Dodaj do ulubionych

www.hurghada.neostrada.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:26
Szperalaem troche w necie i natrafilem na ta stronke. Niedlugo, bo 4 lipca
wybieram sie do Hurhady i postaram sie sprawdzic te wycieczki, ceny sa
naprawde atrakcyjne. Czy ktos ostatnio korzystal z wycieczek Maria&Anna?
Pozdro
Jarek
Obserwuj wątek
    • bruno222 Re: www.hurghada.neostrada.pl 22.06.04, 14:47
      Tak, bylem w zeszlym tygodniu, do wycieczki musialem doplacic, tak ze wyszlo
      wiecej niz w innych biurach. Kolejne Panie dzialające bez zadnego zezwolenia.
      • Gość: jarek Re: www.hurghada.neostrada.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:50
        Za co musiales doplacic?
      • joan22 Re: www.hurghada.neostrada.pl 22.06.04, 17:41
        Ja bylam z Maria i nic nie doplacalam dodatkowo, tylko w Luksorze zawsze ( u
        Soni tez, bo sasiedzi z nia byli), jest Wyspa Bananowa lub Hatszepsut za 5$. A
        tak wszystko inne bylo w cenie. POza tym, my tez bylismy w zeszlym tygodniu i
        nie pamietamy, by ktos doplacal. Ciekawe...
    • Gość: Stavros Re: www.hurghada.neostrada.pl IP: *.automatyka.tarnow.pl 22.06.04, 14:50
      Zastanawia mnie, skoro siedzibę mają w Hurghadzie, jakim cudem oferują
      nurkowanie z delfinami. Jeżeli ktoś wie to prosiłbym o odpowiedź.
      Prawdopodobnie chodzi tu o rejs do sharm i tam można sobie w delfinarium
      popływać z tymi ssakami, tylko że to na pewno kosztuje więcej niż 70$. A co z
      kosztem transportu w obydwie strony ??
      • corrina_f1 Re: www.hurghada.neostrada.pl 22.06.04, 15:02
        Owszem, bo samo pływanie kosztuje teraz 89 USD, więc zaiste ciekawa sprawa....
        • joan22 Re: www.hurghada.neostrada.pl 22.06.04, 17:36
          To plywanie z delfinami nie jest w Sharm, ale w Marsa Alam, 240km od Hurghady,
          w rezerwacie Dolphin House. Nija wlasnie to nam oferowala, ale nie uzbieralismy
          grupy 10 osob. Pozdrawiam
          • Gość: nurek z Hurghady Re: www.hurghada.neostrada.pl IP: 213.212.203.* 22.06.04, 17:57
            ciekawe jaka jest gwarancja ze w dniu kiedy sie plynie na ta rafe beda delfiny
            bo bylem tam kilka razy na safari nurkowym i zdarzalo sie ze niestety nie
            widzielismy nawet jednego delfina ale moze ktos ma do nich numer telefonu?
            • derduch Re: www.hurghada.neostrada.pl 22.06.04, 18:16
              Ja mam, ale delfinom zdechła ładowarka i się nie dodzwonisz :-(
              Ale z tego co wiem łatwo sie skontaktować alfabetem Morsa, tylko musisz
              próbowac wcześnie rano gdy jest chłodniej bo morsy za ciepłem to nie przepadają.
    • nija5 Re: www.hurghada.neostrada.pl 23.06.04, 16:46
      Stronka jeszcze w budowie :P

Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka