Dodaj do ulubionych

Kto jedzie we wrześniu do Eiptu?

05.07.04, 09:21
Witajcie

Mam do Was pytanko, kto wybiera się we wrześniu do Egiptu i z jakim biurem
podróży?

Ania
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 10:30
      Aniu , zmartwie Cie chyba, ale po wczorajszym meczu, a dokladniej bardzo
      szalonym wieczorze w Zorbie, litrach wina i tancach z Grekami decyzja zapadla
      na Krete po raz 3 :P
      Sama nie wierze, ale czuje,ze musze przynajmniej do konca tego sezonu na jakis
      czas "odkochac sie" w Egipcie, bo to mnie powoli zabija..

Chyba tylko Scorpio rozumie, co czuje..
      pozdrawiam
      Kasia
      • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 11:25
        Hej, hej

Pamiętasz, nie tak się umawiałyśmy -mieliśmy razem jechać na Kretę......:-(((((

Pozdrawima,

Ania
        • corrina_f1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 12:03
          aniaw77 napisała:

> Hej, hej
          >
          > Pamiętasz, nie tak się umawiałyśmy -mieliśmy razem jechać na Kretę......:-
          (((((
          >
          > Pozdrawima,
          >
          > Ania

A kto powiedział, że ja tam jadę ostatni raz ? :)) To dopiero trzeci
          wyjazd,planuję ich znacznie więcej, poza tym, who knows, może w końcu się tam
          przeprowadzę...;)
          Egipt kocham przeogromnie, ale nigdzie nie czułam się lepiej, niż wśród Greków
          na Krecie...Po wczorajszym wieczorze w Zorbie po raz kolejny to do mnie
          dotarło..
          • gajasirocco Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 12:44
            Kasieńko, a Ty wiesz, że na Krecie można pływać z delfinami, w niektórych
            miejscach podpływają bliziutko na wyciągnięcie ręki???
            We wrześniu leci tam wielu moich znajomych i już przygotowywuję
            najkorzystniejsze oferty, więc polecam swoje usługi!
    • Gość: Broziu Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.pkobp.pl 05.07.04, 11:30
      Ja się wybieram z EximTours....
      • Gość: lubin Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.kghm.pl 05.07.04, 12:00
        Ja wybieram sie w wrześniu,tylko mam do wyboru 3 biura których wylot jest z
        Wrocławia. Nie chce z Warszawy.
        • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 12:09
          Jakie masz do wyboru ???
          • Gość: lubin Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.kghm.pl 05.07.04, 12:55
            Eximtours,Eccoholiday i Alfastar
            • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 13:04
              Ja wybrałem zdecydowanie EXIMTOURS....
              • Gość: lubin Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.kghm.pl 05.07.04, 13:40
                Ja nie moge się zdecydować ktore wybrac.Hurghada raczej odpada bo byłe myslę o
                Sharm lub cos innego.
                • gajasirocco Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 13:50
                  A może tym razem Tunezja? Wróciłam niedawno i było rewelacyjnie! Tanio,
                  bezpiecznie i dużo ciekawych miejsc do zwiedzania! Polecam
                  • Gość: lubin Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.kghm.pl 06.07.04, 08:29
                    Zdecydowanie Morze Czerwone ponieważ lubie patrzeć to co jest pod wodą.
                • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 13:55
                  Ja też się długo zastanawiałem bo ta podróż jest poślubną więc nie chciałem
                  żeby coś nawaliło, szukalem, czytałem i brałem pod uwagę Exim i AlfaStar jednak
                  Exim po pierwsze miał ciekawsze propozycje a po drugie tydzień temu wróciła z
                  Egiptu znajoma z pracy i była właśnie z Exim-em na objazdówce (rejs po nilu) i
                  była zachwycona oczywiście Egiptem ale również calą organizacją wycieczki. I
                  dlatego zdecydowałem się im zaufać i pojechać na Nefretete tj. 3 noce w
                  Hurghadzie 3 noce na statku 1 noc w pociągu 2 noce w kairze i 6 nocy w
                  Sharmie.... razem 16 dni... bez niespodzianek.... jak chcesz wiedzieć więcej to
                  pytaj śmiało...
                  • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 14:14
                    My też jedziemy w podróż poślubną i też chcemy wybrać opcję z rejsem po Nilu.
                    Czy Exim ma 4* czy 5* statki i czy były one z klimatyzacją?
                    Ja rozważam też Egipt w przeksroju z Alfa Star, ale jeszcze nie mogę się
                    zdecydować.
                    • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 14:21
                      z relacji wiem że byl na wysokim poziomie i oczywiście mial klimę, aha a
                      znajoma byla z eximem gdyż wcześniej była jej koleżanka i też była bardzo
                      zadowolona.... myślałem rownież nad Alfastar ale znalazlem dużo negatywnych
                      komentarzy i to, że można trafić na paskudny statek i hotel
    • gajasirocco Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 05.07.04, 12:46
      zaraz nas ktoś skrytykuje, że na forum egipskim gadamy o Krecie!!!
    • Gość: Kasia Poznań Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.epsa.pl 06.07.04, 06:30
      07-09 lecę do Sharm z biurem Alfastar
      • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 06.07.04, 07:44
        do jakiego hotelu ???
        • Gość: Ewik Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:15
          jadę we wrześniu z Triady, prawdopodobnie do hotelu Roma
          • Gość: alex Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.era.pl 06.07.04, 13:11
            My tez wybieramy sie we wrzesniu. Lecimy do Hurghady do Sea Star Beau Rivage.
            Najprawdopodobniej z Tradia.
            • Gość: Aśka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.08.04, 22:01
              podaj datę
        • Gość: Kasia_Poznań Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.epsa.pl 08.07.04, 07:49
          Amar Sina 07-09-2004 z Poznania
      • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 06.07.04, 14:35
        A na jaki program jedziecie i na ile czasu?
        • Gość: alex Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.era.pl 06.07.04, 14:55
          Jedziemy w pierwszej polowie września na 2 tyg. Wypoczynek. Pozwiedzamy z
          lokalnym biurem (hanym albo sonią).
    • Gość: fan egiptu Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.gda.computerland.pl 06.07.04, 15:37
      ja jade w podróz poslubna z zona a slub mamy 11.09 bedzie super
      • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.07.04, 09:14
        Ja też się wybieram w podróż poslubną .... kiedy jedziecie ?
        • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.07.04, 13:20
          My planujemy wyjazd zaraz poślubie czyli między 7 a 9 września.

A Wy kiedy planujecie podróż?
          • broziu11 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.07.04, 13:27
            PO 20 WRZEŚNIA BO IDZIEMIY JESZCZE NA ŚLUB DO ZNAJOMYCH....
            • Gość: lvia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 212.191.130.* 05.08.04, 12:18
              Witam!
              My także mamy ślub 11 września, a do Egiptu udajemy sie 18 września do Hurghady
              (Sea Star). Pewnie, że bedzie super!
              Pozdrawiam.
              • Gość: aga Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:57
                Ivia, to mamy ślub w tym samym terminie - 11 wrzesnia, a do Hurghady jedziemy
                21 wrzesnia, wylot z Katowic, hotel Andreas...pozdrawiam.
      • Gość: dragon Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:51
        Ja jade do Egiptu 26.09 w podróż poślubną a ślub mamy 25.09. Ale jazda
    • Gość: Wiki Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:08
      Witaj!
      ja we wrezsniu jade Egiptu z alfa Star...i mimo ze wiele osob mowi negatywnie
      ja ufam im poniewaz specjalizuja sie oni w"niestandardowych"propozycjach...np
      mi zorganizowany wyjazd laczony..hurgada=kair...na kilka ladnych dni..
      a opinie slyszy sie rozne...jak o kazdym z biur....
      pozdawiam..i byc moze do zobaczenia w tym raju!!!:)
      ps:ja w dodatku lece sama.
      • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 09.07.04, 10:57
        Witam

My chyba też zdecydujemy się na Alfa Star -Egipt w przekroju.
        Wylot 8 lub 9 września.
        A Ty kiedy wylatujesz i w jaki hotelu będziesz?

Pozdrawiam

Ania
        • Gość: wiki Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:45
          czesc aniu!
          ja wylatuje 4.09 ale bede tam tylko do 10.09 w Royal Palace.
          Potem pedze do Kairu:)))))))))))))
          pozdrawiam!
        • Gość: Leszku555 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:17
          czesc Aniu,
          My sie wybieramy z zona w podroz poslubna. Wylot 7.9 z Katowic do Hurghady.
          Hotel Palma de Mirette z EximTours.

pzdr,
    • Gość: Ania Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 62.233.169.* 09.07.04, 13:39
      Ja wybieram sie z chlopakiem do Egiptu na poczatku wrzesnia. Niestety nie wiem
      jeszcze nic konkretnego. Wyjazd bedziemy planowac za ok. miesiac. Jak narazie
      mamy na oku hotel el diwan w Sharm el Sheikh. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
      Pozdrawiam.
    • foldka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 09.07.04, 18:48
      My sie wybieramy z Alfa Star - wylot 3 wrzesnia z Warszawy.
      Wybralam Alfa Star bo jest jedynym polskim biurem oferujacym miejsca w hotelu
      Aida Verdi Steigenberger - wiele dobrego na forum Egipt - Hotele (opinie
      turystów)mozna przeczytac o tym hotelu.

Pozdrawiam
      • Gość: Graża Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.crowley.pl 09.07.04, 21:06
        Wrzesień, październik to moim zdaniem najlepsze miesiące na Egipt.
        Bawcie się dobrze.
        • Gość: goja Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 195.136.191.* 05.08.04, 20:16
          ja wybieram się razem z mężej na najtańszy pobyt 14 dniowy od 18 lub 19.09 do
          03.10. Oferta z Ecco Holiday jest interesująca i do Empire. Poluję na nich, już
          kupiłam sobie płetwy do nurkowania i maskę. TYLKO LICZE KASĘ I JEST OFERTA ZA
          1499 ZŁ, A DO NIEDAWNA BYŁO TO 1399 ZŁ Ale mam nadzieję, ze jak poczekam
          jeszcze troszkę to obniża chociaż odrobinę. Tylko ze sniadaniami, bo chce
          pokosztować prawdziwej lokalnej kuchni..
          • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 06.08.04, 14:31
            Gdzie kupiłas maske i czy jet to duży wydatek.
            My wylatujemy 16.09 i przymierzam się do takich zakupów.

Ania
      • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 12.07.04, 15:02
        Ja nic nie słyszałam o tym hotelu -muszę sobie poczytać.
        Czy on znajduje się w Hurghadzie?

Pozdrawiam
        • foldka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 12.07.04, 19:35
          Tak Aida Verdi Steigenberger **** znajduje sie w w Hurghadzie.
          www.aidaverdi.com/index.html
          tc.szczecin.pl/oferta/as_aidasteigenberger.htm
          • Gość: aga1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 21:35
            4 września z Triady - hotel Sultan Beach
    • miriam_73 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 12.07.04, 18:03
      Ja od dzisiaj też zaczynam odliczac czas :))) Lecę do Sharm, El Diwan na 2
      tygodnie 17 września z Alfą.
      • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 13.07.04, 15:58
        Oj to chyba się nie spotkamy, bo my też będziemy w tym czasie, ale w Hurghadzie.

Pozdrawiam
      • Gość: Ewik do miriam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:25
        znalazlaś współtowarzyszkę do pokoju??
        • miriam_73 Re: do miriam 13.07.04, 16:38
          Na razie jestem w kontakcie z 1 osobą, która definitywnie sie jeszcze nie
          zdecydowała....
    • Gość: Aga Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 213.195.159.* 13.07.04, 08:42
      jadę 22 września z Eximem na objazdówkę po Egipcie!!!
    • Gość: quik Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:34
      witam
      ja sie wybieram z Eximem do Sharmu 15 wrzesnia do hotelu tropicana grand azur/
      wylot z wawy
      mam nadzeje ze nie bedzie bardzo goroca ;)

udanych i bezpiecznych wakacji zycze wszystkim !!!
      • Gość: * Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 13:27
        a ja lecę 04.09 do sea gull-a z triada-i chyba nikt więcej??????:)))))
        • Gość: alex Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.eranet.pl 05.08.04, 14:20
          my tez lecimy 4 września do sea gull'a:-)
          • Gość: * Re: Kto jedzie we wrześniu sea gull IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 07:39
            a skąd lecicie? bo my z wawy-ale jeszcze nie wiemy o kt. godzinie-lecimy z
            triadą, a WY?
        • Gość: ;-) Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 20:03
          OOOO to się spotkamy. 04/09 hotel Sea gull
    • Gość: aga Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:35
      21 WRZEŚNIA, HOTEL ANDREAS, TRAVELPLANET.
      • Gość: rszalc Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 18:17
        16 09 04 Halome Itaka wylot z Wrocławia, czy ktoś jeszcze leci z mami.
    • Gość: Marek Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.okocim.com.pl 06.08.04, 07:40
      Lecę 7 09 do El Divan z Poznania z biurem Alfa Star
      Wylot jest po godz. 19 o ile się nie zmieni, czy ktoś wie czy o tej porze na
      lotnisku w Poznaniu można zrobić zakupy w sklepie wolnocłowym?
      • Gość: alex Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.eranet.pl 06.08.04, 08:38
        lecimy z Triada z wa-wy. Jeśli chodzi o godzinę odlotu to nie jest jeszcze
        znana. Bedą informować telefonicznie (max. tydzień przed 04.09).
        • Gość: * Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 09:45
          to najprawdopodobniej bedziemy lecieć razem:))))))))))
          mój e-mail skay5@gazeta.pl
      • Gość: Kasia_Poznań Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.epsa.pl 06.08.04, 17:19
        też wylatuję z AS 07-09 mialm mieszkać w Amar Sina... ale coś się zamieszalo i
        najprawdopodobniej będę mieszkać w El Diwan
        walśnie dzwoniam na lotnisko sklep otwierają tak jak zaczyna się odprawa na
        wyloty międzynarodowe, tak więc bedzie otwarty.
        Pozdrowionka
        • Gość: monia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 00:25
          ja też jadę :)))
          po tak długim oczekiwaniu na powrót do tego RAJU:)
          10 września
          czy ktoś jeszcze?
          • Gość: Anka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 12:40
            Ja podobnie jak Ty - 10 września na 2 tygodnie z W-wy do Hurghady (po 4-letniej
            przerwie). Z jakim biurem i do jakiego hotelu lecisz??
            A.
            • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 10.08.04, 14:43
              My przylatujemy 16 września na 2 tyg.
              Z jakim biurem lecisz i w jakim będziesz hotelu?
              • rszalc Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 10.08.04, 15:22
                Ja też lece 16 09 z Wrocławia do Sharm a ty?.
                • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 16.08.04, 09:16
                  My lecimy 16.09 do Hurghady z Warszawy
                  • eryk2k1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 27.08.04, 22:43
                    ja tez jade do hurghady 18 wrz, na 7+7 nie wiem tylko czy wpierw zwiedzanie czy
                    lezenie. ale generalnie to bedziemy w tym samym czasie :)
                    • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 30.08.04, 10:10
                      Super,
                      Może się spotkamy.
                      Z jakiego biura jedziesz?
                    • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 31.08.04, 16:05
                      To fajnie, może się spotkamy?

Pozdrawiam,

ANia

PS. Już nie mogę się doczekać tego wyjazdu, zwłaszcza dzisiaj jak patrzę za
                      okno.....
                      • eryk2k1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 02.09.04, 00:48
                        jade z triada.jak juz pisalem nie wiem tylko czy bede tam najpierw zwiedzac czy
                        najpierw lezec. jedziesz tam z wieksza iloscia osob? Bo ja jade z dziewczyna i
                        kumplami :).
            • Gość: monia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:52
              my lecimy 10 września, ale do Sharm

już nie mogę się doczekać...

• Gość: Janusz Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.lfp.lublin.pl 01.09.04, 11:51
            Ja lecę 10 września do Sea Star z Warszawy
    • Gość: ka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.renicom.pl 10.08.04, 15:03
      Czy ktoś leci do Hurghady z Warszawy 15.09 ?
      • p.sobol 15.09 31.08.04, 00:08
        ja jade z dziewczyna 15 z wawy do Hurghady
        zbiorka o 10 wylot o 12. hotel Royal Palace****???

pozdr
        sobol

• aniaw77 Re: 15.09 31.08.04, 16:06
          Z jakiego biura jedziesz?
          My z Alfa Star.

Pozdrawiam,
          Ania
          • p.sobol Re: 15.09 01.09.04, 22:19
            z SUN&FUN przez fostera
            • Gość: darek Re: 15.09 IP: 62.233.169.* 10.09.04, 11:31
              wiatj !
              tez chce leciec z tym biurem masz jakies dokladniejsze wiadomosci jak te biuro
              sie spisuje?
              • p.sobol Re: 15.09 10.09.04, 19:09
                jade z tym biurem nie pierwszy raz z tym ze pierwszy raz do egiptu, zawsze nie
                bylo problemow...

pozdr
                sobol
        • Gość: aga Re: 15.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:01
        • agalas1 Re: 15.09 01.09.04, 11:03
          Lecę 15.09 do Royal Palace z mężem - kto jeszcze mój gg 2886417
    • tutia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 10.08.04, 15:13
      My lecimy 18 września z Warszawy do Hurghady. Czy ktoś z Triady leci tego dnia?
      • Gość: Sylwia_K Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.its.it 10.09.04, 12:22
        Też lecimy 18 września z Warszawy, ale z Oasis. Miejsce docelowe Regina Style
        (ale tak do końca nigdy nie wiadomo :-)
        Tuttia jak chcesz pisz na: Sylwia_Kazek@op.pl
    • Gość: gunia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 10:09
      my jedziemy 1 września na 2 tygodnie z Eximem do Hurghady-podróż poślubna!
      • Gość: Robroy Do Guni IP: *.officedepot.com.pl 16.08.04, 09:24
        My jedziemy też do Hurghady w podróz poślubną tyle że 03.09. do hotelu Sun Rise
        Palacio a Wy??
        Pozdrawiam
        Grzesiek
        • Gość: gunia Re: Do Robroya IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.04, 10:03
          My lecimy 1 września też w podróż poslubną! Do tego samego hotelu.
          Na jak długo się wybieracie? My na 2 tygodnie.
          Jestesmy z Warszawy, a Wy?
    • egipt-hotele Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 15.08.04, 11:22
      wyjeżdzamy 19.09 do 03.10 na 14 dni z Ecco Holiday do Empire w Hurgadzie. Kto
      znami też jedzie w tym samym czasie? Może się skontaktujemy , ponieważ na
      miejscu w pakiecie ( kilka osób) mozna wykupić taniej wycieczki..
      • aga.k.24 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 16.08.04, 10:20
        My bedziemy tam od 21 wrzesnia(2 tygodnie) i jeszcze inne dwie osoby, z którymi
        umawiamy się na fakultety. Wykupujemy wycieczki w Orbit Tours
        www.orbittours.sig.pl/ bo maja korzystne ceny.Jak chcecie to możecie
        sie przyłączyć...
        • Gość: Kasia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 81.210.102.* 17.08.04, 09:03
          A nasz slub 18 wrzesnia a wylot do Egiptu z Traida na 7 + 7 - 25 wrzesnia:)))
          juz sie nie moge doczekac....!!!!!
          Czy ktos tez w tym terminie bedzie?
          Pozdr
    • Gość: Egipt Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 81.210.102.* 18.08.04, 08:58
      Ile stopni we wrzesniu???
    • Gość: Iwonka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.lutomia.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 11:39
      Ja jade z moim mężusiem 09.09 na druga podroz poslubna z biurem Alfa Star na
      Egipt w przekroju - wylot z wrocławia. Moze ktos w tym terminie jedzie?????
      • Gość: artu Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:27
        my też lecimy 09.09 tylko, że z W-wy. I też to jest nasza podróż poślubna
        • Gość: Iwonka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.lutomia.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 08:37
          Ale tez jedziecie na egipt w przekroju?jezeli tak to pewnie spotkamy sie na
          statku:)
        • Gość: anka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 81.219.8.* 08.09.04, 13:44
          Czy na Nil
    • christo761 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 25.08.04, 14:02
      A ja wybieram się 4 IX do Magawish/Hurghada. Wylot z Wawy. Znajdzie się jeszcze
      ktoś, kto jedzie w tym terminie?
      Pozdrawiam.
      • Gość: Elo Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:18
        8 września z Warszawy do Sharmu, hotel Dreams Beach - ktoś jedzie?
        nora.i.mruczek@interia.pl
    • Gość: Stiwi Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:00
      Widzę, że większość z AlfaStar... A potem płacz na forum :-)

Też planuje we wrześniu Egipt. Nie wiem jeszcze jakie biuro. Na razie po głowie
      chodzi mi Iberotel Club Fanara z Selectoursem lub Sheraton Miramar z Sun&Fun.
      • Gość: k Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.netp0wer.net 28.08.04, 16:41
        A my 25.09 Trada 7 + 7 z Katowice- kto jeszcze???
      • Gość: Rafał Cedro Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 195.136.247.* 28.08.04, 18:59
        Czy jedziesz sam?
        • Gość: Stiwi Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.acn.waw.pl 28.08.04, 21:39
          Nie, planuje z dziewczyną i znajomymi.
      • Gość: aguś Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.238.84.215.adsl.inetia.pl 29.08.04, 07:12
        9 09 do grand azur na szarm
    • Gość: Gosia i PIotr Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:08
      my jedziemy do Egiptu 03.09 lub 10.09 do EMPIRE z Biura SUN&FUN spoko biurko.W
      razie pytań piszcie gipbar@o2.pl
      • Gość: Max Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.alfa.ltd.pl / 213.227.75.* 01.09.04, 11:33
        Ja jadę z żonką 02.09.2004 może się tam spotkamy:)jadę z Orbisu wylot z Katowic
        • Gość: monia Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 19:47
          a do jakiego hoteliku się wybieracie ?? :)
        • maciej302 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 14.09.04, 14:38
          JA JADE JUZ JUTRO TJ 15.09. Z EXIMEM Z WROCLAWIA NA NEFRETTE C.POZDROWIENIA DLA
          WSZYSTKICH MACIEJ +3
        • Gość: Malaga Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.aster.pl 16.09.04, 23:56
          Ja juz nie wiem - tyle roznych opinie
          chce z mezem pojechac na 2 tygodnie wypoczynek + rejs
          jakie biuro polecacie?
          rozwazamy: Exim, Triada, Oasis Tours lub Sun&Fun

z gory dzieki za wskazowki !
      • radek.ziemak Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 10.09.04, 14:34
        ja 20.09. do Sharm Holiday
    • yarp_z Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 29.08.04, 13:30
      1.09 z WAW do Sharm/Beach Albatros. Z EximTours. Jakieś opinie (w wątku o
      hotelach piszą że nie zasługuje na cztery gwiazdki - nie byliśmy nigdy w
      Egipcie, więc nie wiemy czego się spodziewać :)
      pozdr.
      YZ
      • pandorka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 30.08.04, 12:08
        1 wrzesnia do Hurghady, do Magawish, z Sun&Fun. Przeczytalam tu trochę
        negatywnych opinii o tym biurze i już się boję ;/
        • Gość: Stiwi Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:12
          Tak? A gdzie widzisz tych trochę negatywnych opinii o SunFun? Bo ja dopiero
          pierwszą negatywną z zamianą hoteli przeczytałem z Sultan Beach na Megawish.
          Reszte opinii jakie znalazłem to raczej pozytywne, a też ich rozważam na
          wrzesień.
      • tommy66 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.09.04, 18:51
        Widzę, że i ty dałeś się nabić w butelkę z tym hotelem, ja tam byłem w
        sierpniu, i jestem zdegustowany tym co mi zaoferowano z takie pieniądze, od
        kilkunastu lat wyjeżdżam na zagraniczne wakacje, ale pierwszy raz hotel nie
        spełniał moich oczekiwań.
        • Gość: GLON Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:56
          Jestem ciekawy konkretów tzn co takiego nie podobało Ci się w Empire?
          • marzenik22 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.09.04, 21:27
            J
            • marzenik22 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 07.09.04, 21:29
              Ja lece do Sultan Beach 18.09 Z Wawy
              Pozdrawiam
    • Gość: lulu Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 12:38
      16.09. z Wrocławia do Hurghady z Alfastar, hotel Sindbad Al Mashrabya ;-)
      • Gość: pol Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.winkhaus.com.pl 30.08.04, 13:07
        a my 16.09. z Wrocławia do Hurghady z Alfastar do AIDA VERDI
        • rszalc Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 30.08.04, 13:46
          A my 16 09 do Sharm z Wrocławia, chyba tym samym samolotem?
          • Gość: koral1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:13
            Jedziemy 15.09 do Sharm z Exim tours wycieczka Nefretete z Warszawy.
            • Gość: Oktawik Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 213.17.194.* 30.08.04, 20:37
              27.09 Sharm z Alfastar.
              pozdr.
              Oktawik
              • radek.ziemak Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 10.09.04, 14:36
                Gość portalu: Oktawik napisał(a):

> 27.09 Sharm z Alfastar.
                > pozdr.
                > Oktawik
                Do jakiego hotelu?
                pzdr
                Radek
                • Gość: Oktawik Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 213.17.194.* 13.09.04, 12:55
                  Palmyra Resort. Czyzbys tez tam jechal?

Pozdrawiam,
                  Oktawik
                  • radek.ziemak Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 13.09.04, 13:00
                    Ja do Sharm Holiday
                    • Gość: Oktawik Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: 213.17.194.* 13.09.04, 15:33
                      W samolocie byc moze sie spotkamy i na wycieczkach jakis.

Pozdrawiam,
                      Oktawik
          • pooki1 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 01.09.04, 12:35
            Hej!!
            Ja jade 18.09.04 Do Hurghady, Hotel Roma na 2 tygodnie:))).
            Można się ze mną skontaktować: aniasobczak@poczta.fm
            Pozdrawiam
            Anka
        • aniaw77 Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? 31.08.04, 16:07
          Czy jedziecie na Egipt w przekroju?
          My się wybieramy na ten program, wylatujemy z Warszawy 16.09
          • Gość: pol Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.winkhaus.com.pl 31.08.04, 16:43
            my mamy imprezę pobytową + ewentualnie wycieczki fakultatywne
            • Gość: Gośka Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.crowley.pl 31.08.04, 18:59
              Mam dobrą radę dla tych co nie chcą zwijać się z bólu przy zemście faraona ( w
              tamtym roku to przeszłam) przyjeźdzając na miejsce należy spożywać napoje
              rozluźniające, albo zaopatrzyć się w miejscowej aptece w lek o nazwie antinal
              bardzo polecam, po mimo że na ostatnim wyjeździe przeszłam swoje, w tym roku
              też lecimy do sharmu 7,09 na pewno będzie super .
              Pozdrawiam
              Gośka
      • Gość: tina Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 14:16
        to chyba nie bardzo popularny hotel.mam wrazenie,ze bedziemy tam sami
      • Gość: BA Re: Kto jedzie we wrześniu do Eiptu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 07:15
        12.09 z Warszawy a Ecco do Empire na 2 tygodnie. Mam nadzieję że będzie
        wspaniale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka