alex77 29.07.04, 10:36 Bardzo proszę o informację o rodzajach wycieczek fakultatywnych organizowanych przez biuro LUNA ROSSA z Sharm. Ile kosztują i jakich upustów można się spodziewać przy ich zakupie w pakietach lub grupowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Girej Re: Wycieczki z biurem LUNA ROSSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:04 Wczoraj wrociłem z Sharmu. Oto oferta Luna Rossa: Kair - 45 $ Klasztor św. Katarzyny i Dahab - 35 $ Góra Mojżesza - 30 $ Kolorowy kanion - 35 $ Abu galum - 45 $ Ras Mohamed - 30 $ Wyspa Tiran - 25 $ Lódz ze szklanym dnem - 10 $ Quady - 30 $ Camel Safari - 20 $ Nie wiem nic o upustach. Osobiście byłem w Kairze i na Ras Mohamed. obie wycieczki były świetnie zorganizowane i nie mogłem na nic narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wycieczki z biurem LUNA ROSSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:11 ile kosztuje 2-dniowy Kair? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girej Re: Wycieczki z biurem LUNA ROSSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:29 Z tego co wiem, nie mają tego w ofercie. Ale jednodniowy wcale nie jest taki meczący i mozna spokojnie wszystko obejrzec. Na piramidach jest malo czasu bo i tak nikt by nie wytrzymal pewnie dluzej w tym upale:) Odpowiedz Link Zgłoś