Gość: Bożena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:50 Chcę sięwybrać do tego hotelu pro,szę napiszcie ,może ktoś był Bożena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANDY Re: Hotel Le Pacha Hurgada IP: 80.51.236.* 03.08.04, 15:18 też próbowałem się czegoś dowiedzić na temat tego hotelu ale bez skutku:) wybrałem REEMAVERE -zobaczymy !!!? lecę 17 z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Hotel Le Pacha Hurgada 03.08.04, 15:23 Cóż, ktoś musi być pierwszy ;o) Jak wrócicie z tego hotelu, to (tutaj nisko się kłaniam) baaardzo proszę o zrelacjonowanie waszych wrażeń z tego hotelu na forum: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) Z góry dziękuję PC_Maniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Hotel Le Pacha Hurgada IP: *.renicom.pl 03.08.04, 15:35 Nie wiem kiedy leci Bożena, ja 15 września.W ciemno, ale jestem pozytywnie nastawiona. Po powrocie opiszę hotel, a do tego czasu będę czytać forum może ktoś będzie przed nami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Hotel Le Pacha Hurgada IP: *.renicom.pl 11.08.04, 20:53 Znalazłam opis hotelu na forum www/hurghada.pl, bardzo obiecujący. Odpowiedz Link Zgłoś