Dodaj do ulubionych

Hurgada - JUNGLE- internet????

28.02.12, 18:57
Witam,
Mam pytanie odnośnie dostępu do internetu w hotelu Jungle. Byliśmy tam w zeszłym roku, ale wogóle mnie wtedy ten temat nie interesował, więc się nie zorientowałam (da się bez tego żyć :) ale teraz musze zabrać ze sobą trochę pracy i internet będzie mi niezbędny :( Wyczytałam gdzieś, ze jest płatny. Czy ktoś się orientuje ile kosztuje?
Z góry serdeczne dzięki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • ewita321 Re: Hurgada - JUNGLE- internet???? 29.02.12, 07:03
      My korzystaliśmy z darmowego internetu przy MCdonaldzie, obok marketu Senso, kilka minut drogi od Jungle.
      • amberia Re: Hurgada - JUNGLE- internet???? 02.03.12, 09:48
        Dzięki :)
        Wiem, gdzie to jest i zupełnie mi wystarczy. Mąż już się cieszy na "konieczność" kilku wizyt w Mc :)
        Pozdrawiam serdecznie!
    • bubu54142 Re: Hurgada - JUNGLE- internet???? 02.03.12, 14:14
      Internetu w hotelu nie opłaca się wykupywać.Jest bardzo drogi i wolny jak żółw.
    • amberia Pobyt w Jungle, a poruszanie się po Alf Leilii? 03.03.12, 00:08
      Dzięki :) Kwestia internetu ogarnięta :)
      To przy okazji mam jeszcze jedno pytanie - czy mieszkając w Jungle, można bez dodatkowych opłat poruszać się po sąsiedniej Alf Leilii? Nie mam na myśli jedzenia i picia, ale chodzi mi o wieczorne pokazy w amfiteatrze (czy ten placyk z miniaturą Sfinksa, to ten amfiteatr?) I drugie pytanie- czy w Alf Leilii jest coś w rodzaju dyskoteki- ale takiej trochę bardziej dyskoteki, niż w Jungle pod recepcją (gdzie na 2 tygodnie w październiku JEDEN RAZ coś tam się działo....) ?
      Dzięki za odpowiedź

• tymonek12 Re: Pobyt w Jungle, a poruszanie się po Alf Leili 03.03.12, 08:53
        Ja będę w Alf Leili. Z tego co wyczytałam w opiniach o hotelu jest tam dyskoteka tylko nie wiadomo jak wygląda zabawa w niej. Jak byliśmy w Sharm to w hotelowej dykotece bawiło sie ok. 10 osób. Jest jeszcze Havana Club do którego goście Alf Leila mają darmowy wstęp. Myslę , że z Jungle także bo to ta sama sieć hoteli. Jak byliśmy w Alf Leila cztery lata temu to w hotelu nie było żadnej dyskoteki. Teraz widziałam nowe zdjęcia hoteu i bardzo się zmienił i to na plus. My mamy darmowe wejście do Aquaparku w Jungle. Kiedy jedziecie i skąd?
        • amberia Re: Pobyt w Jungle, a poruszanie się po Alf Leili 03.03.12, 09:38
          W Havanie też byliśmy ze dwa razy. Z Jungla wstęp bez opłat, ale trochę za daleko na nocny powrót piechotą (w większej grupie jeszcze jakoś się idzie :) Wolę piechotą, bo egipskie taksówki w nocy mnie przerażają (w dzień zresztą też ;))) Dlatego wolałabym coś na miejscu :)
          Lecimy 16.03 z Gdańska :)
          • tymonek12 Re: Pobyt w Jungle, a poruszanie się po Alf Leili 03.03.12, 13:56
            W takim razie będziecie pierwsi bo my lecimy dopiero 31 sierpnia z Wrocławia.
      • tymonek12 Re: Pobyt w Jungle, a poruszanie się po Alf Leili 03.03.12, 08:55
        Jeszcze jedno. Ponoć po otwarciu Jungle było przejście z jednego hotelu do drugiego i goście z Jungle mogli przychodzić do Alf Leila na wieczorne przedstawienia w amfiteatrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka