Dodaj do ulubionych

wylot 9 lipca do Sultan Beach

IP: *.solutions.net.pl 08.06.04, 11:18
Cześć!!!!!!Leci ktoś w tym dniu do Hurghady?????Lecimy z biurem podrózy Atena
travel
Obserwuj wątek
    • Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 09:12
      Ja mam nadzieje lecieć czekam tylko na kaske by wpłyneła na kontko i od razu
      rezerwujemy. Tylko my z Alfa star. A jak nie 9-07 to coś około tego może jakiś
      10- 15
      • Gość: Kicia Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.solutions.net.pl 09.06.04, 11:16
        W jakim hotelu zamierzacie mieszkać??
        • Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:04
          w sultan beach
        • Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:05
          w Sultan Beach tak ja ty.
          • Gość: Kicia Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.solutions.net.pl 09.06.04, 17:47
            To fajnie.Ile Was jedzie???Bo ja jadę z mężem i synem.Wartałoby się
            poznać.Jeśli to możliwe je4dźcie podobnym terminie.Jakie wycieczki tam
            planujecie?????
            • Gość: ulaprzeslaw Re: wylot 9 lipca do Sultan Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 08:38
              Cześć,
              Jade ze swojim chłopakiem a raczej lece ;). A jeśli chodzi o wycieczki to
              wykupimy sobie na miejscu w tamtejszych biurach. Na pewno Kair, quad Safari (tak
              to sie chyba pisze),Luksor i nurkowanie.Mam już namiary na tamtejsze biura gdzie
              za pakiek wymienionych wycieczek zapłacimy około 100$ - 120$.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka