Gość: :)) IP: *.lukas.com.pl 17.07.04, 11:49 poszukuję osoby, która w sierpniu będzie w hotelu Empire w Hurghadzie. D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stavros Re: EMPIRE IP: *.tarnow.pl 19.07.04, 07:11 Ja będę Tak gdzieś od 17.08 do 22.08. Wrócimy z objazdówki i te parę dni odpoczywamy z żonką nurkując itd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: EMPIRE IP: *.lukas.com.pl 19.07.04, 10:45 czy jeśli nie znajdę nikogo kto wcześniej tam będzie będę mogła sie do Was uśmiechnąć z malutką paczuszką( nie narkotyki :)))??Dla osoby pracującej w Emipre? D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:55 Mozecie podac mi inny mail bo nie moge wyslac na ten co podaliscie sa jakies problemy z wysylaniem zalcznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: EMPIRE IP: *.chello.pl 31.07.04, 20:31 czesc, moglabys mi podeslac jakies fotki z empire - z gory dzieki - adres - asia@gg.pl pozdr.. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria EMPIRE IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 19.07.04, 12:18 Nie polecałabym Ci tego hotelu. Ze względu na to że moja kuzynka była w tym hotelu i nie był dobry. Np. jak zabrakło jedzenia to już nie przynoszą. A poza tym jest to wieżowiec z małym basenikiem. Więc odradzam Ci ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kaminska Re: EMPIRE 22.07.04, 18:42 Nie wiem czy Twoja kuzynka nie przesadza, właśnie wróciłam z Hurghady z hotelu Empire i opowiadasz wierutne bzdury. Jedzenia jest w brud, nigdy nikomu nie zabrakło, nawet wracając z wycieczek z Kairu (około godziny 2:00 w nocy) czeka na Ciebie kolacja. A co do basenu jest lepszy niż plaża przy bliźniaczym hotelu i wcale nie jest mały na głównym placu są 2 baseny jeden do pływania a drugi do gry w piłkę i jest jeszcze jeden basen na pierwszym piętrze. Ogólnie z rozmów z innymi ludzmi stwierdzam że Empire jest dobrym hotelem. A Ty nie przekazuj ludziom nie sprawdzonych informacji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: EMPIRE IP: *.lukas.com.pl 23.07.04, 10:38 moje pytanie brzmiało kto jedzie do Empire a nie jak ten hotel wyglada:) Hotel znam bardzo dobrze bo byłam tam juz kilka razy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: EMPIRE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 18:43 jak on jest dobry, to Ty chyba nie bylas jeszcze w dobrym hotelu, jest beznadziejny, a w pokojach chodza mrowki, a wiem co pisze bo bylam w nim w zeszle wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: EMPIRE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 18:41 zgadzam sie z Toba w 100%, mieszkalam w tym hoetelu w zeszlym roku przez trzy tygodnie, jest beznadziejny, polskie biura podaja ze ma 3 gwiazdki, w rzeczywistosci 2, w pokojach jest brudno nawet po sprzataniu. pokojowi sprzataja tylko tam gdzie im sie podoba, z jedzeniem rowniez prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:01 byłam w zwszłym roku w hotelu EPMIRE i jestem bardzo zadowolona. Sprzątano pokoje codziennie. Żarcia było w brud, nawet wszystkiego nie sprubowałam bo nie dało rady tyle zjeść. Codzienni były różnorodne ciasta i można wszystko brać w dowolnych ilościach. Pewnież, że są lepsze hotele, ale i ceny się znacznie różnią.Chociaż byłam w 5***** w SUN RISE PALACIO w Hurghadzie i żarcie niewiele się różniło natomiast cena baaardzo! Basen duży. Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę przesłać zdjęcia EMPIRE. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA I PAWEŁ Re: EMPIRE IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.04, 19:57 Witamy!!!My wybieramy sie do Empire 26 sierpnia!!!Jeśli ma ktos jakieś zdjęcia z tego hotelu to bardzo prosilibyśmy o pare:):):):):)nasz adres: lili-lg@wp.pl Z góry wielkie dzieki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:36 Juz wysylam wam zdjecia.Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 15:56 Jeżeli mógłbym prosić o kilka fotek to bardzo chętnie bo lece do Empire 4 sierpnia.Z góry dziękuję.Mirek bestboy2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
imhotep8 Re: EMPIRE 27.07.04, 09:02 Cześć, czy mogę również poprosić o parę fotek. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARZENA Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:42 Juz wysylam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amareno Re: EMPIRE 27.07.04, 10:18 I dla mnie, proszę!!! ag_ry@poczta.onet.pl Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:55 Zdjecia wyslane.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: EMPIRE IP: *.nowadeba.net 30.07.04, 20:01 ja też proszę o fotki agnieszkand@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTYNA Re: EMPIRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:17 cześć zaineresowała mnie twoja propozycja na temat zdjęć jak możesz to wyślij mi na meila adres martynapolak@interia.pl bardzo bym chciała zobaczyc jak to wszystko wygląda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:24 ok juz wysylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 19:14 Haha, jak pewnie zobaczysz i moj post to pewnie zechcesz pieniedzy :o) Ale jakby co to moj mail: lama_83@o2.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją 30.07.04, 19:17 Możecie tam teraz dyskutować o hotelach, więc chociaż wasza rozmowa będzie z porzytkiem dla przyszłych czytających. Chociaż będzie z tego Waszego gadania jakiś pozytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARZENA Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:21 ZDJECIA WYSLANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariszuk Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:55 I ja też, pani Kierowniczko i ja też :-))) - mariszuk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:50 kierowniczka juz wysyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.chello.pl 31.07.04, 20:32 napisalam w innym miejscu - ale tez prosze o jakies fotki - asia@gg.pl pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 15:54 Gość portalu: marzena napisał(a): > byłam w zwszłym roku w hotelu EPMIRE i jestem bardzo zadowolona. Sprzątano > pokoje codziennie. Żarcia było w brud, nawet wszystkiego nie sprubowałam bo nie > > dało rady tyle zjeść. Codzienni były różnorodne ciasta i można wszystko brać w > dowolnych ilościach. Pewnież, że są lepsze hotele, ale i ceny się znacznie > różnią.Chociaż byłam w 5***** w SUN RISE PALACIO w Hurghadzie i żarcie niewiele > > się różniło natomiast cena baaardzo! Basen duży. Jeśli ktoś jest zainteresowany > > mogę przesłać zdjęcia EMPIRE. > pozdrawiam. Witam Jeśli mogłabys przesłac pare zdjeć EMPIRE to ja bym prosił bo wybieram się tam 4 sierpnia i jestem bardzo zainteresowany.Podam adres: bestboy2@o2.pl Z góry dziękuję Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARZENA Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:14 jUZ WYSYLAM ZDJECIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: EMPIRE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 16:18 Przeslij zdjecia rowniez i mnie. Z gory dzieki! ania-greta@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszka26 Re: EMPIRE IP: 80.51.250.* 15.08.04, 15:50 Hej Marzenka! Jadę do Empire 09.09.2004.Jeśli nie sprawi Ci to problemu proszę o zdjęcia - Ewel25@poczta.fm. Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: EMPIRE 30.07.04, 23:10 Witam :) Autror nie pytal w watku, czy to jest dobry hotel, a szukal kogos, kto tam bedzie w okreslonym czasie. Po drugie, sa rozne gusta dotyczace hotelu i pobytu. Jednym, tak jak mi, bardzo sie podoba atmosfera Empire, innym, nie, wola betonowe nowoczesne molochy 5*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:43 Zdjecia wyslane Odpowiedz Link Zgłoś
bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 22:23 Gość portalu: :)) napisał(a): > > poszukuję osoby, która w sierpniu będzie w hotelu Empire w Hurghadzie. > D. Ja będe od 04 sierpnia w Empire z 14 osobami. bestboy5@hotmail.com Mirek 30 Kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka83 Re: EMPIRE IP: *.net / *.net 15.08.04, 18:23 Jesli nie będzie problemem to ja także prosze o zdjęcia Empire, bo będę tam we wrześniu! Z góry dzięki! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka83 Re: EMPIRE IP: *.net / *.net 15.08.04, 18:24 mój mail: madzinka83@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: EMPIRE IP: 195.136.191.* 15.08.04, 18:42 poproszę o zdjęcia na mail dubaj@op.pl. Dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: EMPIRE IP: *.zozmswia.bialystok.pl 16.08.04, 09:56 cześć. lecę w sierpniu do Empire ze swoją dziewczyną! mój gg:3618068 -Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś