Dodaj do ulubionych

paniczny strach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:39
po
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: paniczny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:07
      sorki,ale z nerwów nic mi się nie napisało. Jadę z żoną i córeczką do Sharm,
      żona uchachana, córka też. I ja do dzisiaj się cieszyłem również. Teraz jestem
      załamany -TAM ZJADŁO CZłOWIEKA- w lutym Egipcjanin wypłynął na rafę i wszamał
      go rekin -JA TAK NIE CHCĘ!
      • madzia112 Re: paniczny strach 21.07.04, 23:15
        A wiesz , że byłam w Sharmie niedawno i z naszej grupy połowa została...Mnie
        się udało, ale jakbyś widział tą masakrę na rafach...
        A tak na serio, to skąd takie info wytrzasnąłeś ?
        Ostatecznie możesz ruszyć na północ ( np. Mielno ) i tam będziesz miał paniczny
        strach przed obejrzeniem prognozy pogody ;-)
        Pozdrawiam,
        Madzia, której sie udało
      • Gość: :) Re: paniczny strach IP: *.local2.pl / *.sylwex.pl 21.07.04, 23:15
        smacznego
        • Gość: piotr Re: paniczny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:24
          Kto nie wierzy niech zajrzy na stronę: www.rafy.pl
          • Gość: deo Re: paniczny strach IP: *.euron.pl / *.euron.pl 21.07.04, 23:38
            Rekin też człowiek i musi cos jeść !
            Ale czy akurat Ciebie - tam w końcu w Sharmie są tysiące smacznych kąsków -
            - chyba , że jesteś pechowiec - to lepiej nigdzie sie nie wybieraj !!
            • Gość: piotr Re: paniczny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 23:54
              Będę mieszkał w Coral Beach Montazah, w tej okolicy są podobno tylko trzy hotele
              więc ten ludożerca nie będzie miał zbyt bogatego menu :-(
              • Gość: Halina Re: paniczny strach IP: *.ip-pluggen.com 21.07.04, 23:58
                W swimming- pool rekinow chyba nie ma?
                Czy musisz sie koniecznie paletac po rafach?
                A co to za rafy? KORALOWE?
                • Gość: Ania Re: paniczny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:17
                  A kiedy lecicie...? Bo ja z mamą lecę 5 sierpnia do tego właśnie hotelu.
                  • Gość: Piotr Re: paniczny strach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:21
                    lecimy 29 lipca z Krakowa na 2 tygodnie,mam nadzieję, że doczekam waszego
                    przyjazdu :)
                  • Gość: deo Re: paniczny strach IP: *.euron.pl / *.euron.pl 22.07.04, 00:38
                    Rzeczywiście tak dużo to w tych trzech hotelach kąsków nie ma
                    Więc jest problem .
                    Najpierw trzeba sie zastanowić czy rekin lubi mięso zawijane w szmaty czy
                    jednak gołe mięso .
                    Chyba jednak gołe mięsko... więc niestety odpada wzięcie Arabki na przynętę bo
                    one kąpią sie w ubraniu i chyba rekin takiego mięska w koszulce nie lubi .
                    Więc , żeby wyrównac szanse musisz sobie znależć kobitkę snoorkującą topless -
                    wtedy twoje szanse się wyrównują do 50 na 50 .
                    Jeszcze lepiej gdybyś znalazł sobie naturystkę to wtedy twoje szanse na nie
                    stanie sie obiadem rekina gwałtownie by wzrosły .
                    Problem w tym , że naturystke w Egipcie strasznie trudno znależć - prawie tak
                    trudno jak rekina .
                    Ale kto szuka ten znajdzie a rzeczywiście rekin zaatakował Egipcjanina w Sharm
                    ale w lutym a pozatem jak widać rekiny preferuja rodzime mięso a nie mięso
                    niewiernych zatrute wieprzowiną .
                    Chyba , że jesteś jaroszem to wtedy marneeeee szanseeeee.....
      • Gość: andrzej Re: paniczny strach IP: *.espol.com.pl 22.07.04, 00:33
        na całym świecie zdarza się 50 przypadków zaatakowania człowieka przez rekina
        rocznie, z czego 2 czy 4 śmiertelne. zapomniałem. statystycznie.
        w tym czasie w samej Polsce kilka tysięcy ludzi ginie w wypadkach samochodowych.
        wniosek: pozostanie w Polsce jest bardziej niebezpieczne niż nurkowanie na
        rafach. tyle, że wypadki samochodowe już Cię nie przerażają, a rekiny owszem.
        miłego urlopu.
        • egipcjanka15 Re: paniczny strach 22.07.04, 10:43
          Czyli statystycznie nie nalezy sie juz obawiac. Norma wyrobiona ;-)))

W tej notatce jest wiele niescislosci (na pierwszy rzut oka widze dwie). Wiesz,
          to jak bylo z tym filmem: i nie szwedzki, a radziecki itd.

I pamietaj, ze strach paniczny utrudnia podziwianie rafy, wiec go lepiej zostaw
          w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka