Dodaj do ulubionych

Hurghada-Warszawa

24.06.11, 11:11
hej,mam pytanie? ktos wie czy jest jakies w miare tanie polaczenie miedzy tymi miastami? pytal mnie poznany Egipcjanin ale patrzac na rozklad Lotu maja z Kairu od 1300zl wiec dla niego mega drogo,moze tez byc do Wroclawia nawet lepiej.
Obserwuj wątek
    • aurinko5 Re: Hurghada-Warszawa 24.06.11, 12:36
      Z PL rejsowe to tylko do Kairu. Ale niektore biura podrozy ( na pewno TUI) sprzedaja same bilety na loty charterowe. Wtedy mozna poleciec bezposrednio do hurghady.
      Ja lecialam lotem rejsowym, ale przez Węgry.
      • dana_n Re: Hurghada-Warszawa 24.06.11, 12:55
        Dla Egipcjanina jedyną możliwością jest lot regularnymi liniami. PLL LOT jak na razie ma najlepszą cenę na trasie Kair-Warszawa -bezpośredni lot, ale trzeba dokładnie, uważnie sprawdzać ceny, bo są różne, na różne dni. Trochę drożej, ale też bezpośrednio, lata na tej trasie Egypt Air. Zdarza się, że bilet na czarter można kupić taniej, ale ta opcja odpada, bo Egipcjanin nie może lecieć czarterem.
        • egiptosek Re: Hurghada-Warszawa 24.06.11, 13:51
          • gladi3 Re: Hurghada-Warszawa 24.06.11, 14:21
            facet ma panne pod Wroclawiem,fajny gosc,uczy sie polskiego i dobrze mu to idzie,ale z tym przelotem to chyba dla niego mega problem,ale juz nie moj,gdzies czytalem ze lotem nawe za ok 800zl mozna poleciec w obie strony.
            • egiptosek Re: Hurghada-Warszawa 24.06.11, 21:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka