dwapsyikot 14.06.11, 20:05 czy może ktoś polecić jakiś hotel w Marsa żeby nie było żadnych animacji na plaży. szczególnie chodzi mi o brak muzyki.Nie żartuje, bardzo proszę o info. (powyzej 4 gwiazdek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scuba2011 Re: marsa Alam..... 15.06.11, 09:40 W Resta Grand Resort nie było animacji na plaży(w maju), w restauracji i na tarasie spokojna muzyka (najczęściej poważna). Animacje wieczorem przed lobby typu: pan z wiolonczelą, pani na oboju, skrzypek. Turystom (połowa to emeryci z Anglii) chyba się podobało, bo stoliki koło muzyków zawsze pozajmowane:). Hotel ma 5* Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: marsa Alam..... 15.06.11, 10:12 W Solymar Abu Dabbab też było spokojnie. Przy barze na plaży grała sobie po cichu muzyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: marsa Alam..... 30.06.11, 18:27 a był ktoś ostatnio w Marsa? są ludzie w hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś
ap1803 Re: marsa Alam..... 30.06.11, 19:16 Wróciłam w sobotę z Marsa Alam, turystów w Sol Y Mar sporo, na plaży animacje, gra muzyka także z pewnością nie jest cicho ani spokojnie. Od 18 czerwca działa w tym hotelu Itaka Relax Club. Rok temu byłam w Resta Grand i tam na plaży panuje cisza i spokój, między innymi dlatego, że większość turystów spędza czas przy basenach ze względu na niezbyt ciekawe warunki do kąpieli w morzu. Odpowiedz Link Zgłoś