nie_nowa_ja 23.05.11, 07:50 Czy ktoś kto był ostatnio w RP pływał wokół rafy, tej, która znajduje się ok 2 km po lewej stronie od hotelu ?, czy jest ona nadal dostępna dla gości z innych hoteli, czy już teren tamtego hotelu jest zamknięty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta_32 Re: regency plaza - rafa 23.05.11, 16:20 JA lecę do Regency za parę dni tj. 1 czerwca do 15 czerwca. jak wrócę to Ci napiszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztecher Re: regency plaza - rafa 23.05.11, 21:13 byłem w grudniu w innym hotelu ale też chciałem skorzystać z tej rafy-wstęp był płatny na plaze hotelową, niestety wowczas z powodu rekina nie wpuszczali, nie pamietam juz ceny ale 5 lub 15 dol za aly dzien - plaza plus lezaki Odpowiedz Link Zgłoś
nie_nowa_ja Re: regency plaza - rafa 24.05.11, 07:25 Dziękuję za odpowiedzi i czekam na relację :) Odpowiedz Link Zgłoś
fati75 Re: regency plaza - rafa 24.05.11, 07:55 do edyta_32.. tez sie wybieram do tego hotelu.. prosze o relacje po twoim powrocie na temat nie tylko rafy ale calego hotelu, obslugi itp Odpowiedz Link Zgłoś