Dodaj do ulubionych

Kto był ostatnio z Alfą Star?...

IP: 62.148.94.* 21.05.04, 15:34
Witam,
Czy ktoś ostatnio był z Alfą w Sharmie? My wybieramy się 12.06 do Radissona i
obawiam się czy w ostatniej chwili nie zmienią na wylotu na póżne popołudnie
przez co stracimy jeden dzień?! czy ktoś może miał tak ostatnio? Czy nie ma
co sie przejmować tym, że Alfa codziennie zmienia na stronie godziny
wylotów...?? ja nie chcę tak lecieć!!!
Obserwuj wątek
    • zdzisek99 Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 21.05.04, 19:09
      Ja wylatuję 5.06 z Warszawy do Radissona w Sharm - pewnie się przypadkiem
      spotkamy (będę 2 tygodnie). Mam nadzieję, że też nas nie wykołują z hotelem. W
      zeszłym roku byłem z Alfą na rejsie i było całkiem nieźle (z wyjątkiem
      Magawish'a - ale to inna bajka). Dam im drugą szansę :)
      • Gość: Alfred Paskuda Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 12:14
        Witajcie, to biuro to najgorsze biuro na calym rynku, ludzie nie moga sobie
        normalnie wyjechac na wakacje, bo wlasciciele biura to zlodzieje. Ja ciezko
        pracuje caly rok, zeby potem wyladowac w jakims oblesnym hotelu gdzies na
        pustyni. ALFA STAR TO ZLODZIEJE !!!!!!!!!!!!
        • pipipipi Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 22.05.04, 12:24
          Jeśli nie chcesz mieszkać na pustyni tylko w cieniu palm kokosowych to wybierz
          inny kraj. Popatrz na mapę Egiptu, to zobaczysz, że prawie w całości pokrywa go
          pustynia.

Rozumiem niezadowolenie z jakiegoś biura, rozumiem, że ktoś wylewa swoje żale
          na forum, ale nie rozumiem dlaczego nie podpiera się konkretnymi faktami.
          • Gość: ania Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.04, 23:44
            ja bylam z alfa w kwietniu i jestem zadowolona chociaz z tymi wylotami to
            prawda czesto im sie zmieniaja
        • Gość: Kris Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.alfastar.pl 23.05.04, 11:58
          Nikomu nic nie ukradłem, a wręcz przeciwnie ci co jadą za 990,00 pln to jeszcze
          dokładamy świadczenia hotelowe. Ludzie z branży turystycznej wiedzą, że przelot
          do Egiptu jest w granicach 950,00 pln, a jeszcze jest ubezpieczenie, prowizja
          pośrednika, wyżywienie, Vat itp. Proszę bezpodstawnie nie oskarżać, bo każdy
          adres ip można namierzyć na wniosek prokuratora.
          Pozdrawiam
          Sylwester Strzylak
          Prezes Alfa Star
          • Gość: obser Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 16:49
            Panie Kris proszę nie straszyć ludzi prokutatorem,bo kij ma 2 końce i kto wie
            czy po 27.06 2004 Pan nie będzie się musiał tam stawić.A tak na przyszłość jak
            coś się sknoci to powinno się klienta przeprosić,zaproponować jakieś rozsądne
            wyjście,a nie przysyłać pism z jakiś biur adwokackich ze stemplami adwokatów i
            bzdetami.Myśli Pan,że tym się kogoś przestraszy??? Pozdrowienia i przyjemności
            w namierzaniu :)
            • Gość: id.idea.pl Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.idea.pl 23.05.04, 19:31
              Panie Prezesie ! Oferta jest wtedy czytelna jesli jej warunki sa jasno
              określone. Cena nie jest ważna przy jej formułowaniu. Jeżeli za 990 PLN biuro
              obiecuje swoim klientom wypoczynek w godziwych warunkach, to w powszechnym
              rozumieniu tego słowa warunków musi dotrzymać. Dlaczego nie oferuje Pan "pobytu
              GRATIS!- Płacisz tylko za przelot, jesteś naszym gościem, ugościmy jak
              potrafimy najlepiej" Może wtedy taki gość nie bedzie czuł się zawiedziony?
              • Gość: Kris Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 195.136.125.* 24.05.04, 17:32
                Ma Pan rację, wszystkie oferty poniżej kosztów będziemy reklamować jako
                pobyt "gratis". Dzięki za pomysł.
                Pozdrawiam
                Kris
                • Gość: kasia Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 12:17
                  Szybko wprowadziliście w życie pomysł "pobyt gratis", dziś już na stonie Alfy
                  jest taka oferta. Niech Pan uważa, żeby pomysłodawca nie zażądał zapłaty za
                  prawa autorskie :-)). A tak swoją drogą, zawsze najwięcej narzekań wychodzi od
                  ludzi, którzy mało płacą(choć im się wydaje, że to majątek) a oczekują "złotych
                  klamek". Więcej realizmu drodzy urlopowicze życzę.
          • Gość: cs Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.k241.webspeed.dk 29.05.04, 22:26
            oj, pan prezes sie odezwal, trudno sie przyznac, zescie zjebali sprawe ?
            Moze lepiej zabrac sie za uczciwa robote, zamiast straszyc prokuratorem ?
            Nie zapominaj, ze teraz Polske obejmuja pewne przepisy narzucone przez EU i jak
            bedziecie dalej ludzi robic w balona, to prokurator wezmie sie za wasze dupy.
            • Gość: andrzej Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.3.espol.com.pl 30.05.04, 15:00
              uwielbiam takie wstawki "...Polske obejmuja pewne przepisy narzucone przez
              EU...". bon mot "pewne przepisy" wskazuje na fakt, że piszący te słowa jest
              kompletnie zielony i nie ma najmniejszego pojęcia o czym pisze. ale jak to
              górnolotnie brzmi.
              zamiast udawać inteligenta, lepiej wrzucaj wiecej mięcha na forum. to
              przynajmniej ma klimat i dodaje kolorytu. bądź sobą.
              • Gość: cs Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.k241.webspeed.dk 01.06.04, 20:26
                no to poczytaj troche nowosci, zielony yntelygencie
                nie przyszlo ci do glowy, ze tu chodzi o nasza skore, czyli "klientow" ?
                Najlepiej zjebac sie nawzajem, a co tam, kazdy sobie, prawda ? Niech kazdy sie
                martwi o siebie. Dlatego tez mamy caly ten syf z biurami podrozy.
                I pewnie bedziemy mieli, dopoki ludzie sami siebie beda traktowac jak idiotow.
              • arius5 Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 06.06.04, 02:12
                sam jestes durniem
                spierdalaj, jak nie masz nic do powiedzenia
          • lucy_a Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 02.06.04, 22:07
            Szanowny Panie Prezesie, proszę sie tak nie oburzać. Alfa star nie postepuje
            uczciwie. Jeszcze wczoraj zapewniano mnie w centrali, ze 6 czerwca jest lot z
            Poznania na Synaj a dzisiaj telefon, że jednak z Warszawy. Dla wielu jest to
            moze bez znaczenia ale ja jadę z małym dzieckiem i tranfer do Warszawy jest dla
            mnie problemem. Po za tym skrócono nam wycieczkę o 2 dni. Gdy decydowalam sie
            na wyjazd w marcu pobyt mial trwać 15 dni (za dodatkowy dzien mielismy doplacić
            sami w hotelu) na ta chwilę w Egipcie według wyliczeń bedziemy 13 dni.
            Wystosowałam do Pana miesiąc temu pismo w tej sprawie, jak dotąd bez
            odpowiedzi. A tak wlaściwie to nikt w pańskim biurze nie wie kiedy mam lot
            powrotny.
        • Gość: PIOTR Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.07.04, 22:13
          KRETYN !!!
    • Gość: ika Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.05.04, 00:01
      A ja byłam z Alfą na przełomie marca i kwietnia : wylot był o czasie ale
      powrót o 12 godz. pózniej - zyskałam dodatkowy dzień- miałam wylecieć o 12 w
      południe a wylot przesunięto na 12 w nocy .Dobrze ,że zostało nam parę dolców
      na kolację.
      • Gość: Iwona Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.ls.net.pl 23.05.04, 12:38
        Byłam z Alfa Star dwa miesiące temu w Sharm w Amar Sina. Jestem bardzo
        zadowolona z ich usług i z hotelu. Zwiedziłam już prawie wszystkie kontynenty
        i zawsze nastawiam sie na poznawanie ludzi (miejscowych), kultury , zabytków,
        przyrody, a nie na to czy mi wyjazd przesuną czy odsuną, czy będę miała drinki
        z lodem czy be z lodu. Pozdrawiam prawdziwych podróżników
        • Gość: beta Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.05.04, 19:58
          Hotel Radisson w Sharmie jest super - jeden z najlepszych jaki widziałam, a
          więc wszystko powinno być ok. To przecież normalne, że są zmiany godzin wylotów
          i każdy podpisując umowę każdego biura może sie doczytać, że biuro może te
          godziny zmienić. A jeżeli komuś to nie odpowiada to przecież nie musi nic
          podpisywać i może pojechać swoim samochodem np. na Mazury i w Bieszczady -
          wypoczynek gwarantowany.
          • Gość: Zeus Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.zdm.waw.pl / 62.233.164.* 24.05.04, 22:51
            nie martw się Marika wszystko będzie OK.
      • Gość: Sfinxik Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.07.04, 00:25
        Loty czarterowe mogą ulegać zmianom i w katalogach większości firm, w tym Alfy,
        jest to napisane. I trzeba być na taką ewentualność przygotowanym, bo biura nie
        mają na to wpływu zwłaszcza w szczycie sezonu.
    • Gość: Guli Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 81.219.65.* 23.05.04, 20:24
      Ja lece z Alfa 26.06 i bardziej mnie interesuje zamiana hoteli. CZy zdarza sie
      to rowniez po dotarciu na miejsce ???

----
      Pozdrawiam
      Guli
      • Gość: Gabi Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:51
        Do jakiego hotelu lecisz? Ja z rodzinką lecę z Katowic; miałam być w Amar
        Sinie,zmienili mi na El Diwan. Ale bardziej niż zmianą hotelu martwię się o to,
        czy wylądujemy w Sharm czy w Tabie, i czy też będziemy mieć takie problemy z
        wizami, jak Corrina i inni forumowicze.......
        • Gość: Kris Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.udn.pl 26.05.04, 21:28
          Witam

Proszę się nie martwić, bezpośrednio do Taby zaczniemy latać od końca
          pażdziernika 2004. Można wybrać sobie pobyt w Tabie , ale samoloty do końca
          pażdziernika będą lądowały w Sharm i transfer autokarowy 210 km do Taby.

Pozdrawiam
          Sylwester Strzylak
          B.P. ALFA STAR
    • Gość: aniaG Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 80.50.201.* 24.05.04, 15:48
      Witam serdecznie,
      Byłam ostatnio w Egipcie 10.04-17.04.04( Hotel Radisson SAS w Tabie), i musze
      przyznać że były to bardzo udane wakacje, wspaniały hotel, doskonała obsługa i
      piękna plaża, wycieczkę organizowało biuro Alfa Star z Radomia, szczególnie
      miło wspominam współpracę z Pania Magdą, która szczerze i cierpliwie
      odpowiadała na moje wszystkie pytania. Byłam na tyle zadowolona że ponownie
      zdecydowałam się na wyjazd z AS i znowu do Egiptu, niecierpliwie więc odliczam
      czas ...Mimo że jestem z Warszawy wszystkie formalności załatwiałam
      telefonicznie w radomskiej centrali biura.POLECAM.
      • Gość: Renata Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 217.17.32.* 04.06.04, 10:23
        Potwierdzam. Pani Magda z biura w Radomiu to bardzo miła i kompetentna osoba.
        Szkoda tylko, że nie można tego powiedzieć o rezydentach i pilotach tego biura.
        Rezydenci nagminnie nie stawiali się na spotkania, za to wysyłają egipcjan
        (ludzi nie będących na liście rezydentów), którzy nic nie potrafią załatwić i w
        dodatku nie mówią po polsku (a nie każdy turysta musi znać angielski czy
        niemiecki). Egipski pilot dukał po polsku i nic ciekawego nie można się było od
        niego dowiedzieć, ale najgorsza była Pani Barbara (też pilotka),która niestety
        była wulgarna i krzyczała na ludzi. Cóż, może nasza wycieczka akurat miała
        pecha.
      • Gość: Misio Radomskie biuro Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:02
        Witam! Zapewne Pani Magda jest miła i kompetentna. Osoba z Alfa Star, z którą
        ja załatwiałem sprawy naszego wyjazdu (nie pamiętam niestety imienia) też była
        miła. Problem polega jednak na częstym zmienianiu terminów wylotów i przylotów.
        To pewnie nie wina tych pań, ale nie rozumiem czy i dlaczego tak musi być.
        Przecież kolejność lotów w korytarzach powietrznych jest ustalana ze sporym
        wyprzedzeniem. Pozdrowienia. Michał
    • Gość: marek r Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 62.233.171.* 25.05.04, 15:03
      czesto latam z Alfa i uważam że sa OK.

czy widzial ktoś samolot pomalowany w barwy Alfastaru? - bo ja nie :)
      a skoro tak- to chyba nie Alfa a przewoźnik zwany dalej liniami lotniczymi
      zmienia godziny startów i lądowań (w oparciu zresztą o dostęp do korytarzy
      powietrznych...)

Marek
      • Gość: cs drogi panie Marku IP: *.k241.webspeed.dk 29.05.04, 21:58
        umowe podpisuje z Alfa i pieniadze wplacam do Alfy, tak ze Alfa jest
        odpowiedzialna za caly przebieg wycieczki i mnie to naprawde g*** obchodzi, kto
        jest ich przewoznikiem.
        • Gość: Sfinxik Re: drogi panie Marku IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.07.04, 00:36
          Skoro podpisujesz umowę, to powinieneś wiedzieć czego ta umowa dotyczy i za co
          biuro odpowiada. Za zmiany lotów biura podróży nietylko nie ponoszą
          odpowiedzialności, ale to w ogóle nie jest w ich gestii, żeby cokolwiek
          dyktować lotnisku w kwestii wylotów i przylotów. Rozumiem rozgoryczenie
          niektórych turystów, różne zmiany i niedogodności nie są rzeczą przyjemną, ale
          bądźmy rozsądni.
    • Gość: Jedrek Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.chello.pl 29.05.04, 20:54
      Witam,

Dzisiaj wrocilem z tygodniowego pobytu w Radisson SAS w Sharmie z Alfa. Dodam
      na marginesie ze mialem wrocic jutro hihihi :). Moje wrazenia:

Sprawny transfer do hotelu. Hotel dokladnie ten jaki rezerwowalem. Jedyne
      zaskoczenie to wczesniejszy powrot i trzykrotne podchodzenie do ladowania w
      WWIE bo pilot Air Polinii myusial upewnic sie czy podwozie jest w pelni
      otwarte. Nie iwem jak wygladaja tzw wycieczki z rezydentem bo nie korzystam z
      tego typu atrakcji.

Musze jednak powiedziec ze Radisson SAS zdecydowanie odbiega od mojego
      wyobrazenia o chocby semiluksusowym hotelu. Napisze wiecej na jednym ze
      starszych watkow dotyczacym tego hotelu bo nim sie sugerowalem iz az pale sie
      do wlasnej refleksji.

Generalnie wakacje mialem udane (wiem jaka pogoda byla w tym czasie w Sopocie).

Pozdrawiem,
      Jedrek
      • Gość: puma Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?-do Jedrek. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 08:35
        Proszę napisz jak najszybciej o Radissonie bo jadę tam za 2 tygodnie.Jeśli jest
        żle to może jeszcze go zamienię.Please!!!!
      • Gość: Cyryl Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:13
        Hej Jędrek, napisałeś już swoje wrażenia z pobytu w Radissonie?
        Jeśli tak to daj znać gdzie. Z góry dziękuję
    • Gość: Mag Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 21:20
      Byłam i nigdy więcej się z nimi nie wybiorę. Biuro obiecało nam dodatkową
      niespodziankę dla nowożeńców (była to nasza podróż poślubna), która polegała na
      tym, że tuż przed wylotem 2 razy zmieniono nam hotel - za każdym razem na
      gorszy - o ostatniej zmianie zostaliśmy poinformowani w dzień naszego ślubu...
      Mogłabym jeszcze długo pisać, ale nie chcę już nawet do tego wracać -
      takie "niespodzianki" w postaci niedotrzymywania podstawowych warunków umowy
      zafundowało to biuro nie tylko nam, ale ok. 90% grupy lecącej razem z nami.
      Zmiany hoteli to u nich norma. Pozdrawiam i jeśli chcecie spokojnie odpocząć,
      bez niepotrzebnej nerwówki i szarpaniny, wykłócania się na każdym kroku o to,
      za co zapłaciliście - to radzę omijać to biuro szerokim łukiem.
      • Gość: Guli Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 81.219.65.* 31.05.04, 21:38
        A jaki hotel wybraliscie, tak z ciekawosci, moze Hostmark?

-----
        Pozdrowienia
        Guliver
      • obser Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 31.05.04, 22:18
        Witam
        No to można wczasy z Alfa porównać do ruletki.Zresztą sam sprowokowałem los i w
        kwietniu wyleciałem na Fortuna 5*.Chciałem ruletki to miałem,tylko nie
        przypuszczałem że będzie to rosyjska ruletka-wylądowałem bez słowa wyjasnienia
        w hotelu 4*.Ale to długa historia-kiedyś siądę sobie i to wszystko opiszę.
        Pozdrawiam.
        • obser Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... 31.05.04, 22:23
          Byłbym zapomniał.Jakby Pan Szanowny Prezes Alfy Star chciał mnie namierzać po
          IP przez prokuratora,to może poprostu napisać do mnie na maila-podam wszelkie
          moje dane nawet PESEL i NIP.
          Pozdrawiam
    • Gość: desperado Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:46
      Długoooo odkładałem na te wakacje. Wyjeżdżemy 10.07. z AS. Obdarzyłem biuro
      zaufaniem i mam nadzieje że będzie o.k. i spędzimy te wakacje przedewszystkim
      bez stresów i szarpaniny o to co mamy obiecane i za co słono zapłaciliśmy.
      Jeśli to prawda i statek 5* będzie syfiasty to nie chciałbym być w skórze
      prezesa, pilota, sprzątaczki, rezydenta czy kogokolwiek kto nawet pośrednio
      będzie współtworzył taki obraz niekompetencji. Nie pozwolne się oszukiwać i
      miejcie się na baczności wszyscy którym choćby na chwilę przyjdzie to do głowy.
      Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczciwych ludzi na forum dzięki którym
      zyskałem tak wiele cennych informacji.
      • Gość: Misio Desperado, wybrałeś dobrą metodę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 16:34
        ... ponieważ Alfa Star, a pewnie również sam prezes, śledzą to co dzieje się na
        forum. Wybrałeś dobrą metodę na zapewnienie sobie dobrych warunków. Życzymy
        udanych wakacji! Michał
        • Gość: K Re: Desperado, wybrałeś dobrą metodę... IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:35
          ja tez jade w tym terminie , mysle ze jesli ktos "obiecuje " cos to powinien
          spelnic te obiecanki i zapewnienia , jesli nie to niech nie obiecuje . Wtedy
          uniknelibysmy tych wszystkich nieporozumien. statek 5* = 5* jezeli biuro nie
          jest w stanie zapewnic statku o takim standarcie niech pisze ze statek jest 4*
          z mozliwoscia dostania sie na 5* , jezeli hotel taki a taki , to ma byc TEN a
          nie INNY , jesli biuro nie jest w stanie to niech proponuje warunki adekwatne
          do ceny za wycieczke ( nocleg na pustyni z atrakcyjnymi kolacjami u beduinow )
          i jest GIT ! wszyscy wiedza za co płaca. Jesli wiec biuro nie jest w stanie
          zapewnic warunkow ktore obiecuje niech w takim razie:podniesie ceny ( by nie
          bylo strat i nieporozumien) , niech nie podnosi cen za wycieczki tylko doklada
          do nich z wlasnej kieszeni , lub niech zniknie z rynku turystycznego! .
          • Gość: gggggg Re: Desperado, wybrałeś dobrą metodę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:09
            Ale pierdoły !zapłać jeden z drugim po 1500euro za urlop i nie będziecie
            nażekać !
      • Gość: Sfinxik Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 12.07.04, 00:48
        Niestety jest już 12.10. Ale jak masz takie podejście to obawiam się, że nie
        powinieneś jechać do Egiptu. Drodzy Państwo tyle się o tym mówi i pisze, że
        chyba już każdy powinien wiedzieć. Egipt ma niską klasę hoteli i nie ma to
        związku z żadnym konkretnym biurem. Egipt jest cudownym, ale specyficznym
        krajem i jest grupa ludzi, która absolutnie nie powinna tam się znaleźdź. a już
        na marginesie: w krajach arabskich krzykiem niewiele się osiągnie. Tam trzeba
        grzecznie i z uśmiechem a będzie wspaniale. Dziwi mnie, że tak ważne są dla Was
        hotele. Jeszcze plaża, rozumiem. Ale przecież nie jedziecie chyba do Egiptu po
        to, żeby siedzieć w pokoju. Tam jest tyle cudownych miejsc do zobaczenia i
        egzotyczna kultura do poznania. Mam nadzieje, że Wam się spodoba. A biuro jest
        fajne. Wiele razy z nimi byłam.
    • Gość: Moni Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: 212.105.228.* 02.07.04, 11:32
      Wlasnie otrzymalam informacje o zmianie hotelu i wlasciwie to trudno powiedziec
      czy to pech czy tez sczescie poniewaz w zadnym z tych hoteli jeszcze nie bylam.
      Wybralam Radisson Sas w SeS a teraz moge leciec do Hostmark albo Kiroseiz.
      Chyba wybiore Hostmark bo ten drugi jest zbyt nowy i nie chce byc klientem
      testujacym:). Wczesniej natomiast zmieniono mi dni wylotu i powrotu
      (przesunieto o 2 do przodu) i tu niestety nie jestem zadowolona bo specjalnie
      ustawilam sobie loty na sobote aby nie przedluzac urlopu o 2 dni robocze.
      Troche mnie niepokoja te ciagle zmiany bo wlasciwie nie jestem juz niczego
      pewna i boje sie kolejnych np. na nizsza kategorie hotelu. Czy to faktycznie
      przytrafia sie tylko Allfa Star? Z poprzednimi biurami; Scannholidays i Oasis
      Tours nie mialam takich problemow.
      • Gość: marta Re: Kto był ostatnio z Alfą Star?... IP: *.vitnet.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 22:12
        jeśli chodzi o egipt to wybierałabym nowe hotele bo oni nie remontują tylko
        eksploatują i czekają aż się rozpadnie! taki styl! w nowym hotelu wszystko
        powinno jeszcze działać i być czyste, a niestety nawet 5letnie hotele 5* są już
        zużyte bo tutaj sezon trwa cały rok i nikt nie myśli o doraźnych naprawach.
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka