Dodaj do ulubionych

Super last czy ktoś skorzystał?

21.12.12, 09:03
fmix.pl/zdjecie/3578195/egipt-590
Akurat w moje imieniny Alfa zrobila mi prezent, ale widocznie zapomnieli mnie powiadoimić :(

Marzy mi się wyjazd za taka kaskę, tak dla satysfakcji że można
Obserwuj wątek
    • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 21.12.12, 15:37
      No ale hotele tragiczne i strach tam cokolwiek zjeść .
      Ale za taką cenę sam bym sie skusił .....
      • miriam_73 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 22.12.12, 11:26
        E, tam, bez przesady. Kiedyś złapałam Palmyrę za bodaj 1200, spędziłam miły tydzień na leżaku ucząc się do egzaminu, nie było rewelacji, ale źle też nie.
        • marilla43 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 23.12.12, 19:26
          Oj colin , w Palmyra raczej nie byłeś , a bardzo krytycznie oceniasz :-( Ja byłam 2 razy i tak jak pisze miriam rewelacji nie ma , ale za niewielką kaskę jest Ok .
          • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 24.12.12, 14:18
            No tak ale widziałem w ,,raporcie bociana'' i tak mi się już ten hotelik kojaży
            • janan2 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 24.12.12, 14:42
              To "kojaży" żle się kojarzy.Ale niech tam.Pewno literówka.Za to marilla się lekko zeżliła.Nawet nie wypada w takim czasie.A że zna się na rzeczy,to pewne.Nawet jej fotki podglądnąłem z Jerozolimy czy tam Hellady.Więc i miejsca w Egipcie nie są jej obce.Wie co pisze.
              • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 24.12.12, 21:57
                pewnie tak
                • marilla43 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 27.12.12, 21:05
                  W "raporcie bociana" to było o hotelu Pyramisa Resort , a nie Palmyra Resort . Poczytaj , to dwa różne hotele :D
                  • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 15:06
                    Faktycznie powaliło mi się sorki
                    • marilla43 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 17:58
                      Nazwy prawie identyczne , więc nic dziwnego że Ci się powaliło ;-)
                      • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 18:14
                        No tak ale chyba jeden jest w Hurghadzie ,a drugi w Sharmie
                        • marilla43 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 18:27
                          Oba hotele są w Sharm , w Hurghadzie jest Pyramisa Blue Lagoon .
                          • colin1974 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 18:30
                            no tak
                            • seatac do Colin1974 09.01.13, 10:22
                              Wrzuc mi prosze na gazetowego maila jakis namiar na siebie. Chcialbym zadac kilka pytan dotyczacych jednego zTwoich wczesniejszych wyjazdow. Z gory dzieki.
                              T.
                          • marilla43 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 30.12.12, 18:36
                            No faktycznie, w Hurghadzie Pyramisa Beach Resort też jest :-)
    • mlarka Re: Super last czy ktoś skorzystał? 28.12.12, 21:41
      Korzystam i z lastów i z super lastów i można powiedzieć, że zawsze jestem super zadowolona. No bo jak tu się nie cieszyć jak lecisz z dobrym biurem na fajne zagraniczne wakacje i nie musisz za to słono płacić. Moim zdaniem trzeba korzystać z okazji, bo często ktoś może nam ją sprzątnąć sprzed nosa. Ja właśnie na początku stycznia wybieram się na Teneryfę.
      • s-gos Re: Super last czy ktoś skorzystał? 29.12.12, 20:50
        Ja ze względu na pracę jestem zmuszona korzystać z ofert last, ale nie narzekam, bo zwykle płacę dużo taniej niż moi znajomi kupujący już pół roku wcześniej, mam swoje sprawdzone biuro podróży i zawsze u niego szukam ofert, zawsze się jakaś atrakcyjna znajdzie, teraz 3 stycznia lecę na Fuerte, na upragniony urlop.
    • lula5-0 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 29.12.12, 21:57
      No to Ci powiem, że to naprawdę SUPER last. Korzystaliśmy w Alfie z last minute (nie aż takiego) ale niewątpliwie się opłaca. Teraz niestety muszę dużo wcześnie planować urlop, więc zaczęliśmy korzystać z ofert first minute. Dają 30 % zniżki i opłata za dziecko wyn. tylko 599 zł. To oczywiście nie przebije oferty ze zdjęcia :)
      • rks1926 Re: Super last czy ktoś skorzystał? 31.12.12, 19:06
        Byłem 11 stycznia w hotelu SOUVENIR** w Hurghadzie na HB tygodniowe za 799 zł/os. Dało radę przeżyć. Biuro Skarpa Travel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka