Gość: Daniel IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 07:18 W następną środę wybieram się do Eegiptu z Alfa Star. Jakie są limity bagażu i jak to wygląda w rzeczywistości? Lecimy liniami egipskimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dinokajman Re: Jaki bagaż IP: *.gorzow.mm.pl 16.06.04, 08:03 Ja leciałem Air Polonia ale to chyba nie ma różnicy na osobę było tak 20kg walizy i 5kg podręczny. Ale to naprawdę sporo ja myślałem że my mamy nie wiadomo ile bo wydawało się ciężkie a tu raptem wyszło 13kg na osobę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jaki bagaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 08:40 Właśnie tez ciekawi mnie ten temat gdyż za miesiąc tez lecę egipskimi liniami AMC. W zeszłym roku leciałem czrterem LOTu i teoretycznie limit też był 20kg ale nikt się tym nie przejmował. Pani przy odprawie powiedziała, że to bez różnicy i nawet jak się odprawialiśmy, to cały bagaż za dwie osoby przypisała do mojego biletu. Dlatego też napewno miałem ponad 20kg ale nic nie kazano mi dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
o92 Re: Jaki bagaż 16.06.04, 15:26 przydatne: jak jedziesz z drugą osobą, to na lotnisku ważą wasze bagaże RAZEM. Możesz więc mieć 30 kg w jednej walizie, o ile w drugiej masz 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Jaki bagaż IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:46 Dzięki za info! Na pewno się przyda . Odpowiedz Link Zgłoś