besi68 04.05.04, 12:55 Mam zamiar pierwszy raz pojechac do Hurgady mam pytanie co najlepiej zabrac euro czy dolary oraz czy istnieje na miejscu jakies polskie biuro co oranizuje wycieczki do Kairu ...itp jak jak je znalezc ? dzieki za kazda pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cs Re: Egipt-Hurgada IP: 195.215.5.* 04.05.04, 13:29 Poszukaj podobnych watkow na forum, jest tutaj masa informacji na kazdy temat. A w skrocie - dolary, bo sa tansze, a w Egipcie z regoly liczy sie 1:1 No i nie ma banknotow 1€, a tam nie lubia monet :) Polskich biur jest pare, sa tu reklamy na forum, cofnij sie 1-2 strony. Odpowiedz Link Zgłoś
toyo69 Re: Egipt-Hurgada 07.05.04, 11:06 Zajrzyj na hurghada.pl - tam wszystko będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Egipt-Hurgada IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 20:37 najlepiej wziąć euro aby móc wymienić na te ich wariaty funty egipskie , z wycieczek najlepiej korzystać z biur na mieście pojedzie się 4 razy taniej do kairu , luxoru,na safari i na nurkowanie niż z hotelu bądz od rezydenta. najlepiej zebrać się grupą około 10 osób i można wytargoeać niezłe ceny samemu nie polecam , bo można się znależć na wielbłądzie na środku pustyni i trzeba słono zapłacić żeby wrócić do cywilizacji. koniecznie skorzystaj z nurkowania , niezapomniane chwile warto mieć ze sąbą aparat do robienia zdjęć pod wodą. pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta11 Re: Egipt-Hurgada IP: *.lobar.net 30.05.04, 22:34 Nie rozumiem, Aniu sugerujesz ze wykupujac wycieczke samemu zostawia mnie na pustyni? Z wielbladem? Cos krecisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a i k Re: Egipt-Hurgada IP: *.wszib.poznan.pl 31.05.04, 13:17 Polka organizujaca wycieczki po Egipcie-nija (nija@poczta.onet.pl) napiszcie do niej jak chcecie ona Wam pomoze.Wedlug nas lepiej wziasc $$$$ do Egiptu a nie Euro...przynajmniej jak my bylysmy bardziej sie to oplacalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a i k Re: Egipt-Hurgada IP: *.wszib.poznan.pl 31.05.04, 13:36 Zapomnialysmy dodac iz ceny sugerowane przez nije tez sa ok.Tzn sa nizsze od tych ktore oferuja rezydenci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Egipt-Hurgada IP: 62.233.167.* 31.05.04, 13:29 wez dolary a najlepiej pobierac z bankomatu funty egipskie Odpowiedz Link Zgłoś