Dodaj do ulubionych

Miejscowe biura w Sharmie

14.07.04, 11:11
Na początku sierpnia jade do Sharm ... i z tego co czytam na furom najlepiej
kupować wycieczki fakultatywne u miejscowych sprzedawców.Czy ktoś mógłby mi
podac jakieś wskazówki??Z góry dziękuje i pozdrawiam:))
Obserwuj wątek
    • scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 14.07.04, 23:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426&v=2&s=0
      A jak więsej chcesz sie dowiedzieć to pisz na:
      scorpio1956@interia.pl
      Służę pomoca
      Pozdowienia Zbyszek
      • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 15.07.04, 10:06
        Wielkie dzieki Zbyszku,jak mi cos przyjdzie do głowy to napiszę.Właściwie to
        może coś wiesz o hotelu Helan Mariana (czy cos w tym stylu)??
        Pozdrawiam.
        Nina:))

scorpio1956 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426&v=2&s=0
        > A jak więsej chcesz sie dowiedzieć to pisz na:
        > scorpio1956@interia.pl
        > Służę pomoca
        > Pozdowienia Zbyszek
        • scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 00:28
          Hotel Helnan Marina znam z widzenia,bo mieszkałem dokładnie nad nim w
          Holomym.Położony jest między Centrum Naama Bay a portem,a właściwie przystanią
          jachtów.Baseny i plaża są po drugiej stronie ulicy.Z hotelu do części basenowo-
          plażowej przechodzi się kładką nad ulica.Ulica nie jest ruchliwa,bo to już
          koniec Naama.Hotel jest kilkupiętrowy.Pokoje wychodzą na plaże.Wewnątrz nie
          byłem.Codziennie koło niego przechodziłem idąc do Naama.Zajrzyj na:
          www.eltatravel.ru/egypt/ssh/index.htm
          www.sinaidivers.com/sd/deutsch/infos/hotels/index_hotels.htm
          Pozdrowienia
          Zbyszek
          • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 07:48
            Zbyszek!!
            jesteś niemożliwy....kopalna wiadomości o Sharm....a pewnie i o całym kraju.
            Jestem przekonana ,że też będę pod urokiem.W przyszłym roku szykujemy sie na
            kontynent:))
            Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.(Myślę ,że będziemy w kontakcie)
            Nina
    • Gość: Bernadeta Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 00:03
      Cześć, właśne tydzień temu wróciłam z Sharm,podaje Wam nr. e-mail do
      Renaty,polki która organizuje wycieczki. e-mail; falconsafari@gazeta.pl
      Adres;Sharm El Sheikh El Hadaba 276
      Pzdr.
      • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 16.07.04, 08:09
        Bardzo dziękuję,oczywiście skorzystam.
        Pozdrawiam:))
    • Gość: dANY Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:23
      wróciłam z SHS 15 lipca. Polecam biuro LUNA ROSSA , sympatyczna pani Hania jest
      w biurze w godz. 20-24 oraz pilotuje wycieczki . Byłam z nią na Klasztor
      św .Katarzyny + Dahab -35dolarów , RasMohamad -25dolarów . U rezyd. znacznie
      drożej.o biurze Luna Rossa dowiedziałam się wcześniej od forumowiczów -dziękuję!
      Sharm jest mało arabski więc rekompensuj to sobie wycieczkami.
      pzdr.
      • Gość: an Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:00
        wycieczki te były w jezyku polskim ? moze masz jakies namiary na to biuro ?
        • Gość: Kasia Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 62.240.122.* 17.07.04, 13:05
          Hej
          Tez korzystalam z biura Luna Rossa, wszystkie wycieczki byly w jezyku polskim,
          w kazdym autobusie napoje, itd, Biuro w naama Bay, naprzeciwko Pizza Hut
          • Gość: piotr Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.wroc.zigzag.pl 28.07.04, 19:10
            witam,
            korzystałem z usług biura Luna Rosa ogólnie nie narzekam, na pewno ich oferta
            jest tańsza , ale co do autokarów to ja trafiłem kiepściutko, do Kairu jechałem
            takim sobie... , a na dodatek o zgrozo trzeba było robić prawie awanturę bo
            kierowca regularnie wyłączał klimę, pani Hania owszem miła ale po
            doświadczeniach z Kairem na Qady pojechałem już od rezydenta...
            • justm i za ile te quady? 28.07.04, 19:22
              u rezydenta?
              • Gość: piotr Re: i za ile te quady? IP: *.rpo.loc / 217.153.30.* 29.07.04, 14:29
                rezydent 50 $$
                • justm Re: i za ile te quady? 29.07.04, 14:59
                  za osobę?
                  czy jeśli jadą 2 osoby na jednym to obie płacą 50 czy każda?
                  i jakie biuro?

dzięki za info
    • Gość: Nina Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 62.240.122.* 17.07.04, 12:55
      Czesc
      Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naama Bay,
      naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki,
      jeepy, polecam.
      • Gość: Seba Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 14:05
        a mogłaby podac przykładowe ceny wycieczek z tego biura ?
        pozdrawiam
        seba
      • scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 17.07.04, 14:42
        Gość portalu: Nina napisał(a):

> Czesc
        > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naama
        Bay,
        >
        > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki,
        > jeepy, polecam.
        Droga Kasiu vel Nino,
        Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie korzystałem
        z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich
        usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej
        KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą
        osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś w
        jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i
        uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale
        teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna
        Rossa.
        Pozdrowienia
        • Gość: an. scorpio, bystrzacho ! =) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:02
          a nie zwróciłabym uwagi na tak istotny szczegół... potwierdzam, zagrywki tego
          pokroju są prostackie i niegodne zaufania ...
          • scorpio1956 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 17.07.04, 22:56
            Gość portalu: an. napisał(a):

> a nie zwróciłabym uwagi na tak istotny szczegół... potwierdzam, zagrywki
            tego
            > pokroju są prostackie i niegodne zaufania ...
            Ja tez tak uważam,dlatego TO biuro skreślam z moich notatek.

• czarny-997 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 17.07.04, 23:11
              Nie wiem kto sobie próbuje zagrywać, ale wydaje mi się że biuro Luna Rossa nie
              potrzebuje takiej "REKLAMY". Biuro solidne zawsze z polskim przewodnikiem.
              Korzystałem sam i moi znajomi i wszyscy byli zadowoleni. Właśnie dzisiaj
              przyjechałem z SSH i są tam oprucz Luny jeszcze dwa biura z Polską obsługą
              jedmo jest w starym Sharmie przy drugirj bramie Old Market po prawej stronien
              nie korzystałem ale ludzie z naszego hotelu byli zadowoleni.
              Pozdrawiam
              • Gość: Seba Re: scorpio, bystrzacho ! =) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.04, 13:48
                tia...debata poszła troszkę nie wta strone :-)) to jak podaktos przykładowe
                ceny wycieczek z tego biura ? proszę :-)
                • scorpio1956 Re: scorpio, bystrzacho ! =) 18.07.04, 21:36
                  Gość portalu: Seba napisał(a):

> tia...debata poszła troszkę nie wta strone :-)) to jak podaktos przykładowe
                  > ceny wycieczek z tego biura ? proszę :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=13171426
        • kolegadryndryn Re: Miejscowe biura w Sharmie 18.07.04, 11:20
          scorpio1956 napisał:

> Gość portalu: Nina napisał(a):
          >
          > > Czesc
          > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naam
          > a
          > Bay,
          > >
          > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki,
          >
          > > jeepy, polecam.
          > Droga Kasiu vel Nino,
          > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie
          korzystałem
          >
          > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich
          > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej
          > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą
          > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś
          w
          >
          > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i
          > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale
          > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna
          > Rossa.
          > Pozdrowienia
          I znowu ktos sobie zadal marketingowe samobojstwo-mysle ze raczej nie
          skorzystam!
          • czarny-997 Miejscowe biuro w Sharmie 18.07.04, 23:37
            Ceny w Luna Rossa z piątku
            Kair 45$, Klasztor św, Katarzyny 35$, Góra Mojżesza z klasztorem św. Katarzyny
            30$, Kolorowy kanion safari jeepami 35$, Abu Galum safari jeepami i przejazd
            wielbłądami 45$, Ras Mohamed statek 25$, Quade 30$ we wszystkich wycieczkach
            napoje wliczone w cenę. Chciałbym zaznaczyć że nie jestem pracownikiem firmy a
            jedynie zadowolonym klientem.

pozdrawiam z Poznania
            • Gość: Kasia_Poznań Re: Miejscowe biuro w Sharmie IP: *.epsa.pl 19.07.04, 06:23
              prośba do Czarny-997
              czy mógłbyś podać namiar na siebie jakieś gg lub mail...
              chciałabym pogadać o szczegółach
              mój gg 1079999 w godzinach od 6-14 a później to różnie
              pozdrawiam Kasia
        • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 07:53
          Hym....ale najazd...nie chce podważać Toich umiejętności "inwigilacji IP",ale
          coś Ci się pomyliło. Siedzę teraz w Płocku i udaję ,że pracuję....W Sharmie
          będę dopiero 6 sierpnia...Do biura wcześniej wspomnianego zjrzę ,niekoniecznie
          z niego skorzystam...Zdecydowanie NINA
          • Gość: Foxy Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 19.07.04, 20:49
            Ok to dlaczego zmienilas login?
        • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 08:00
          scorpio1956 napisał:

> Gość portalu: Nina napisał(a):
          >
          > > Czesc
          > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa w Naam
          > a
          > Bay,
          > >
          > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, statki,
          >
          > > jeepy, polecam.
          > Droga Kasiu vel Nino,
          > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie
          korzystałem
          >
          > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ich
          > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej
          > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą samą
          > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że jesteś
          w
          >
          > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i
          > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu.Ale
          > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Luna
          > Rossa.
          > Pozdrowienia

To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie
          pracuje w TYM biurze!!
          Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura.
          Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się porąbało:))
          Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • egipcjanka15 Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 09:36
            Alez Nitiko (taki jest Twoj login, prawda?) nie denerwuj sie. Przeciez Scorpio
            nie odpowiadal na Twoj post i o nic Ciebie nie oskarzal. Chodzilo o wypowiadzi
            dwoch (?) pan podpisujacych sie Nina i Kasia, niezalogowanych, majacych to samo
            (egipskie) IP. Przeczytaj dokladnie te wypowiedzi (zwracajac uwage na godzine
            wyslania), to zrozumiesz o co chodzi.
            • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 09:39
              egipcjanka15 napisała:

> Alez Nitiko (taki jest Twoj login, prawda?) nie denerwuj sie. Przeciez
              Scorpio
              > nie odpowiadal na Twoj post i o nic Ciebie nie oskarzal. Chodzilo o
              wypowiadzi
              > dwoch (?) pan podpisujacych sie Nina i Kasia, niezalogowanych, majacych to
              samo
              >
              > (egipskie) IP. Przeczytaj dokladnie te wypowiedzi (zwracajac uwage na godzine
              > wyslania), to zrozumiesz o co chodzi.

No nie do końa masz racje ....Doszło do tego ,że pan PC_Maniac
              mnie "zablokował",ale juz sie dogadaliśmy:))Już moge się bronić-
              ha,ha...Pozdrawiam.
              Nina
          • scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 23:05
            nitika napisała:

> scorpio1956 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Nina napisał(a):
            > >
            > > > Czesc
            > > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna Rossa
            > w Naam
            > > a
            > > Bay,
            > > >
            > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autokary, s
            > tatki,
            > >
            > > > jeepy, polecam.
            > > Droga Kasiu vel Nino,
            > > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie
            > korzystałem
            > >
            > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzieć o ic
            > h
            > > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej
            > > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes tą sam
            > ą
            > > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam,że je
            > steś
            > w
            > >
            > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lepiej i
            > > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego kontaktu
            > .Ale
            > > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B.P Lun
            > a
            > > Rossa.
            > > Pozdrowienia
            >
            >
            > To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie
            > pracuje w TYM biurze!!
            > Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura.
            > Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się
            porąbało:)
            > )
            > Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            NIE LUBIĘ PISAC DUŻYMI LITERAMI ,ALE MOŻESZ ZROZUMIESZ ,ŻE TE WSZYSTKIE UWAGI
            NIE TYCZYŁY ABSOLUTNIE
            CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Chyba to dokładnie wytłumaczyła egipcjanka(dzięki Tobie Agnieszko i
            pozdrowienia ). Pisałem do "dwóch "dziewczyn z Sharmu niezalogowanych a
            podpisujących się imionami Kasia i Nina(niestety przypadkowa zbieżność imion)
            Wątek uważam za zakończony,a Tobie życzę miłego wyjazdu DO Sharmu z PŁOCKA i
            zakochania sie w tym miejscu .
            • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 20.07.04, 07:18
              scorpio1956 napisał:

> nitika napisała:
              >
              > > scorpio1956 napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: Nina napisał(a):
              > > >
              > > > > Czesc
              > > > > Biuro ktore moge Ci podac z pelna odpowiedzialnoscia to Luna
              > Rossa
              > > w Naam
              > > > a
              > > > Bay,
              > > > >
              > > > > naprzeciwko Pizza Hut, dobre ceny, super obsluga, dobre autok
              > ary, s
              > > tatki,
              > > >
              > > > > jeepy, polecam.
              > > > Droga Kasiu vel Nino,
              > > > Nie mam nic przeciwko biurze Luna Rossa.Wprawdzie byłem tam,ale nie
              >
              > > korzystałem
              > > >
              > > > z ich oferty(była droższa niż u innych).Nie mogę więc NIC powiedzie
              > ć o ic
              > > h
              > > > usługach.NATOMIAST wkurza i podważa mnie wiarygodność Twojej
              > > > KRYPTOREKLAMY.Zmieniłaś imię ,nie zmieniłaś nawet komputera.Jestes
              > tą sam
              > > ą
              > > > osobą ,więc po co to .I w dodatku piszesz z Sharmu.Więc podejrzewam
              > ,że je
              > > steś
              > > w
              > > >
              > > > jakiś sposób zainteresowana sprzedażą imprez z tego biura.A nie lep
              > iej i
              > > > uczciwiej było napisać wprost.Ja sam szukałem w tym roku takiego ko
              > ntaktu
              > > .Ale
              > > > teraz wiem jedno ,po Twojej akcji NA PEWNO nie skorzystam z usług B
              > .P Lun
              > > a
              > > > Rossa.
              > > > Pozdrowienia
              > >
              > >
              > > To jakaś zbiorowa psychoza!! Nie jestem Kasią, nie jestem w Egipcie, nie
              > > pracuje w TYM biurze!!
              > > Będę w sierpniu i po powrocie ew. coś powiem na temat usług TEGO biura.
              > > Zbyszek,weź sobie sprawdź adresy IP ,jeżeli to możliwe,bo coś Ci się
              > porąbało:)
              > > )
              > > Pozdrawiam z Płocka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > NIE LUBIĘ PISAC DUŻYMI LITERAMI ,ALE MOŻESZ ZROZUMIESZ ,ŻE TE WSZYSTKIE UWAGI
              > NIE TYCZYŁY ABSOLUTNIE
              > CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Chyba to dokładnie wytłumaczyła egipcjanka(dzięki Tobie Agnieszko i
              > pozdrowienia ). Pisałem do "dwóch "dziewczyn z Sharmu niezalogowanych a
              > podpisujących się imionami Kasia i Nina(niestety przypadkowa zbieżność imion)
              > Wątek uważam za zakończony,a Tobie życzę miłego wyjazdu DO Sharmu z PŁOCKA i
              > zakochania sie w tym miejscu .

No to ze mnie jest "prawdziwa blondynka"....ups....dzięki...zakocham się i to
              juz niebawem:))
    • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 19.07.04, 10:12
      Właśnie dostałam od znajomego bardzo fajny link:
      www.goredsea.com/IT_Sharm-el-sheikh.aspx
      • nitika Re: Miejscowe biura w Sharmie 28.07.04, 14:47
        czy ktos był w Petrze??
    • Gość: Polina Re: Miejscowe biura w Sharmie IP: 80.75.191.* 26.07.04, 00:57
      Korzystalismy z ofert miejscowowej firmy,mozna wyslac sms Polce, a ona
      przyjedzie nawet na spotkanie.Zatrzymalismy jej numer, bo mamy zamiar wrocic
      tam zima. Moge podac> 0020101151467
      • scorpio1956 Re: Miejscowe biura w Sharmie 26.07.04, 01:15
        Gość portalu: Polina napisał(a):

> Korzystalismy z ofert miejscowowej firmy,mozna wyslac sms Polce, a ona
        > przyjedzie nawet na spotkanie.Zatrzymalismy jej numer, bo mamy zamiar wrocic
        > tam zima. Moge podac> 0020101151467

Wrócić DOKĄD??????,bo cały czas jestes w Egipcie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka