Dodaj do ulubionych

fajny hotel Taba

23.06.12, 10:30
Hej,

chciałabym w tym roku polecieć do Taby na wakacje, zleży mi na dobrym hotelu, z dużym basenem - najlepiej nie jednym. Dobrze by było, gdyby był w niskiej zabudowie.

Przeglądam te hotele i nic mi nie pasuje, w zeszłym roku byłam w Jungle Aqua Park w Hurgadzie i było rewelacyjnie, ale wiem, ze w Tabie nie ma szans na taki hotel. Może jednak ma ktoś coś do polecenia?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alicja.zimnoch Re: fajny hotel Taba 23.06.12, 11:00
      Witam
      Polecam z czystym sumieniem hotel Sofitel , byłam w tym roku w maju i jestem zachwycona .
      Tak jak chcesz jest niska zabudowa i dużo basenów o różnej głębokości , przestronne pokoje , bardzo dużo zieleni , bardzo serdeczna obsługa .
      Pozdrawiam
      • magdafil Re: fajny hotel Taba 23.06.12, 21:45
        Hej,

bardzo dziękuję za pomoc. Poczytam o tych hotelu.

Pozdrawiam
        • dolna.polka Hotel w Tabie 24.06.12, 05:07
          Poczytaj tez o
          taba.regency.hyatt.com/hyatt/hotels-taba-regency/index.jsp?extCorporateId=
          Maja obecnie promocje. Przy miniumum trzech dniach rezerwacji czwarty dzien za darmo.
    • jacky1976 Re: fajny hotel Taba 24.06.12, 21:39
      Też z czystym sumieniem polecam Sofitel, praktycznie żadnych uwag, jeżeli będę się wybierał do Taby to to jest mój pewniak, polecam
      • lukasz_je Re: fajny hotel Taba 25.06.12, 10:13
        Witam,07.07.2012r. wybieramy się do Taby do hotelu Mariott, czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego hotelu? Jakieś rady, wskazania, ostrzeżenia?

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka