Gość: cleo IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 02.06.04, 22:31 Czy to prawda,że wycieczki organizowane przez Triade na 7+7 do Egiptu z wylotem o 19.30 z Katowic rozpoczynają się najpierw od pobytówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: 7+7 Triada IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 23:04 Nieprawda, tak do końca to nie wiadomo od czego się zacznie. Jest to informacja sprawdzona - co prawda z objazdówki z Turcji ale... Dowiadujemy się o kolejności praktycznie po przylocie. Lecieli z nami ludzie którym obiecano w biurach w Polsce że zaczną od objazdówki a tu .... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roluso Re: 7+7 Triada IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 03.06.04, 01:36 Byłem na 7+7 w Egipcie w maju br.Wylecieleśmy z Katowic 15.05 i dopiero na miejscu w drodze z lotniska do hotelu dowiedzieliśmy się o pierwszej części pobytowej(okazało się,że niektórzy wiedzieli o tym ok.2 dni przed wylotem). Dodatkowo w Kairze zamiast 2 dni spaliśmy 1 i o ten 1 dzień wysłali nas wcześniej do domu.Staramy się teraz o zwrot kasy za ten stracony dzień.Poza tym impreza udana.Zyczę pełni wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio My też chcemy zwrot pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:02 Te skrócono pobyty z 14 do 13 nocy to chyba standard. Zastanawiam się, czemu nie robią wycieczek od razu z 13 noclegami... Byliśmy z Alfa Star niedawno, też nam skrócili pobyt, też staramy się o odszkodowanie. Proszę, napisz o swoich doświadczeniach w uzyskiwaniu odszkodowań od biur podróży. W tej sprawie rozpocząłem parę dni temu wątek na tym forum. Proszę, dopisz się tam, jak Ci czas pozwoli. To dla dobra wszystkich potencjalnie nabijanych w butelkę (w przyszłości). Pozdr. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: 7+7 Triada IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 06.06.04, 20:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:11 Hej ja byłam od 15.05-29.05 w Egipcie i wylot z Katowic rzeczywiście pierwszy tydzień mieliśmy pobytu! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar ??? IP: *.proxy.lucent.com 08.06.04, 14:03 A nie prościej zadzwonic do Triady i się dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: ??? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 08.06.04, 20:55 inteligentna odpowiedź. Tylko, że w Triadzie zapewniają,że oczywiście najpierw będzie objazd (po nocy w hotelu), a w ogóle to oni nic nie wiedzą. Jak na razie czerpie informacje tylko z forum. Odpowiedz Link Zgłoś