Gość: Kicia IP: *.solutions.net.pl 08.06.04, 11:18 Cześć!!!!!!Leci ktoś w tym dniu do Hurghady?????Lecimy z biurem podrózy Atena travel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 09:12 Ja mam nadzieje lecieć czekam tylko na kaske by wpłyneła na kontko i od razu rezerwujemy. Tylko my z Alfa star. A jak nie 9-07 to coś około tego może jakiś 10- 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.solutions.net.pl 09.06.04, 11:16 W jakim hotelu zamierzacie mieszkać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:04 w sultan beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:05 w Sultan Beach tak ja ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.solutions.net.pl 09.06.04, 17:47 To fajnie.Ile Was jedzie???Bo ja jadę z mężem i synem.Wartałoby się poznać.Jeśli to możliwe je4dźcie podobnym terminie.Jakie wycieczki tam planujecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 08:38 Cześć, Jade ze swojim chłopakiem a raczej lece ;). A jeśli chodzi o wycieczki to wykupimy sobie na miejscu w tamtejszych biurach. Na pewno Kair, quad Safari (tak to sie chyba pisze),Luksor i nurkowanie.Mam już namiary na tamtejsze biura gdzie za pakiek wymienionych wycieczek zapłacimy około 100$ - 120$. Odpowiedz Link Zgłoś