Dodaj do ulubionych

Iberotel Saraya w Makadi

07.07.11, 17:32
15 lipca lecę do w/w hotelu i mam pytanie do tych co nie dawno wrócili czy ten nowo wybudowany Aqua Park jest dla gości hotelu w cenie czy dodatkowo płatny a jeżeli tak to ile kosztuje wstęp..?
Obserwuj wątek
    • martek22 Re: Iberotel Saraya w Makadi 07.07.11, 19:29
      Również jadę do tego hotelu i również 15.07. Czytałam ostatnio najnowsze opinie na holidaycheck i z jednej z nich prawdopodobnie wynika, że autobus i wstęp jest w ramach All inclusive, ale mogę się mylić, bo nie znam niemieckiego za dobrze. Poza tym to pewnie zależy od rodzaju AI i biura (www.holidaycheck.pl/detail-opinie_Hotel+Iberotel+Makadi+Saraya+Resort+Endlich+mal+ein+richtiger+Entspannungsurlaub-ch_hb-id_2623005.html).
      • myszka37-38 Re: Iberotel Saraya w Makadi 07.07.11, 20:38
        O jak fajnie to nie będziemy tam sami...:) My lecimy z Gdańska z biurem Alfa Star i tam na opisie hotelu właśnie doczytałam się,że niby ten Aqua Park płatny....:(
    • lubonrom66 Re: Iberotel Saraya w Makadi 07.07.11, 22:38
      Również lecę do Makadi Iberotel ale Oasis z Poznania 15 lipca z żoną i 7 letnią córką.
      Orientowałem się odnośnie tego Aquaparku w BP i powiedziano mi że wstęp plus jedzenie i napoje są dla gości Hoteli Iberotel w cenie.
      • martek22 Re: Iberotel Saraya w Makadi 08.07.11, 10:36
        Postanowiłam napisać bezpośrednio do hotelu i... dostałam odpowiedź po godzinie :) Okazuje się, że wstęp do aquaparku jest wliczony w cenę All Inclusive na pewno, jeśli wyjeżdżamy z Alfa Star. Napisali mi też, że w przypadku innych biur może być inaczej, bo wszystko zależy od konkretnej umowy. Miło mi więc podzielić się z Wami tą wiadomością.
        BTW: My lecimy ze Szczecina właśnie z Alfą.
        • wandzioszka Re: Iberotel Saraya w Makadi 08.07.11, 14:30
          Przed chwilką uzyskałam info z biura AS: "Wstęp za osobę dorosła to 20 EURO zaś za dziecko 15 EURO .
          Ten aquapark jest otwarty w kompleksie Makadi Center."
          Zobaczymy:)

• myszka37-38 Re: Iberotel Saraya w Makadi 08.07.11, 22:15
            Wielkie dzięki za podzielenie się cennymi informacjami..ale dalej stoimy w martwym punkcie...ehhh wychodzi na to,że wszystkie biura mają w ramach AI tylko nie AS :/,ale bądżmy dobrej myśli.....szkoda,ze nikt kto wrócił nie zaglada już na to forum....
    • sushi69 Z TUI w cenie 09.07.11, 17:29
      Leciemy do Makadi 29 lipca. W tym roku do oasis (w zeszłym byliśmy w saraya ) i aqua park mamy w cenie.
      • wandzioszka Re: Z TUI w cenie 09.07.11, 18:59
        Pozazdrościć:) Macie zabawę w cenie:) Kurczę - ale nie do końca kapuję: jedni muszą płacić, innych dodatkowa opłata nie dotyczy. Dziwaczne. Ja też będę 29 lipca! Pozdrawiam!
        • sushi69 Re: Z TUI w cenie 09.07.11, 19:41
          Najprościej rzecz ujmując to Tui jest właścicielm Iberotela. Pewnie jest tak że kupujac własnie w tym biurze dostaje sie dostępne atrakcje. Zapłaciłem za pobyt no i aqua mamy w cenie, wize np tez - nie stoje w kolejce na lotnisku. Biura typu AS robią "dziadowskie" oszczędności. Kupują ofertę najtaniej jak się da a klient jak chce sobie np pozjeżdżać ze zjeżdżalni to do musi wyskoczyc dodatkowo z np 20€.
          • delik-went Re: Z TUI w cenie 10.07.11, 11:30
            My również lecimy do Iberotela z Alfa Star lecz do Lamaya w tym samym kompleksie. Przed wyborem hotelu długo wałkowaliśmy temat gdyż mamy dwójkę dzieci 4 i 9 lat.
            Sprawa którą udało mi się wyjaśnić jest następująca:
            Goście Lamay mają wstęp bezpłatny do Aqua Parku również z Alfa Star. Jeśli chodzi o Coraya na terenie hotelu jest odpowiednia tabliczka z cennikiem dla gości którzy wykupili All w innym biurze niż TUI. Karnet 14 dniowy rodzinny 2+2 kosztuje 59 EUR (cena ubiegłoroczna). Podobno w Samaya również jest taka tabliczka.
    • myszka37-38 Do delik-went 10.07.11, 20:22
      Te hotele o których piszesz znajdują się w Marsa Alam a My lecimy do Hurghady (Makadi). Sieć Iberotel ta sama,nazwa hotelu podobna,ale dzieli je jakieś 200 km.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka