Dodaj do ulubionych

do moderatora

28.12.11, 00:31
Kilka dni temu zwróciłem się do Forumowiczów o pomoc licząc na to, że ktoś będzie miał kontakt
z jednym z przewodników ( wspominano już o nim na tym forum). Abdul wydawał mi się dość kontaktowny a do jego pracy nie miałem specjalnie zastrzeżeń. Niestety, ktoś skasował mój wątek. Nie rozumiem z jakiego powodu. Proszę o wyjaśnienia. Planujemy wyjazd do Marsa Alam na dwa tygodnie nurkowania - w trakcie pobytu chcieliśmy zrobić przerwę i wyskoczyć na dwa dni do Luxoru - prywatnie, zobaczyć trochę więcej niż standart fakultetów. Nadal szukam kontaktu z Abdulem i nadal liczę na pomoc Forumowiczów. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: do moderatora 28.12.11, 07:17
      A wyjasniles jaki zwiazek ma jakis Abdul z forum Egipt? Czy tylko taki ze on tam mieszka/pracuje?
      • marynia67 Re: do moderatora 28.12.11, 08:14
        wygląda na to że mój wątek również został wykasowany, parę dni temu pytałam o Hotel Grand Seas Resort Hostmark w Hurghadzie, nie bardzo rozumiem dlaczego...
        • magdam110 Re: do moderatora 28.12.11, 08:47
          Marynia

twój wątek jest tu
          forum.gazeta.pl/forum/f,14938,Egipt_Hotele_opinie_turystow.html
    • waltraud Re: do moderatora 28.12.11, 09:52
      Nie napisałaś o którego Abdula Ci chodzi,znasz drugie imię i nazwisko spróbuj na hurgada.pl tam dziewczyny są bardziej poinformowane.
    • pag01 Re: do moderatora 28.12.11, 10:48
      Dziękuję za odzew i wyjaśniam: Abdul w 2009 roku był naszym pilotem podczas rejsu po Nilu, wyjazd był z "Alfa Star", w tej firmie nikt nie chciał mi udzielić informacji, kilku forumowiczów pisało o nim ( różnie), może ktoś ma aktualny email?
      Z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka