Dodaj do ulubionych

hotel Moderna Royal w Sharm

IP: 217.97.203.* 18.05.04, 16:20
e moze ktos byl i podzeili sie wrazeniami - Moderna Royal w Sharm
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysiek Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 22:09
      Wybieram sie w sierpniu do tego hotelu. Dwukrotnie na formum pytałem o niego i
      zero reakcji. Widziałem też inne zapytania - z podobnym skutkiem. Czyżby ten
      hotel dopiero "otworzyli" i nasi nie zdązyli go nawiedzić, a może to
      jakaś "fatamorgana". Czekam z niecierpliwościa na jakiś post o nim.
    • Gość: wera Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:12
      Ja wybieram się do tego hotelu w lipcu i z tego co się dowiedziałam w różnych
      biurach podróży jest to nowy hotel działający dopiero od kilku miesięcy (chyba
      od lutego). Prawdopodobnie piersi turyści z Polski będą tam w II polowie maja
      więc myślę, że najwcześniej opinie o tym hoteku mogą pojawić się na początku
      czerwca. Też czekam na nie z ciekawośćią, bo opisy oficjalne są bardzo
      zachęcające i nie wiem czy się potwierdzą.
      • egipcjanka15 Re: hotel Moderna Royal w Sharm 19.05.04, 10:07
        A z tych oficjalnych opisow nie wynika, gdzie hotel sie miesci. Mam na mysli
        czesc (dzielnice) Sharmu. Jestem tu na miejscu i z samej ciekawosci przeszlabym
        sie zobaczyc i ocenic choc z wygladu, ale nie wiem gdzie go szukac. To musi byc
        cos baardzo nowego.
        • Gość: wera Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:47
          Wg informacji z biura podróży hotel jest położony nad zatoką Nabq ok. 15 km. od
          lotniska.
        • Gość: mig Re: hotel Moderna Royal w Sharm IP: 217.97.203.* 19.05.04, 11:26
          wg moich wyliczen to ten hotel znajdowac sie powinien gdzies w okolicy hotelu
          Radisson Sas bo sa podobne odleglosci w opisach od Naama Bay- 30 km i 20
          kmlotniska i jako region podawane jest El Nabq
          • egipcjanka15 Re: hotel Moderna Royal w Sharm 19.05.04, 16:39
            No dobra, postaram sie rozejrzec, ale na jutro nie liczcie bo to cholernie
            daleko od centrum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka