Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić w Hurghadzie złoto?

IP: *.katowice.tpsa.pl 03.05.04, 17:18
Chciałabym sobie kupić kartusz i może coś jeszcze, ale po negatywnych
doświadczeniach z tunezyjskim "złotem" trochę się boję. Może ktoś ma
sprawdzonego jubilera w Hurghadzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: deo Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:50
    • Gość: deo Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:58
      W Hurghadzie przy głównej ulicy a jest właściwie jedna jest multum sklepów
      jubilerskich - do wyboru do koloru - złoto 18 karatowe.
      Myślę jednak ,ze możesz zapytac sie mailem pani Agnieszki Pikulskiej ,która
      mieszka w Hurghadzie który sklep jest najbardziej wiarygodny .
      Pewno ci odpowie .
      pzdr. deo
      strona chyba www.hurghada.republika.pl
    • Gość: Iwonka Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.a.jawnet.pl 03.05.04, 22:39
      Ja kupiłam złoto u Mustafu. Ma sklep zaraz przy wejściu do hotelu Empite w
      starej części. Sprawdzałam w Polsce-100% złota.
      Pozdrawiam słonecznie
      Iw.... Jeszcze 16 dni :-)
      • Gość: Iwonka Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.a.jawnet.pl 03.05.04, 22:40
        Nie Empite ale hotel EMPIRE. A jego cala nazwa to three corners empire...czy
        jakos tak ;-)
        Iw....
    • Gość: magda Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: 195.205.4.* 04.05.04, 13:19
      w hurgadzie kupisz zloto WSZEDZIE, dobrej jakosci.jesli chodzi o jubilera, to
      jest czysty traf, bo jesli zapytasz nawet rezydenta, to zaprowadzi cie do
      jubilera, z ktorym ma jakis uklad. a to jest normalne.
      • Gość: Al Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 16:09
        A jakie są ceny złota w Egipcie?
        • przemoa Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? 04.05.04, 20:22
          Gość portalu: Al napisał(a):

> A jakie są ceny złota w Egipcie?
          I w jakim przedziale można negocjować ceny ?
          • Gość: iza Re: Gdzie kupić w Hurghadzie złoto? IP: *.lokietek.wolbrom.pl / *.lokietek.wolbrom.pl 08.05.04, 17:50
            dobre pytanie kupić samemu czy pytać np.rezydenta.który zaprowadzi cię do
            swojego znajomka i cena na pewno wzrośnie,bo rezydent też musi zarobić.Jaka
            cena złota?kto wie?
        • Gość: ella targować się IP: *.europolgaz.com.pl 10.05.04, 14:52
          targowałam się w sklepie na lotniksu, może niewiele utargowałam,
          ale z 80 $ za pierścionek zszedł na 50, może to niewiele, ale zawsze coś.
          • Gość: Doxy5 Re: targować się IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 10.05.04, 15:45
            Ceny malych wyrobow takich jak pierscionki z kamykami jest bardzo indywidualna
            i nie zalezy od wagi. 1 gramowy pierscionek np z cyrkonia nie powinien
            kosztowac wiecej niz 90 pln. Natomiast np branzolety , lancuszki itp
            to cena w Polsce 70-80 pln. Mowa oczywiscie o pr.750 czyli 18 karat.
            Oczywiste ze im wiecej "zbijecie" od tych cen w Egipcie tym okazja bedzie
            wieksza. Zwracajcie uwage na jakosc szczeg.tych Arabskich
            Wiekszosc wyrobow to produkcja wloska. Ciezko trafic na cos i arabskiego i
            godnego zakupu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka