aicha_fr 13.07.04, 08:58 Mój ulubiony "point de depart"... www.thebanmappingproject.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolek Re: Theban Mapping Project 13.07.04, 13:28 a ja juz ta stronke polecalam wczesniej :O) ze sie pochwale :O) niecale 2 miesiace temu znalazlam info. o niej w "wiedzy i zyciu". i od tego czasu tam sobie zagladam :O) bo choc bardziej pasjonuje mnie historia wspolczesna, to jednak ta stronka bardzo mnie wciagnela :O) coolasta :O))) _______________________________________ community.webshots.com/user/jolamalcher jolamalcher.fotopages.com Odpowiedz Link Zgłoś
aicha_fr Re: Theban Mapping Project 13.07.04, 16:38 Rzeczywiście, sorry. Ta strona jest jedną z długiej listy moich Ulubionych, bo Teby są zdecydowanie moją pasją. Może spróbuję się zrehabilitować .. ;) www.photosdegypte.net - niezbyt to naukowe, ale zdjęcia ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolek Re: Theban Mapping Project 13.07.04, 16:54 ale co Ty! ja tylko tak, przez moje wscibstwo, musialam napomknac :O) bo ja ciezki przypadek jestem :O) ale teby to rzeczywiscie cool miejsce. a stronka jest magiczna :O) i nie zawsze trzeba "naukowo". czasem dobre zdjecie znaczy wiecej niz tysiace stron tekstu :O) pozdrawiam Cie cieplo :O) i fajne te Twoje "rehabilitacje" ;O) _______________________________________ community.webshots.com/user/jolamalcher jolamalcher.fotopages.com Odpowiedz Link Zgłoś