Dodaj do ulubionych

Który wybrać hotel

27.11.11, 15:54
Witam
Zwracam się do znawców Sharmu który wybrać hotel: Melia Sharm czy Sea Club.
Cene mają w tym terminie porównywalną a może polecacie coś lepszego do 3200 za osobę.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • redsalmon1981 Re: Który wybrać hotel 27.11.11, 21:20
      W sea clubie byliśmy dwukrotnie, pojutrze lecimy tam po raz trzeci:-). Jak więc łatwo się domyślić- odpowiada nam ten hotel, zresztą pozostałe dwa hotele w tym kompleksie - sea life i sea gardens też są świetne. Główne atuty to wspaniała rafa koralowa przy hotelu- bardziej malowniczą niż wiele raf "wycieczkowych", swietna obsluga i zróżnicowana, bogata oferta kulinarna - jak na egipskie standardy oczywiście. Minus - choć nam to zbytnio nie przeszkadzało- hotel oddalony od miasta. Ważne - goście mogą korzystać z basenów, restauracji, plaż i barów wszystkich trzech hoteli. Drugiego z wymienionych przez Ciebie hoteli nie znam ale jeśli masz jakiekolwiek szczegółowe pytania dotyczące sea club- chętnie na nie odpowiem.
      • ja-n Re: Który wybrać hotel 29.11.11, 18:11
        Czy nikt nie zna melia sharm
        • darek.b70 Re: Który wybrać hotel 29.11.11, 19:46
          Znam byliśmy w nim od 31.08 do 14.09 hotel jeden z najnowszych piękne położenie kaskadowe jak również piękna rafa przy hotelu.Pokoje duże nowe czyste z wannami czajnk w pokoju sejf darmowy.Jak coś więcej to mogę dożucić parę fotek pokoju na meila.
          • ja-n Re: Który wybrać hotel 30.11.11, 16:39
            Do Darka możesz przesłac fotki na ja-n@gazeta.pl
            Jak z plażą i napoiami oraz jedzeniem.
            Czy w pobliżu hotelu są jakieś sklepy czy dowożą na old market
            • kkk Re: Który wybrać hotel 30.11.11, 17:44
              Melia :) bez dwóch zdań
              • kkarolciaa19899 Re: Który wybrać hotel 01.12.11, 11:43
                My wybraliśmy Melia Sharm :) i mam nadzieje ze się nie zawiedziemy:) choć czytając opinie i nie będąc bardzo wymagającym to myslę że urlop bedzię jak najbardziej udany:))

• ja-n Re: Który wybrać hotel 04.12.11, 12:28
                  A można wiedzieć w jakim terminie.
    • minaur17 Re: Który wybrać hotel 05.12.11, 19:46
      Nie wiem jak te dwa hotele, które napisałeś, ale my byliśmy w Sharmie w Hotel Sea Star. Było bosko. Byliśmy sami z tego biura (Viva Club) co nam bardzo dopowiadało, pokój piękny z widokiem. Hotel świetny, dużo animacji , zajęć, czas nie wiem kiedy zleciał, przydałoby się ze 2 dni dłużej. Związały się przyjaźnie polsko-ukraińskie :) Aha wycieczka była przez agenta memotravel jakby Cię ten hotel zainteresował
    • mlarka Re: Który wybrać hotel 08.12.11, 19:27
      W Sharm byłam w Regency plaza Resort i muszę szczerze przyznać, że było fantastycznie. Piękny, elegancki, duży. Z miłą obsługą, smacznym jedzeniem i przy samej plaży. Z pięknym ogrodem, stylowy. Polecam go wszystkim moim znajomym i faktycznie ci którzy się na niego decydują zawsze wracają równie zadowoleni jak ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka