Dodaj do ulubionych

pyramisa 24 czerwiec

IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.06.04, 18:00
Kto leci do Sharmu, hotel Pyramisa 24 czerwca, biuro Selectours ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:26
      Witam!!Tak się składa,że mam wykupiony pobyt w tym hotelu ale od 14 lipca,więc
      byłabym wdzięczna za wszelkie info na temat hotelu ,organizacji
      wypoczynku ,oferty all itd.
      • Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 09.06.04, 21:31
        Jadę tam pierwszy raz ale poszukaj więcej info na tym forum ( gazeta.pl-
        turystyka- Egipt- hotele )- podobno super żarcie, kilka restauracji, baseny z
        falami, basen kryty, plaża z rafą koralową ( weż plastikowe buty do
        kąpieli ! ). Obawiam się tylko jednej rzeczy - biuro zastrzega sobie prawo do
        zmiany hotelu po przyjeżdzie ( gdy mają overbooking )ale w obrębie tej samej
        kategorii ( 5* all ). Może się trafić hotel oddalony od plaży o nawet 800
        metrów. Jeśli tak się stanie to chyba się wścieknę !
        Pozdrowienia
        • Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:19
          Czytałam już kilka wypowiedzi na temat tego obiektu ale ludzie byli tam jakiś
          czas temu ,więc twoja opinia byłaby najświeższa i najbardziej aktualna.Jestem
          zdziwiona ze mówisz o ewentualnej zamianie hotelu ponieważ Selectours o takiej
          opcji mnie nie poiformował!!!!!!
          • Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 10.06.04, 15:56
            Bo nie mają się czym chwalić i dopiero zapytani odpowiadają...Zerknij do
            jakiegokolwiek katalogu ( tam drobnym druczkiem wszystko pisze )- można się
            załamać bo wychodzi na to że klient płaci za wycieczkę a można z nim zrobić
            praktycznie wszystko. Mogą nawet zmienić dzień wylotu i miejsce ( poczytaj o
            akcji z Air Polonia ). Chyba najlepiej o tym wszystkim nie myśleć, tylko jak tu
            być optymistą ? Tak sobie czytam na forum o różnych przypadkach i włosy stają
            mi dęba. Jak wszystko pójdzie ok to wrócę tuż przed twoim odlotem i opiszę jak
            było.
            • Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:32
              Będę bardzo wdzięczna za info i życzę Ci udanych wymarzonych wakacji.Z jakiego
              miasta lecisz i jakimi liniami bo już chyba nie Air Polonią...?Pozdrowienia
              • Gość: m Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.idea.pl 10.06.04, 17:44
                Hotelu Pyramisa nie zamieniają. Selectours jest w jakis sposób powiązany z tym
                hotelem, szczegółów nie znam. Napewno tam traficie i zycze miłych wakacji. Moze
                jeszcze poczytajcie EGIPT - Hotele...
                • Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 18:45
                  Dziękuję ,trochę jestem spokojniejsza bo nie lubię kiedy ktoś stawia mnie pod
                  ścianą zmieniając moje decyzje bo to JA wybieram hotel i JA płacę, więc
                  oczekuję szacunku do mojej osoby jako klienta biura.A propos w ubiegłym roku
                  miałam podobną sytuację, a mianowicie na tydzień przed wyjazdem nieoficjalnie
                  dowiedziałam się ,że hotel do którego miałam jechać jeszcze nie będzie czynny z
                  powodu poślizgu prac budowlanych...No i zaczęła się wojna z biurem .Koniec
                  końców wywalczyłam pobyt w Magic Life,który okazał się super obiektem pod
                  każdym względem.Pozdrawiam
                  • Gość: piotr Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.wroc.zigzag.pl 10.06.04, 19:30
                    Witam, mój kolega wrócił z Pyramisy w kwietniu, chwalił sobie zarówno hotel,
                    jedzenie jak i rezydenta -ponoć rewelacyjny gość, który dba o gości..., no może
                    z jednego nie był zadowolony, po wyjściu z hotelu pustynia a w sklepikach
                    hotelowych drogo i daleko do miasta... oczywiśćie należy wziąść poprawki na
                    egipskie gwiazdki... był tam z Selctours.

Pozdrawiam i do zobaczenia w Pyramisie
                    ps. lecę tam ósmego lipca
                    • Gość: Miśka Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:11
                      Ja również pozdrawiam i jeśli to możliwe , kiedy już zakotwiczycie w
                      Pyramisie ,to mam prośbę o krótkiego sms-a w której części hotelu jest
                      najbardziej odpowiednio się zakwaterować .Myślę ,że drobne sugestie będą do
                      zrealizowania.( nr mojego tel prześlę mailem na wcześniej podany adres bo chyba
                      jesteś tym samym Piotrem ,który podał wcześniej swojego maila...
                      • Gość: piotr Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.wroc.zigzag.pl 11.06.04, 00:34
                        witam, tak jestem tym piotrem...
                        głowa do góry będzie ok.
                  • Gość: madzia Re: pyramisa 24 czerwiec IP: *.local.pl / 217.173.202.* 10.06.04, 19:33
                    Dzięki za pocieszenie i miłe słowa. Lecę z Wrocławia liniami egipskimi AMC. Co
                    do możliwości zamiany hotelu to usłyszałam to bezpośrednio od kobiety z
                    Selectours ( dzwoniłam do nich ) ale może nie będzie tak żle. Zawsze można
                    spędzić urlop w Międzyzdrojach chodząc po plaży w sztormiaku, zaliczając
                    knajpy, bacznie śledzić prognozę pogody i opalić się w solarium a także ćwiczyć
                    silną wolę wchodząc do morza o temperaturze 15 stopni - wierzcie, że to też
                    stres i to niemały ;-))
                    Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka