pod nosem, wtedy z głębi slepu usłyszałam cichutki śpiew po arabsku,nie przestałam ona tez nie,jak przyszłam płacić zobaczyłam serdeczny usmiech na Jej twarzy,i dodam dla złośliwych wcale nie przepłaciłam,to miłe kobiety.
        • dijonka Re: Egipcjanki 15.12.10, 21:42
          sunsun, moze to jakas lesbijka byla, co lubi spiewem i HUSTAMI podrywac?;)
          • recznik.frotte Hurysa? 16.12.10, 15:29
            A moze to byla HURYSA?
            • rikifiki Re: Hurysa? 27.12.10, 07:59
              Jezeli sadzicie ze muzulmanki nie uprawiaja seksu przed slubem,jak i zamezne na boku po to jestescie w grubym bledzie:-)Takie swiete tez wcale nie sa:-)
              • sunsun2010 Re: Hurysa? 27.12.10, 13:35
                rikifiki napisał:

> Jezeli sadzicie ze muzulmanki nie uprawiaja seksu przed slubem,jak i zamezne na
                > boku po to jestescie w grubym bledzie:-)Takie swiete tez wcale nie sa:-)

Pewnie nie wszystkie są święte,też sie zdziwiłam kiedyś....w moim hotelu wynajęły pokój 2 Egipcjanki pokój obok 2 facetów z Emiratów, w nocy zaczęli prawdopodobnie baraszkować bo rano zostali wydaleni z hotelu. Powiedział mi to w tajemnicy Egipcjanin,który też mieszkał w tym hotelu a on wiedział od dyrektora.
                • renle Re: Hurysa? 28.12.10, 20:18
                  Ale na zamążpójście taka pani nie ma tam żadnych szans. Chyba że rozwódka, albo wdowa
                  • sunsun2010 Re: Hurysa? 28.12.10, 21:50
                    Albo w pupe....też rozwiązanie nie znasz sie
                  • sunsun2010 Re: Hurysa? 28.12.10, 22:00
                    Cnota na miare złorta ,,,,nie gniewaj sie że tak zareagowałam ale jest dużo rozwiązań z takich sytuacji,,,, tak słyszałam, czytałam i moge coś powiedzieć na ten temat wiem że to szokuje to inna kultura
    • sunsun2010 Re: Egipcjanki 28.12.10, 22:10
      Reporterka sunsun lub jak kto woli funfun jedzie do Egiptu większość pewnie powie uffffff
      Uwielbiam lody Movenpick i tam też sie wybieram do hotelu Movenpick pozdrawiam wracam jeszcze na jakiś czas w połowie stycznia
      Macie czas żeby mnie pozabijać brakiem interpunkcji i ortografii na tym forum!!!! Pozdrawiam
      Wzystkiego Najlepszego w Nowym Roku! spełnienia marzeń! fantazji ułańskich i odwagi w zdobywaniu tego wszystkiego! Hej!
      • renle Re: Egipcjanki 28.12.10, 22:16
        Również życzę Ci dużo szczęścia i spełnienia marzeń w Nowym Roku, a jeżeli zmian, to tylko na lepsze! Odezwij się czasami, napisz jak Ci tam jest :-) Pozdrawiam!
        • sunsun2010 Re: Egipcjanki 28.12.10, 22:33
          Dziękuje naprawde jest mi miło że tak piszesz.... zawsze zmienam na lepsze,,,, odezwe sie z Egiptu napewno jakkolwiek będziecie mnie oceniać ,nie dbam o to. lubie to forum i odpisze obiecuje.Teraz będą relacje z El Gouna ! Pozdrawiam wszystkich! Pozdrawiam!
      • sunsun2010 Re: Egipcjanki 28.12.10, 23:05
        Mimo że nie będe w samej Hurghadzie będe w El Gouna wynajmuje auto i popołudniu mam czas na przesledzenie w centrum Hurghady pewnych osób..... już mówiłam dla własnej i waszej ciekawosci moge pomóc.Tylko czy naprawde chcecie to wiedzieć?????Takie rzeczy mogą zaboleć?
        • sunsun2011 Egipska Polka idiotka 29.12.10, 08:22
          Starsza siostro, Ty jednak jesteś żałosną idiotką. Powinnaś to usłyszeć od kogoś
          z rodziny. To mniej boli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka