koalabis 10.07.12, 19:11 Pozdrawiam ze slonecznej Hurghady, moze ktos ma jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusznow Re: Hurghada Hilton Long Beach 10.07.12, 19:55 czy byłeś na rafach? ja mam z nich pamiątkę na nodze, ale to było zimą i potwornie wiało, ale i tak snurałem, mimo nurkowań na lepszych rafkach a propos, nurkujesz? i jak atmosfera w hurghadzie? moje fotki z Hiltona www.fmix.pl/album/54252/1/egipt-2010.html fotoforum.gazeta.pl/5,2,dariusznow,13.html najfajniesze były te duże pokoje, podobnie jak w Makadi, miło wspominam miłego pobytu i dużo wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Hurghada Hilton Long Beach 11.07.12, 08:23 Chdzimy na snorki za pomostem w prawo, morze jest bardzo spokojne, rafa bardzo przecietna. Wczoraj bylismy na Giftunie, tam rafa ladniejsza. W samej Hurgadzie gdzie bylismy na zakupach zaczyna sie zlodziejstwo. Dwie osoby z naszej grupy mialy rozpiete torebki, trzecia reke w kieszeni :( Ale ogolnie bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Hurghada Hilton Long Beach 12.07.12, 13:42 Rafki wiadomo, cud,ze jescze coś zostało, nam przy Palacio się podobały choć dużo śmieci, ale fajne zwierzątka można trafić co do kradzieży to spotalismy sie z tym już, niestety ciemna strona rewolucji... a jak temp i jak je znosicie? byłeś na wycieczce z Aishą? Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Hurghada Hilton Long Beach 12.07.12, 13:59 Byliśmy w tym hotelu 6 lat temu, bardzo miło wspominam (poza brudem na stołówkach). Napisz prosze, jak tempertaury - wybieramy się do Hurghady za dwa tygodnie i mam w sobie pewien niepokój, jak to z tym słońcem będzie-czy aby jednak nie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Hurghada Hilton Long Beach 12.07.12, 18:15 Temperatury znosne. Tydzien temu jak przyjechalismy bhlo okolo 12.00 33 stopnie, dzis bylo prswie 37 stopni. Woda w basenie rano 28, pozniej ponad 30. W morzu 30 stopni. Martwi mnie tylko to zlodziejstwo w miescie :( wycieczki kupujemy u Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Hurghada Hilton Long Beach 12.07.12, 18:19 Dzięki bardzo:). My też kupimy wycieczki u Ani. Do miasta się nie wybieramy, ale infrmacja o złodziejstwie nieprzyjemna-wcześniej sie to chyba nie zdarzało zbyt czesto, nie słyszeliśmy będąc w egipcie ani razu o tym, zeby komuś cos na mieście zgineło (w hotelu owszem). Odpowiedz Link Zgłoś
koalabis Re: Hurghada Hilton Long Beach 12.07.12, 18:40 Nam mowila rezydentka o takim procederze, ale tez nie bardzo wierzylem. Niestety to jest fakt, nad czym rowniez bardzo ubolewam, bo w Egipcie oszukany zostalem kilkanascie razy, ale nigdy nie okradziony. Ale coz czasy sie zmieniaja. Rybki nadal bardzo przyjazne, rafa rowniez :) trzeba korzystac z slonca i atrakcji. Zostal niestety juz tylko tydzien :( Odpowiedz Link Zgłoś