Gość: Kasia IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 18:41 Szukam BP, które mają w ofercie ten hotel. Znalazłam tylko TUI, lecz mają bardzo wysoką cenę jak na 3*. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rea Re: Giftun Beach Rasort IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 12.06.04, 20:02 www.turist.ru/hotels/?63 na tej stronie (po wnikliwym przestudiowaniu) znalazłam informacje że jest to hotel 4*. rozbieżność może wynikać z różnicy lokalizacji pokoi, oraz czy jest to wersja HB czy all inclusive. Niestety nasze biura nie są pod tym względem rzetelne. Na stronach rosyjskich czesto można znaleść info na temat tego samego hotelu jako np 3 i 4* w zależności od warunków i ceny. Niestety u nas w dalszym ciągu nie traktuje się poważnie ludzi i próbuje się ich naciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Giftun Beach Rasort IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 12.06.04, 20:06 www.turist.ru/hotels/hotel_descr.shtml?895 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Giftun Beach Rasort IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 12:51 Dziękuję za info, lecz nadal nie wiem które BP ma ten hotel. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś