razlemongrass
11.09.11, 15:09
Witam, wykupiłam wycieczkę do Egiptu na listopad, wylot mam o 8 rano. Wiem, że częste są praktyki przesuwania godziny wylotu na dużo późniejszą niż początkowa. Kiedy biuro informuje o zmianie? Dzień przed, tydzień, czy w ten sam dzień? Czy trzeba samemu zadzwonić na lotnisko lub do b.p? Martwię się bo mieszkam w Gdańsku a wylot mam z Warszawy, jeśli już miałaby być jakaś zmiana, wolałabym wiedzieć wcześniej niż o 6 rano na lotnisku;) Jakie są w ogóle realne szanse, że wylecimy o tej 8? Może wypowiedzą się osoby, które były w podobnej sytuacji, będę wdzięczna:)
I mam też drugie pytanie:) Czy możliwe jest wykupienie wycieczki w tej samej, promocyjnej cenie dla 1 osoby (1 os w pokoju)? Wyjazd dla 2 os. w pokoju 2 os kosztował nas 1485 zł od os, ten sam wyjazd dla 1 os. to koszt 2035 zł. Są promocje na "singli"?
Pozdrawiam!:)
"(...) A jeśli chodzi o studia... ja też byłam studentką... ale szybko wszystko przemyślałam i na razie postanowiłam, ze nie będę ciągła 10 srok za ogon. I zrezygnowałam :) A jeśli już tak bardzo chwalimy się co i jakie mamy to wyobraź sobie, że był to Uniwersytet Wrocławski i nie byle jaki kierunek. Więc też muszę mieć trochę wiedzy, że się tam dostałam (...)" - blog Diamentica