beaho
04.07.13, 16:15
Również wyjeżdżamy do Egiptu, termin mamy za tydz. Mam nadzieję że sytuacja jednak pozwoli na wyjazd. Nie mam zamiaru się tłumaczyć dlaczego Egipt a nie Kanary. Jak również powody dla których do dziś nie zrezygnowałam z wyjazdu zrozumieją osoby które mają wyjazd do Egiptu wykupiony. Nadmienię żeby wyprzedzić pytania i zarzuty że byliśmy w Egipcie niejeden raz jak również w innych krajach więc mam swoje argumenty za wyjazdem do Egiptu i wiem że jest rzesza turystów którzy wiedzą o czy mówię. I nie rozumiem obrażania hasłem biedaturystami. Proponuję niektórym osobom nie tłumaczyć się ciągle dlaczego nie rezygnują na dzień dzisiejszy z wyjazdu, szkoda czasu na takie dyskusje. Myślę że mamy takie same argumenty za wyjazdem no i w obecnej sytuacji takie same obawy. Myślę że cel forum jest inny niż ocenianie postępowania kogoś. I najważniejsze apel do wujków- dobra rada, nie będę wymieniała nicków, teoretyzowanie siedząc w domu przy komputerze i niekiedy obrażanie wręcz osób które do dziś nie rezygnują z wyjazdu do Egiptu to nie jest to o czym chcemy czytać na na forum. Z całym szacunkiem przeczytam co ma do powiedzenia osoba która ma zaplanowany wyjazd i na dzień dzisiejszy ma dylemat. Natomiast argumenty za rezygnacją z wyjazdu do Egiptu przyjmę od osób które na dzień dzisiejszy rzeczywiście zrezygnowały z wyjazdu bo wiedzą o czym mówią. Pozdrawiam i mam jednak nadzieję że do zobaczenia nad Morzem Czerwonym:-)