Gość: madzia IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.06.04, 18:00 Kto leci do Sharmu, hotel Pyramisa 24 czerwca, biuro Selectours ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:26 Witam!!Tak się składa,że mam wykupiony pobyt w tym hotelu ale od 14 lipca,więc byłabym wdzięczna za wszelkie info na temat hotelu ,organizacji wypoczynku ,oferty all itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.06.04, 21:31 Jadę tam pierwszy raz ale poszukaj więcej info na tym forum ( gazeta.pl- turystyka- Egipt- hotele )- podobno super żarcie, kilka restauracji, baseny z falami, basen kryty, plaża z rafą koralową ( weż plastikowe buty do kąpieli ! ). Obawiam się tylko jednej rzeczy - biuro zastrzega sobie prawo do zmiany hotelu po przyjeżdzie ( gdy mają overbooking )ale w obrębie tej samej kategorii ( 5* all ). Może się trafić hotel oddalony od plaży o nawet 800 metrów. Jeśli tak się stanie to chyba się wścieknę ! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:19 Czytałam już kilka wypowiedzi na temat tego obiektu ale ludzie byli tam jakiś czas temu ,więc twoja opinia byłaby najświeższa i najbardziej aktualna.Jestem zdziwiona ze mówisz o ewentualnej zamianie hotelu ponieważ Selectours o takiej opcji mnie nie poiformował!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 10.06.04, 15:56 Bo nie mają się czym chwalić i dopiero zapytani odpowiadają...Zerknij do jakiegokolwiek katalogu ( tam drobnym druczkiem wszystko pisze )- można się załamać bo wychodzi na to że klient płaci za wycieczkę a można z nim zrobić praktycznie wszystko. Mogą nawet zmienić dzień wylotu i miejsce ( poczytaj o akcji z Air Polonia ). Chyba najlepiej o tym wszystkim nie myśleć, tylko jak tu być optymistą ? Tak sobie czytam na forum o różnych przypadkach i włosy stają mi dęba. Jak wszystko pójdzie ok to wrócę tuż przed twoim odlotem i opiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:32 Będę bardzo wdzięczna za info i życzę Ci udanych wymarzonych wakacji.Z jakiego miasta lecisz i jakimi liniami bo już chyba nie Air Polonią...?Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.idea.pl 10.06.04, 17:44 Hotelu Pyramisa nie zamieniają. Selectours jest w jakis sposób powiązany z tym hotelem, szczegółów nie znam. Napewno tam traficie i zycze miłych wakacji. Moze jeszcze poczytajcie EGIPT - Hotele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 18:45 Dziękuję ,trochę jestem spokojniejsza bo nie lubię kiedy ktoś stawia mnie pod ścianą zmieniając moje decyzje bo to JA wybieram hotel i JA płacę, więc oczekuję szacunku do mojej osoby jako klienta biura.A propos w ubiegłym roku miałam podobną sytuację, a mianowicie na tydzień przed wyjazdem nieoficjalnie dowiedziałam się ,że hotel do którego miałam jechać jeszcze nie będzie czynny z powodu poślizgu prac budowlanych...No i zaczęła się wojna z biurem .Koniec końców wywalczyłam pobyt w Magic Life,który okazał się super obiektem pod każdym względem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.wroc.zigzag.pl 10.06.04, 19:30 Witam, mój kolega wrócił z Pyramisy w kwietniu, chwalił sobie zarówno hotel, jedzenie jak i rezydenta -ponoć rewelacyjny gość, który dba o gości..., no może z jednego nie był zadowolony, po wyjściu z hotelu pustynia a w sklepikach hotelowych drogo i daleko do miasta... oczywiśćie należy wziąść poprawki na egipskie gwiazdki... był tam z Selctours. Pozdrawiam i do zobaczenia w Pyramisie ps. lecę tam ósmego lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:11 Ja również pozdrawiam i jeśli to możliwe , kiedy już zakotwiczycie w Pyramisie ,to mam prośbę o krótkiego sms-a w której części hotelu jest najbardziej odpowiednio się zakwaterować .Myślę ,że drobne sugestie będą do zrealizowania.( nr mojego tel prześlę mailem na wcześniej podany adres bo chyba jesteś tym samym Piotrem ,który podał wcześniej swojego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.wroc.zigzag.pl 11.06.04, 00:34 witam, tak jestem tym piotrem... głowa do góry będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 10.06.04, 19:33 Dzięki za pocieszenie i miłe słowa. Lecę z Wrocławia liniami egipskimi AMC. Co do możliwości zamiany hotelu to usłyszałam to bezpośrednio od kobiety z Selectours ( dzwoniłam do nich ) ale może nie będzie tak żle. Zawsze można spędzić urlop w Międzyzdrojach chodząc po plaży w sztormiaku, zaliczając knajpy, bacznie śledzić prognozę pogody i opalić się w solarium a także ćwiczyć silną wolę wchodząc do morza o temperaturze 15 stopni - wierzcie, że to też stres i to niemały ;-)) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś