Dodaj do ulubionych

Wylot z Triadą

17.05.11, 15:57
Mam lecieć 20 z Gdańska a Triada jeszcze nie wie jakimi liniami lotniczymi będziemy lecieć. Pomijam fakt że kiedy dzisiaj zapytałem o której lecimy to pani popatrzyła na mnie dziwnie i zapytała skąd mam wiedzieć na dwa dni przed wylotem?. To się przestałam dziwić skąd ma znać godzinę wylotu jak jeszcze nie wiadomo jaka będzie linia lotnicza. Biura nasze spadają na pysk.
Obserwuj wątek
    • flyr Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 16:19
      żartujesz ?
      • ssseeeaaa Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 17:41
        Chciałem tylko się dowiedzieć o godzinę wylotu, aby poprosić kogoś o zawiezienie na lotnisko niestety godziny nie znają a na stronie jest (po co jest godzina na stronie biura kiedy jest nie prawdziwa nie wiem). Ale cóż nie wiedzą to nie wiedzą jadę nie pierwszy raz więc wiem jak to jest. Ale zapytałem o linie chcąc się dowiedzieć jaki jest limit bagażu i o dziwo pani powiedziała że jeszcze nie wiadomo. Naprawdę nie żartuję.
        • tpamm Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 18:18
          Prawdopodobnie 9.45 z Gdańska
          • aqua_frigida Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 20:21
            TRiada ma tabelę lotów. Na stronie Triady nie znalazłam zakładki do niej, ale jest i jest raczej aktualna.
            Sama nie pamiętam jak trafiłam na ten link. Proszę oto on :

www.triada.pl/tabela_lotow.php
            Sprawdzisz i przewoźnika i godzinę lotów. Oczywiście dla pewności potwierdź dwa dni przed wylotem w biurze Triady.

pozdrawiam
            • ssseeeaaa Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 20:32
              Dzięki za odzew muszę poczekać do jutra cierpliwie o godz. 9 było by ok o godz.19 to kicha. Ale pocieszam się że w tabeli lotów Triady 19 jest od dawna a w biurze nie są pewni więc może jeszcze coś się zmieni na wcześniejszą godzinę. Jeszcze raz dzięki jak ktoś ma jakieś aktualne dane to proszę o przekazanie.
              • aqua_frigida Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 20:54
                Biurze Triady nigdy wcześniej nie chcą podać godzin wylotu, nawet w centrali. Zawsze tak mają. ;)
                Dwa dni przed wylotem podają, ale z reguły się zgadza z tym co jest w ich tabeli, jak są zmiany - tam też są naniesione.

pozdrawiam
              • ssseeeaaa Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 21:22
                Wszystko rozumiem, ale dlaczego jeszcze dzisiaj nie potrafili powiedzieć jakimi liniami lotniczymi polecimy. Chyba że wiedzą ale powiedzieć z jakiegoś powodu nie chcą. Tajemnicza sprawa. Bo jak mają dwie linie do wyboru to nie mogą wiedzieć o której godzinie odlecimy.
                • aqua_frigida Re: Wylot z Triadą 17.05.11, 23:04
                  Z tego co wiem, Triada sama nie czarteruje samolotów. Kupuje miejsca w samolotach wyczarterowanych przez inne bp.
                  Ja myślę, że z ostrożności taki "styl" przyjęli.
                  Zresztą wejście na ichniejszą Tabelę lotów też jest trochę trudne, ja nie znalazłam na ich stronie zakładki. ;)

pozdrawiam, dobrego wypoczynku i napisz po powrocie jak ten NOWY Egipt wygląda. :)
                  • ssseeeaaa Re: Wylot z Triadą 18.05.11, 11:53
                    Dwa dni do wylotu jest 12 a oni nadal niic nie wiedzą to prawdziwy ewenement.
                    • adow-to-ja Re: Wylot z Triadą 23.05.11, 00:02
                      W sobotę wróciłem Marsa alam , jedyny minus to lot z międzylądowaniem w Tabie.
                      Poza Tym wszystko OK A rezydentka naprawdę pomocna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka