Gość: B IP: *.katowice.tpsa.pl 03.05.04, 17:18 Chciałabym sobie kupić kartusz i może coś jeszcze, ale po negatywnych doświadczeniach z tunezyjskim "złotem" trochę się boję. Może ktoś ma sprawdzonego jubilera w Hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:58 W Hurghadzie przy głównej ulicy a jest właściwie jedna jest multum sklepów jubilerskich - do wyboru do koloru - złoto 18 karatowe. Myślę jednak ,ze możesz zapytac sie mailem pani Agnieszki Pikulskiej ,która mieszka w Hurghadzie który sklep jest najbardziej wiarygodny . Pewno ci odpowie . pzdr. deo strona chyba www.hurghada.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.a.jawnet.pl 03.05.04, 22:39 Ja kupiłam złoto u Mustafu. Ma sklep zaraz przy wejściu do hotelu Empite w starej części. Sprawdzałam w Polsce-100% złota. Pozdrawiam słonecznie Iw.... Jeszcze 16 dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.a.jawnet.pl 03.05.04, 22:40 Nie Empite ale hotel EMPIRE. A jego cala nazwa to three corners empire...czy jakos tak ;-) Iw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: 195.205.4.* 04.05.04, 13:19 w hurgadzie kupisz zloto WSZEDZIE, dobrej jakosci.jesli chodzi o jubilera, to jest czysty traf, bo jesli zapytasz nawet rezydenta, to zaprowadzi cie do jubilera, z ktorym ma jakis uklad. a to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 16:09 A jakie są ceny złota w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? 04.05.04, 20:22 Gość portalu: Al napisał(a): > A jakie są ceny złota w Egipcie? I w jakim przedziale można negocjować ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.lokietek.wolbrom.pl / *.lokietek.wolbrom.pl 08.05.04, 17:50 dobre pytanie kupić samemu czy pytać np.rezydenta.który zaprowadzi cię do swojego znajomka i cena na pewno wzrośnie,bo rezydent też musi zarobić.Jaka cena złota?kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella targować się IP: *.europolgaz.com.pl 10.05.04, 14:52 targowałam się w sklepie na lotniksu, może niewiele utargowałam, ale z 80 $ za pierścionek zszedł na 50, może to niewiele, ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doxy5 Re: targować się IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 10.05.04, 15:45 Ceny malych wyrobow takich jak pierscionki z kamykami jest bardzo indywidualna i nie zalezy od wagi. 1 gramowy pierscionek np z cyrkonia nie powinien kosztowac wiecej niz 90 pln. Natomiast np branzolety , lancuszki itp to cena w Polsce 70-80 pln. Mowa oczywiscie o pr.750 czyli 18 karat. Oczywiste ze im wiecej "zbijecie" od tych cen w Egipcie tym okazja bedzie wieksza. Zwracajcie uwage na jakosc szczeg.tych Arabskich Wiekszosc wyrobow to produkcja wloska. Ciezko trafic na cos i arabskiego i godnego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś