Dodaj do ulubionych

Temperatura

13.02.12, 20:19
Mam jeden dzień na podjęcie decyzji. Wylot w środę. Jaka jest temperatura powietrza teraz w Egipcie. Czytam rożne opinie. Jestem cieplolubna. Da się tam poopalac i spokojnie polecieć na lezaczku. Martwię się , bo na przyszły tydzień zapowiadają 17 stopni w dzień. Jak tam jest faktycznie teraz ciepło.

Obserwuj wątek
    • dorcia1234 Re: Temperatura 13.02.12, 20:28
      wróciłam w piątek i powiem tak. Bywało cieplej. Pierwsze 4 dni to temperatura około +22-24 , cieplej w miejscach osłoniętych od wiatru ale nie powiem że się spociłam. Potem przyszła burza piaskowa i zimno było nawet w dżinsach i w polarze. Jak wspomnę, że dwa lata temu Egipt w środku nocy przywitał nas temperaturą +28 to mnie dreszcze przechodzą. Sami Egipcjanie mówili że tak zimno już dawno nie było.
      A, i byłam w Hurghadzie
    • travelmax Re: Temperatura 13.02.12, 20:31
      tamten tydzień 3 dni ładne ciepłe można spokojnie było się poopalać (wieczorkiem chłodno) następne 2 dni chłodne ok 20st. pochmurne niebo i silny wiatr, zero opalania kolejne 2 dni poprawa pogody znowu zaczynało robić się ciepło. Więc tak jak widzisz jak się trafi dla ciepłolubnych moim zdaniem trochę za zimno (tak było w HRG od 3 do 10.02)
      • ragami Re: Temperatura 13.02.12, 20:37
        Dzięki, to faktycznie nie za ciekawie....
        • dorcia1234 Re: Temperatura 13.02.12, 20:44
          :-(
          ja już rozważam odkładanie kasy na przyszłoroczny wyjazd do Kenii czy innego cieplejszego kraju...
          • kasia_p45 Re: Temperatura 14.02.12, 18:22
            Już sie cieplej robi.. Na Nilu 32 st..
            • aurinko5 Re: Temperatura 14.02.12, 19:32
              kasia_p45 napisała:

> Już sie cieplej robi.. Na Nilu 32 st..

Im bardziej w głab kraju tym cieplej. W marsa alam jest bardzo cieplo, a w hurgadzie przez ostatnie pare dni bylo pochmurno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka