Dodaj do ulubionych

do platynki.

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 09:14
Dlaczego z TUI .po pierwsze bo nigdzie z nimi nie byłam i chcę się przekonać
o ich rzetelności,po drugie aby nie mieć takiej niespodzianki jak ludzie
ktorzy pojechali z Alfy i trafili na jakąs okropną "Lajbę: a ponadto własnie
wróciłam a Sharm z hotelu reklamowanego przez wszystkie biura podróży (nie
tylko alfE) jako 5 gwiazdek a tak naprawde to lichutka 4.Nie wynika to ze
snobizmu,ale taki już mój organizm częste kłopoty zołądkowe i wielka łatwość
łapania infekcji skórnych z tychże 5 gwiazdek rownież wróciłam z dziwną
wysypką.A poza tym mimo że byłam kilka razy Kair,Luxor widziałam dwukrotnie
marzę o zobavczeniu innych miejsc w Egipcie i nie chcę aby jakieś przyziemne
problemy typu kłopoty żołądkowe,brudny statek itp popsuły mi tą przyjemność
Obserwuj wątek
    • Gość: cleo Re: do platynki. IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 09.07.04, 20:00
      problemy żołądkowe w Egipcie nie zalezą od liczby gwiazdek moja droga. Wirus
      nie pyta ile gwiazdek wykupiłaś.
    • platynka.iw Re: do platynki. 10.07.04, 09:23
      Ej Puma...dzieki za odpowiedz.
      A w Egipcie juz tak jest. Ze ichniejsze 4**** to nasze (europejskie) 3***.I
      Cleo ma racje. Niewiadomo gdzie, kiedy i kogo dopadnie zemsta. To jest kwestia
      ichniejszej flory bakteryjnej a nie ilosci gwiazdek...niestety.
      Ja bylam na rejsie z EXIM-em i mimo obaw i niezbyt udanego poczatku (zmienili
      nam miejsce wylotu) bylo super. Statek-luksusowy, czysty.
      Putalam o TUI, bo...nie oszukujmy sie-jest to jedno z drozszych BP. A moze maja
      jakas ciekawa oferte objazdowa? Docieraja do miejsc gdzie inne BP nie
      docieraja?? (Jak np. podobno Selectorus ma w ofercie Dandere, a inne nie maja)
      Bardzo mi przykro, ze wrocilas z wysypka z Egiptu...:-(
      Pozdrawiam cieplutko :-)
      Iw....
      • Gość: cleo Re: do platynki. IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 10.07.04, 14:52
        Ja innteresowałam się ich Rejsami. Niestety ceny były podane w Euro. Po
        przeliczeniu za 2 tygodnie wychodziło mi około 4 tys. za osobe. Oferta o ile
        pamiętam podobna do oferty eximu. Ja zdecydowałam się na triade 7+7 autokarem.
        Poszukaj Moich wspomnień, które były w cześciach. To co ich różni od innych
        ofert to Abydos, Tell a marna, Beni hasssan. Doatkowo sami uzupełnialiśmy sobie
        program za grosze, bo było na to wystarczająco dużo czasu.
      • puma1 Re: do platynki. 12.07.04, 12:32
        Niby masz rację ale nie zgadzam się z Tobą tak do końca.W ubiegłym roku W
        Sharatonie w Soma Bay nikt z nas ani naszych znajomych nie miał zemsty.A
        przecież nie importują wody,poprostu dbają o czystość,owoce są płukane w
        specjalnych płynach,szklanki w pokojach wyparzane itd.Więc nie do końca jest
        tak że każdy w Egipcie musi mieć zemste.Ale masz rację jeśli Exim utrzyma
        dotyczczasowy standard usług to być może zdecyduję się na niego,rezygnuję
        natomiast napewno z Alfy.A wysypka zaczyna znikać ;-)
        • Gość: Bernadeta Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:19
          Witam Puma, dopiero teraz jestem, tak bardzo chce z wami pogadać, potwierdzić
          Twoją opinię na temat Sharm, ale komputer mi szwankuje i zawiesza mi się.
          • Gość: Bernadeta Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:33
            Pumo czy ty masz czasem zielony strój kąpielowy, być może że się widziałyśmy
            • Gość: Bernadeta Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:09
              wysłałam Ci wiadomość ale znów nie doszła, masz rację co do Radisona, byłam tam
              3 razy nurkować, na zdjęciah w katalogach lepiej się prezentuje, ale Hostmark
              to szkoda mowić, wogóle Sharm- co Ci ludzie powariowali że podoba im się na
              Synaju w Hurgadzie jest o niebo lepiej!!!!
              • Gość: puma Re: do platynki. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 16:23
                Witaj w końcu ktos uważa tak jak ja.Stroje miałam trzy ale zielony nie był
                żaden.Ja mam teraz mało czasu ale ciagle zagladam na forum chociażby na kilka
                minut.Przeczytaj moja opinie w hotelach o Radissonie ,ale moi znajomi byli z
                Hostmarka dość zadowoleni chociaż 5 gwiazdek to on nie ma napewno.Dziś
                instaluję neostrade w domu to podam ci mój nowy adres e-mailowy żebysmy mogły
                wymienić uwagi i nie zapychac tego forum,a jaka jest twoja opinia o Alfa
                Star ,moi znajomi z radissona złożyli skargę w Alfie ,a podczas rozmowy
                telefonicznej Pan Prezes tłumaczył się że o tym że w Radissonie nie ma rzeczek
                i wodospadów dowiedział się ponoć dwa tygodnie temu z tego forum haha,rzeczki
                faktycznie nie płyną od roku.Grunt to dobra informacja ciekawe czy Pan PRezes
                jest zorientowany jak ich egipski touroperator świadczy usługi podczas
                wycieczek.Nigdzie was nie zostawili,albo o was nie zapomnieli.?Jeśli Pan Prezes
                chce się ztego forum dowiedzieć czegoś o wycieczkach fakultatywnych służę
                pomocą.Zaznaczam ja byłam w Egipcie nie po raz pierwszy ,mam bardzo zaradnego
                męża który wszędzie da sobie radę,ale co z tymi którzy wybierają się tam po raz
                pierwszy.
                • Gość: Bernadeta Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:24
                  Ja mam właśnie od wczoraj neostradę i właśnie coś mi szwankuje, dlatego jestem
                  tak mało na forum, jak to naprawię to sobie pogadamy,czytałam o Radisonie -
                  zgadzam się zTobą w 100_% lepiej się prezentuje w katalogu, niż w
                  rzeczywistości. Do której jesteś na forum dzisiaj?
                  • Gość: puma Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:34
                    Właśnie teraz.Ale już stoi nade mną mój syn ,czyli kolejka do internetu.Może po
                    10 uda mi się jeszcze wejść.
                    • Gość: Bernadeta Re: do platynki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:42
                      Ok. to sobie pogadamy,jeśli mi się komputer nie zawiesi.
                      Pzdr. Na razie pa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka