Dodaj do ulubionych

hotel Halomy - Sharm el Sheik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:41
Interesuje mnie plaza przy tym hotelu, czy to tylko 2 tarasy po 12 lezakow
kazdy (tak ktos opisale te hotelowa plaze) Wybieram sie we wrzesniu, czy do
wody mozna wejsc tylko z mini mola i to od razu na glebokosc 3 m ?
Obserwuj wątek
    • scorpio1956 Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik 26.07.04, 14:01
      Są dwa tarasy wykute w ścianie,jeden powyżej drugiego z ilościa wystarczającą
      dla wszystkich.Schodki do wody prowadzą nad rafa i przy schodkach jest 1,5m-
      potem głębia.Jak chcesz mogę wysłać Ci zdjęcia. Mój adres :
      scorpio1956@interia.pl
      pozdrpwienia
      • Gość: inga Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:14
        Dzieki za odpowiedz, zdjecia juz widzialam Pozdrawiam
    • Gość: coln74 Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik IP: *.chello.pl 26.07.04, 14:09
      wróciłem z sharmu byłem w Sharm Holiday oglądaliśmy hotel Halomy, powiem
      szczerze że nie zrobił na mnie wrażenia ,a plaża faktycznie jest tarasowa i
      prawie nikt z gości hotelowych tam nie leży tylko chodzą na plaże publiczną,a
      zejście do wody z walącego się molo , zaraz po zejściu można stanąć ok 1 m,ale
      dookoła jest głęboko i kamienisto.
      • alex77 Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik 26.07.04, 14:57
        Czy mógłbyś podać mi swój numer GADU, ewentualnie napisać jakie były twoje
        wrażenia z pobytu w hotelu SHARM HOLIDAYS, bo ostatnie listy na forum EGIPT-
        HOTELE, dotyczące tego hotelu nie napawają mnie zbyt optymistycznie do pobytu w
        nim !!!!!!
        • Gość: robo Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik IP: *.ld.euro-net.pl 27.07.04, 00:21
          byłem w Sharm Holiday z rodziną dwa tygodnie na początku lipca i z
          niedowierzaniem czytam niektóre opinie w tym hotelu umieszczone w forum hotele.
          Standard na pewno nie jakiś nadzwyczajny, ale wg mnie to sympatyczny hotel ze
          świetną lokalizcją na skraju Naama Bay. Fakt, jest stara część hotelu (w jej
          części trwa remont), ale za niewielki bakszysz zmieniasz pokój. Jedzenie - może
          rzeczywiście nie rewelacyjne, ale typowe dla egipskich hoteli - my nie
          głodowaliśmy. A z kelnerami, których ponoć tam nie ma, mam trochę zdjęć :). Nam
          baseny pasowały... :), do plaży (może nie największej), całkiem niedaleko nawet
          na piechotę.
      • scorpio1956 Re: hotel Halomy - Sharm el Sheik 27.07.04, 00:54
        Gość portalu: coln74 napisał(a):

> wróciłem z sharmu byłem w Sharm Holiday oglądaliśmy hotel Halomy, powiem
        > szczerze że nie zrobił na mnie wrażenia ,a plaża faktycznie jest tarasowa i
        > prawie nikt z gości hotelowych tam nie leży tylko chodzą na plaże publiczną,a
        > zejście do wody z walącego się molo , zaraz po zejściu można stanąć ok 1
        m,ale
        > dookoła jest głęboko i kamienisto.
        Dookoła jest głębisto i bajecznie rafowo!!!!!!
        Wszystkie hotele położone przy rafie mają kładki albo pomosty nad rafami i to
        jest normalne,a zejście do morza najczęściej jest drabinką na większą lub
        mniejszą głębie.I tu nie chodzi o to który hotel ma lepszą plażę,bo one
        zupełnie się różnią od siebie.Ci co nie lubia raf ,a lubia piasek i taplanie
        się we wodzie na pewno wybiora hotele nad samą zatoką Naama Bay.Ci co lubia
        snurkowac i podziwiać podwodny,cudowny świat wybiora plaże z rafami.A odnośnie
        plaży hotelu Halomy ,jest ona bardzo kameralna i nie jest tak zatłoczona jak w
        Sharms Holiday,dlatego też wielu ludzi z Holidaya właśnie przychodziło na plażę
        Halomego.Szczególnie Ci co kochają rafy.Oba hotele jak za te pieniądze są
        O.K.Są nad sama zatoka Naama Bay i to jest ich zaletą.A różnica jest prosta:kto
        lubi piaszczyste plaże bez raf(szczególnie dzieci)wybiorą Sharm Holiday,Ci co
        snurkuja i lubią w morzu mieć towarzystwo nie ludzi a ryb wybiorą Halomego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka