Dodaj do ulubionych

7+7 Triada

IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 02.06.04, 22:31
Czy to prawda,że wycieczki organizowane przez Triade na 7+7 do Egiptu z
wylotem o 19.30 z Katowic rozpoczynają się najpierw od pobytówki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Re: 7+7 Triada IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 23:04
      Nieprawda, tak do końca to nie wiadomo od czego się zacznie. Jest to informacja
      sprawdzona - co prawda z objazdówki z Turcji ale... Dowiadujemy się o
      kolejności praktycznie po przylocie. Lecieli z nami ludzie którym obiecano w
      biurach w Polsce że zaczną od objazdówki a tu .... !!!
    • Gość: roluso Re: 7+7 Triada IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 03.06.04, 01:36
      Byłem na 7+7 w Egipcie w maju br.Wylecieleśmy z Katowic 15.05 i dopiero na
      miejscu w drodze z lotniska do hotelu dowiedzieliśmy się o pierwszej części
      pobytowej(okazało się,że niektórzy wiedzieli o tym ok.2 dni przed wylotem).
      Dodatkowo w Kairze zamiast 2 dni spaliśmy 1 i o ten 1 dzień wysłali nas
      wcześniej do domu.Staramy się teraz o zwrot kasy za ten stracony dzień.Poza tym
      impreza udana.Zyczę pełni wrażeń.
      • Gość: Misio My też chcemy zwrot pieniędzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:02
        Te skrócono pobyty z 14 do 13 nocy to chyba standard. Zastanawiam się, czemu
        nie robią wycieczek od razu z 13 noclegami... Byliśmy z Alfa Star niedawno, też
        nam skrócili pobyt, też staramy się o odszkodowanie. Proszę, napisz o swoich
        doświadczeniach w uzyskiwaniu odszkodowań od biur podróży. W tej sprawie
        rozpocząłem parę dni temu wątek na tym forum. Proszę, dopisz się tam, jak Ci
        czas pozwoli. To dla dobra wszystkich potencjalnie nabijanych w butelkę (w
        przyszłości). Pozdr. Michał
    • Gość: cleo Re: 7+7 Triada IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 06.06.04, 20:26
      up
    • Gość: MIKA Re: 7+7 Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 11:11
      Hej ja byłam od 15.05-29.05 w Egipcie i wylot z Katowic rzeczywiście pierwszy
      tydzień mieliśmy pobytu! Pozdrowionka
    • Gość: Tomstar ??? IP: *.proxy.lucent.com 08.06.04, 14:03
      A nie prościej zadzwonic do Triady i się dowiedzieć?
      • Gość: cleo Re: ??? IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 08.06.04, 20:55
        inteligentna odpowiedź.
        Tylko, że w Triadzie zapewniają,że oczywiście najpierw będzie objazd (po nocy w
        hotelu), a w ogóle to oni nic nie wiedzą.
        Jak na razie czerpie informacje tylko z forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka