nitika 14.07.04, 11:11 Na początku sierpnia jade do Sharm ... i z tego co czytam na furom najlepiej kupować wycieczki fakultatywne u miejscowych sprzedawców.Czy ktoś mógłby mi podac jakieś wskazówki??Z góry dziękuje i pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 14.07.04, 23:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426&v=2&s=0 A jak więsej chcesz sie dowiedzieć to pisz na: scorpio1956@interia.pl Służę pomoca Pozdowienia Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 15.07.04, 10:06 Wielkie dzieki Zbyszku,jak mi cos przyjdzie do głowy to napiszę.Właściwie to może coś wiesz o hotelu Helan Mariana (czy cos w tym stylu)?? Pozdrawiam. Nina:)) scorpio1956 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426&v=2&s=0 > A jak więsej chcesz sie dowiedzieć to pisz na: > scorpio1956@interia.pl > Służę pomoca > Pozdowienia Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 00:28 Hotel Helnan Marina znam z widzenia,bo mieszkałem dokładnie nad nim w Holomym.Położony jest między Centrum Naama Bay a portem,a właściwie przystanią jachtów.Baseny i plaża są po drugiej stronie ulicy.Z hotelu do części basenowo- plażowej przechodzi się kładką nad ulica.Ulica nie jest ruchliwa,bo to już koniec Naama.Hotel jest kilkupiętrowy.Pokoje wychodzą na plaże.Wewnątrz nie byłem.Codziennie koło niego przechodziłem idąc do Naama.Zajrzyj na: www.eltatravel.ru/egypt/ssh/index.htm www.sinaidivers.com/sd/deutsch/infos/hotels/index_hotels.htm Pozdrowienia Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 07:48 Zbyszek!! jesteś niemożliwy....kopalna wiadomości o Sharm....a pewnie i o całym kraju. Jestem przekonana ,że też będę pod urokiem.W przyszłym roku szykujemy sie na kontynent:)) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.(Myślę ,że będziemy w kontakcie) Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:03 Cześć, właśne tydzień temu wróciłam z Sharm,podaje Wam nr. e-mail do Renaty,polki która organizuje wycieczki. e-mail; falconsafari@gazeta.pl Adres;Sharm El Sheikh El Hadaba 276 Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 08:09 Bardzo dziękuję,oczywiście skorzystam. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dANY Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:23 wróciłam z SHS 15 lipca. Polecam biuro LUNA ROSSA , sympatyczna pani Hania jest w biurze w godz. 20-24 oraz pilotuje wycieczki . Byłam z nią na Klasztor św .Katarzyny + Dahab -35dolarów , RasMohamad -25dolarów . U rezyd. znacznie drożej.o biurze Luna Rossa dowiedziałam się wcześniej od forumowiczów -dziękuję! Sharm jest mało arabski więc rekompensuj to sobie wycieczkami. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:00 wycieczki te były w jezyku polskim ? moze masz jakies namiary na to biuro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 62.240.122.* 17.07.04, 13:05 Hej Tez korzystalam z biura Luna Rossa, wszystkie wycieczki byly w jezyku polskim, w kazdym autobusie napoje, itd, Biuro w naama Bay, naprzeciwko Pizza Hut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.wroc.zigzag.pl 28.07.04, 19:10 witam, korzystałem z usług biura Luna Rosa ogólnie nie narzekam, na pewno ich oferta jest tańsza , ale co do autokarów to ja trafiłem kiepściutko, do Kairu jechałem takim sobie... , a na dodatek o zgrozo trzeba było robić prawie awanturę bo kierowca regularnie wyłączał klimę, pani Hania owszem miła ale po doświadczeniach z Kairem na Qady pojechałem już od rezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: i za ile te quady? IP: *.rpo.loc / 217.153.30.* 29.07.04, 14:29 rezydent 50 $$ Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: i za ile te quady? 29.07.04, 14:59 za osobę? czy jeśli jadą 2 osoby na jednym to obie płacą 50 czy każda? i jakie biuro? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 62.240.122.* 17.07.04, 12:55 Czesc Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naama Bay, naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki, jeepy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 14:05 a mogłaby podac przykładowe ceny wycieczek z tego biura ? pozdrawiam seba Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 17.07.04, 14:42 Gość portalu: Nina napisał(a): > Czesc > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naama Bay, > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki, > jeepy, polecam. Droga Kasiu vel Nino, Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie korzystałem z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś w jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna Rossa. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an. scorpio, bystrzacho ! =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:02 a nie zwróciłabym uwagi na tak istotny szczegół... potwierdzam, zagrywki tego pokroju są prostackie i niegodne zaufania ... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 17.07.04, 22:56 Gość portalu: an. napisał(a): > a nie zwróciłabym uwagi na tak istotny szczegół... potwierdzam, zagrywki tego > pokroju są prostackie i niegodne zaufania ... Ja tez tak uważam,dlatego TO biuro skreślam z moich notatek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-997 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 17.07.04, 23:11 Nie wiem kto sobie próbuje zagrywać, ale wydaje mi się że biuro Luna Rossa nie potrzebuje takiej "REKLAMY". Biuro solidne zawsze z polskim przewodnikiem. Korzystałem sam i moi znajomi i wszyscy byli zadowoleni. Właśnie dzisiaj przyjechałem z SSH i są tam oprucz Luny jeszcze dwa biura z Polską obsługą jedmo jest w starym Sharmie przy drugirj bramie Old Market po prawej stronien nie korzystałem ale ludzie z naszego hotelu byli zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: scorpio, bystrzacho ! =) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.04, 13:48 tia...debata poszła troszkę nie wta strone :-)) to jak podaktos przykładowe ceny wycieczek z tego biura ? proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 18.07.04, 21:36 Gość portalu: Seba napisał(a): > tia...debata poszła troszkę nie wta strone :-)) to jak podaktos przykładowe > ceny wycieczek z tego biura ? proszę :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426 Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Miejscowe biura w Sharmie 18.07.04, 11:20 scorpio1956 napisał: > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > Czesc > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naam > a > Bay, > > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki, > > > jeepy, polecam. > Droga Kasiu vel Nino, > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie korzystałem > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś w > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna > Rossa. > Pozdrowienia I znowu ktos sobie zadal marketingowe samobojstwo-mysle ze raczej nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-997 Miejscowe biuro w Sharmie 18.07.04, 23:37 Ceny w Luna Rossa z piątku Kair 45$, Klasztor św, Katarzyny 35$, Góra Mojżesza z klasztorem św. Katarzyny 30$, Kolorowy kanion safari jeepami 35$, Abu Galum safari jeepami i przejazd wielbłądami 45$, Ras Mohamed statek 25$, Quade 30$ we wszystkich wycieczkach napoje wliczone w cenę. Chciałbym zaznaczyć że nie jestem pracownikiem firmy a jedynie zadowolonym klientem. pozdrawiam z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_Poznań Re: Miejscowe biuro w Sharmie IP: *.epsa.pl 19.07.04, 06:23 prośba do Czarny-997 czy mógłbyś podać namiar na siebie jakieś gg lub mail... chciałabym pogadać o szczegółach mój gg 1079999 w godzinach od 6-14 a później to różnie pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 07:53 Hym....ale najazd...nie chce podważać Toich umiejętności "inwigilacji IP",ale coś Ci się pomyliło. Siedzę teraz w Płocku i udaję ,że pracuję....W Sharmie będę dopiero 6 sierpnia...Do biura wcześniej wspomnianego zjrzę ,niekoniecznie z niego skorzystam...Zdecydowanie NINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 19.07.04, 20:49 Ok to dlaczego zmienilas login? Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 08:00 scorpio1956 napisał: > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > Czesc > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naam > a > Bay, > > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki, > > > jeepy, polecam. > Droga Kasiu vel Nino, > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie korzystałem > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś w > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna > Rossa. > Pozdrowienia To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie pracuje w TYM biurze!! Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura. Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się porąbało:)) Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 09:36 Alez Nitiko (taki jest Twoj login, prawda?) nie denerwuj sie. Przeciez Scorpio nie odpowiadal na Twoj post i o nic Ciebie nie oskarzal. Chodzilo o wypowiadzi dwoch (?) pan podpisujacych sie Nina i Kasia, niezalogowanych, majacych to samo (egipskie) IP. Przeczytaj dokladnie te wypowiedzi (zwracajac uwage na godzine wyslania), to zrozumiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 09:39 egipcjanka15 napisała: > Alez Nitiko (taki jest Twoj login, prawda?) nie denerwuj sie. Przeciez Scorpio > nie odpowiadal na Twoj post i o nic Ciebie nie oskarzal. Chodzilo o wypowiadzi > dwoch (?) pan podpisujacych sie Nina i Kasia, niezalogowanych, majacych to samo > > (egipskie) IP. Przeczytaj dokladnie te wypowiedzi (zwracajac uwage na godzine > wyslania), to zrozumiesz o co chodzi. No nie do końa masz racje ....Doszło do tego ,że pan PC_Maniac mnie "zablokował",ale juz sie dogadaliśmy:))Już moge się bronić- ha,ha...Pozdrawiam. Nina Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 23:05 nitika napisała: > scorpio1956 napisał: > > > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > > > Czesc > > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa > w Naam > > a > > Bay, > > > > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, s > tatki, > > > > > jeepy, polecam. > > Droga Kasiu vel Nino, > > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie > korzystałem > > > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ic > h > > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej > > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą sam > ą > > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że je > steś > w > > > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i > > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu > .Ale > > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Lun > a > > Rossa. > > Pozdrowienia > > > To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie > pracuje w TYM biurze!! > Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura. > Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się porąbało:) > ) > Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE LUBIĘ PISAC DUŻYMI LITERAMI ,ALE MOŻESZ ZROZUMIESZ ,ŻE TE WSZYSTKIE UWAGI NIE TYCZYŁY ABSOLUTNIE CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba to dokładnie wytłumaczyła egipcjanka(dzięki Tobie Agnieszko i pozdrowienia ). Pisałem do "dwóch "dziewczyn z Sharmu niezalogowanych a podpisujących się imionami Kasia i Nina(niestety przypadkowa zbieżność imion) Wątek uważam za zakończony,a Tobie życzę miłego wyjazdu DO Sharmu z PŁOCKA i zakochania sie w tym miejscu . Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 20.07.04, 07:18 scorpio1956 napisał: > nitika napisała: > > > scorpio1956 napisał: > > > > > Gość portalu: Nina napisał(a): > > > > > > > Czesc > > > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna > Rossa > > w Naam > > > a > > > Bay, > > > > > > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autok > ary, s > > tatki, > > > > > > > jeepy, polecam. > > > Droga Kasiu vel Nino, > > > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie > > > korzystałem > > > > > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzie > ć o ic > > h > > > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej > > > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes > tą sam > > ą > > > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam > ,że je > > steś > > w > > > > > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lep > iej i > > > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego ko > ntaktu > > .Ale > > > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B > .P Lun > > a > > > Rossa. > > > Pozdrowienia > > > > > > To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie > > pracuje w TYM biurze!! > > Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura. > > Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się > porąbało:) > > ) > > Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!! > NIE LUBIĘ PISAC DUŻYMI LITERAMI ,ALE MOŻESZ ZROZUMIESZ ,ŻE TE WSZYSTKIE UWAGI > NIE TYCZYŁY ABSOLUTNIE > CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Chyba to dokładnie wytłumaczyła egipcjanka(dzięki Tobie Agnieszko i > pozdrowienia ). Pisałem do "dwóch "dziewczyn z Sharmu niezalogowanych a > podpisujących się imionami Kasia i Nina(niestety przypadkowa zbieżność imion) > Wątek uważam za zakończony,a Tobie życzę miłego wyjazdu DO Sharmu z PŁOCKA i > zakochania sie w tym miejscu . No to ze mnie jest "prawdziwa blondynka"....ups....dzięki...zakocham się i to juz niebawem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 10:12 Właśnie dostałam od znajomego bardzo fajny link: www.goredsea.com/IT_Sharm-el-sheikh.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polina Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 80.75.191.* 26.07.04, 00:57 Korzystalismy z ofert miejscowowej firmy,mozna wyslac sms Polce, a ona przyjedzie nawet na spotkanie.Zatrzymalismy jej numer, bo mamy zamiar wrocic tam zima. Moge podac> 0020101151467 Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 26.07.04, 01:15 Gość portalu: Polina napisał(a): > Korzystalismy z ofert miejscowowej firmy,mozna wyslac sms Polce, a ona > przyjedzie nawet na spotkanie.Zatrzymalismy jej numer, bo mamy zamiar wrocic > tam zima. Moge podac> 0020101151467 Wrócić DOKĄD??????,bo cały czas jestes w Egipcie! Odpowiedz Link Zgłoś