IP: *.lukas.com.pl 17.07.04, 11:49

poszukuję osoby, która w sierpniu będzie w hotelu Empire w Hurghadzie.
D.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stavros Re: EMPIRE IP: *.tarnow.pl 19.07.04, 07:11
      Ja będę
      Tak gdzieś od 17.08 do 22.08. Wrócimy z objazdówki i te parę dni odpoczywamy z
      żonką nurkując itd. pozdrawiam
      • Gość: :) Re: EMPIRE IP: *.lukas.com.pl 19.07.04, 10:45

czy jeśli nie znajdę nikogo kto wcześniej tam będzie będę mogła sie do Was
        uśmiechnąć z malutką paczuszką( nie narkotyki :)))??Dla osoby pracującej w
        Emipre?
        D
      • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:55
        Mozecie podac mi inny mail bo nie moge wyslac na ten co podaliscie sa jakies
        problemy z wysylaniem zalcznika
        • Gość: asia Re: EMPIRE IP: *.chello.pl 31.07.04, 20:31
          czesc,

moglabys mi podeslac jakies fotki z empire - z gory dzieki - adres - asia@gg.pl

pozdr..

p.
    • Gość: Daria EMPIRE IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 19.07.04, 12:18
      Nie polecałabym Ci tego hotelu. Ze względu na to że moja kuzynka była w tym
      hotelu i nie był dobry. Np. jak zabrakło jedzenia to już nie przynoszą. A poza
      tym jest to wieżowiec z małym basenikiem. Więc odradzam Ci ten hotel.
      • gosia.kaminska Re: EMPIRE 22.07.04, 18:42
        Nie wiem czy Twoja kuzynka nie przesadza, właśnie wróciłam z Hurghady z hotelu
        Empire i opowiadasz wierutne bzdury. Jedzenia jest w brud, nigdy nikomu nie
        zabrakło, nawet wracając z wycieczek z Kairu (około godziny 2:00 w nocy) czeka
        na Ciebie kolacja. A co do basenu jest lepszy niż plaża przy bliźniaczym hotelu
        i wcale nie jest mały na głównym placu są 2 baseny jeden do pływania a drugi do
        gry w piłkę i jest jeszcze jeden basen na pierwszym piętrze. Ogólnie z rozmów z
        innymi ludzmi stwierdzam że Empire jest dobrym hotelem. A Ty nie przekazuj
        ludziom nie sprawdzonych informacji!!!!
        • Gość: :) Re: EMPIRE IP: *.lukas.com.pl 23.07.04, 10:38

moje pytanie brzmiało kto jedzie do Empire a nie jak ten hotel wyglada:)
          Hotel znam bardzo dobrze bo byłam tam juz kilka razy:)
        • Gość: natka Re: EMPIRE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 18:43
          jak on jest dobry, to Ty chyba nie bylas jeszcze w dobrym hotelu, jest
          beznadziejny, a w pokojach chodza mrowki, a wiem co pisze bo bylam w nim w
          zeszle wakacje
      • Gość: natka Re: EMPIRE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 18:41
        zgadzam sie z Toba w 100%, mieszkalam w tym hoetelu w zeszlym roku przez trzy
        tygodnie, jest beznadziejny, polskie biura podaja ze ma 3 gwiazdki, w
        rzeczywistosci 2, w pokojach jest brudno nawet po sprzataniu. pokojowi
        sprzataja tylko tam gdzie im sie podoba, z jedzeniem rowniez prawda

pozdrawiam
        • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:01
          byłam w zwszłym roku w hotelu EPMIRE i jestem bardzo zadowolona. Sprzątano
          pokoje codziennie. Żarcia było w brud, nawet wszystkiego nie sprubowałam bo nie
          dało rady tyle zjeść. Codzienni były różnorodne ciasta i można wszystko brać w
          dowolnych ilościach. Pewnież, że są lepsze hotele, ale i ceny się znacznie
          różnią.Chociaż byłam w 5***** w SUN RISE PALACIO w Hurghadzie i żarcie niewiele
          się różniło natomiast cena baaardzo! Basen duży. Jeśli ktoś jest zainteresowany
          mogę przesłać zdjęcia EMPIRE.
          pozdrawiam.
          • Gość: LILA I PAWEŁ Re: EMPIRE IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.04, 19:57
            Witamy!!!My wybieramy sie do Empire 26 sierpnia!!!Jeśli ma ktos jakieś zdjęcia
            z tego hotelu to bardzo prosilibyśmy o pare:):):):):)nasz adres: lili-lg@wp.pl
            Z góry wielkie dzieki!!!!!!
            • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:36
              Juz wysylam wam zdjecia.Pozdrawiam Marzena
              • bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 15:56
                Jeżeli mógłbym prosić o kilka fotek to bardzo chętnie bo lece do Empire 4
                sierpnia.Z góry dziękuję.Mirek bestboy2@o2.pl
          • imhotep8 Re: EMPIRE 27.07.04, 09:02
            Cześć, czy mogę również poprosić o parę fotek.
            Dzięki
            • imhotep8 Re: EMPIRE 27.07.04, 09:02
              mój adres imhotep8@wp.pl
              • Gość: MARZENA Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:42
                Juz wysylam.Pozdrawiam
                • amareno Re: EMPIRE 27.07.04, 10:18
                  I dla mnie, proszę!!! ag_ry@poczta.onet.pl Dzięki!
                  • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:55
                    Zdjecia wyslane.Pozdrawiam
                    • Gość: pi Re: EMPIRE IP: *.nowadeba.net 30.07.04, 20:01
                      ja też proszę o fotki agnieszkand@poczta.onet.pl
          • Gość: MARTYNA Re: EMPIRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:17
            cześć zaineresowała mnie twoja propozycja na temat zdjęć jak możesz to wyślij
            mi na meila adres martynapolak@interia.pl bardzo bym
            chciała zobaczyc jak to wszystko wygląda
            pozdrawiam
            • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:24
              ok juz wysylam
              • Gość: Ania Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 19:14
                Haha, jak pewnie zobaczysz i moj post to pewnie zechcesz pieniedzy :o) Ale
                jakby co to moj mail: lama_83@o2.pl. Pozdrawiam
                • egipt-hotele przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją 30.07.04, 19:17
                  Możecie tam teraz dyskutować o hotelach, więc chociaż wasza rozmowa będzie z
                  porzytkiem dla przyszłych czytających.

Chociaż będzie z tego Waszego gadania jakiś pozytek
                  • Gość: MARZENA Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:21
                    ZDJECIA WYSLANE
                    • Gość: mariszuk Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:55
                      I ja też, pani Kierowniczko i ja też :-))) - mariszuk@o2.pl
                      • Gość: marzena Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:50
                        kierowniczka juz wysyla
                        • Gość: asia Re: przenieście się na Egipt-hotele z dyskusją IP: *.chello.pl 31.07.04, 20:32
                          napisalam w innym miejscu - ale tez prosze o jakies fotki - asia@gg.pl

pozdr.

a.
          • bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 15:54
            Gość portalu: marzena napisał(a):

> byłam w zwszłym roku w hotelu EPMIRE i jestem bardzo zadowolona. Sprzątano
            > pokoje codziennie. Żarcia było w brud, nawet wszystkiego nie sprubowałam bo
            nie
            >
            > dało rady tyle zjeść. Codzienni były różnorodne ciasta i można wszystko brać
            w
            > dowolnych ilościach. Pewnież, że są lepsze hotele, ale i ceny się znacznie
            > różnią.Chociaż byłam w 5***** w SUN RISE PALACIO w Hurghadzie i żarcie
            niewiele
            >
            > się różniło natomiast cena baaardzo! Basen duży. Jeśli ktoś jest
            zainteresowany
            >
            > mogę przesłać zdjęcia EMPIRE.
            > pozdrawiam.

Witam
            Jeśli mogłabys przesłac pare zdjeć EMPIRE to ja bym prosił bo wybieram się tam
            4 sierpnia i jestem bardzo zainteresowany.Podam adres: bestboy2@o2.pl
            Z góry dziękuję
            Mirek
            • Gość: MARZENA Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:14
              jUZ WYSYLAM ZDJECIA
              • Gość: Anka Re: EMPIRE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 16:18
                Przeslij zdjecia rowniez i mnie. Z gory dzieki!
                ania-greta@go2.pl
          • Gość: eszka26 Re: EMPIRE IP: 80.51.250.* 15.08.04, 15:50
            Hej Marzenka! Jadę do Empire 09.09.2004.Jeśli nie sprawi Ci to problemu proszę
            o zdjęcia - Ewel25@poczta.fm. Dzięki i pozdrawiam!
      • atamanek Re: EMPIRE 30.07.04, 23:10
        Witam :)
        Autror nie pytal w watku, czy to jest dobry hotel, a szukal kogos, kto tam
        bedzie w okreslonym czasie. Po drugie, sa rozne gusta dotyczace hotelu i
        pobytu. Jednym, tak jak mi, bardzo sie podoba atmosfera Empire, innym, nie,
        wola betonowe nowoczesne molochy 5*.
        • Gość: marzena Re: EMPIRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 16:43
          Zdjecia wyslane
    • bestboy2 Re: EMPIRE 31.07.04, 22:23
      Gość portalu: :)) napisał(a):

>
      > poszukuję osoby, która w sierpniu będzie w hotelu Empire w Hurghadzie.
      > D.

Ja będe od 04 sierpnia w Empire z 14 osobami. bestboy5@hotmail.com Mirek 30
      Kiedy lecisz?
      • Gość: madzinka83 Re: EMPIRE IP: *.net / *.net 15.08.04, 18:23
        Jesli nie będzie problemem to ja także prosze o zdjęcia Empire, bo będę tam we
        wrześniu! Z góry dzięki! Pozdrawiam!
        • Gość: madzinka83 Re: EMPIRE IP: *.net / *.net 15.08.04, 18:24
          mój mail: madzinka83@o2.pl
        • Gość: goja Re: EMPIRE IP: 195.136.191.* 15.08.04, 18:42
          poproszę o zdjęcia na mail dubaj@op.pl. Dziękuję bardzo
    • Gość: Andrzej Re: EMPIRE IP: *.zozmswia.bialystok.pl 16.08.04, 09:56
      cześć. lecę w sierpniu do Empire ze swoją dziewczyną! mój gg:3618068 -Andrzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka